Miluju fitko ale ne kvůli cvičení

30. 01. 2025 v 14:37
Anonym

Je to spíš taková zpověď než dotaz... uplně miluju sprchy ve fitku. Já tam jsem kolikrát dýl než v samotném gymu, ty nádherný těla a dokonalý p**a všech druhů prostě díky bohu za to. Minule jsem tam šel a už jsem se těšil jaký zase uvidím a cvičení mi bylo celkem jedno. Má to někdo podobně?

Mě stačí, když vidím místo staré ubytovny plný romů, která kvůli nim vyhořela, to fitko.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ne, mam to opacne, ze se pak vysprsim doma nebo dam po tom bazen. Mozna kvuli uchylum, jako jsi ty :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já miluji fitko protože mám rád cvičení. Max si zajdu potom do bazénu ... Ve fitku jsem se sprchoval snad jen dvakrát.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já do fitka nechodím tak nekoukám :p
Nahlásit

Ve fitku sem skoro každej den několik hodin a žádný p**a ani dokonalý těla sem tam nikdy neviděl. Vlastně sem tam nikdy nikoho neviděl a to ani v sauně. Může mi to někdo vysvětlit?:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Čuňata, co po cvičení nehodí sprchu, jsou fakt boží.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

31. 01. 2025 v 15:20
Anonym

Čekal jsem nadávky že jsem pervezák a podobně ale že někteří nikdy nikoho neviděli v těhle zařízeních mě vyloženě zaskočilo.. to sem čekal že to je běžné všude
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zas tak úplně všude asi ne:)
Nahlásit

Mozna jsme je nevideli proto, ze nejsme perverzaci a vylozene po nich necumime ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anebo máme svoje vlastní fitko a nikoho tam nepouštíme:)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.