Lze tu najít obyčejnýho kluka/chlapa?

Na Liberecku je plno gayů, jak jsem koukal po seznamce. Obdobně je tomu i na Olomoucku, chce to zkoušet jim psát a nečekat, až se některý ozve. A Taky by sis měl všímat kluků kolem sebe, nechodit se sklopenýma očima, na chodníku je nenajdeš. Kluka můžeš najít v čajovně a podobně, jen nesedět doma a chodit mezi kluky, kamarády ( i tam mezi nimi jsou gayové).
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak jasný, profil jsem tu měl už dřív a 98% těch lidí u nás mám už nějak prokleplejch a vím co jsou zač...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jestli jsi vyhlášenej mezi nimi, tak se nediv, když se ti vyhýbají. Proto máš možná problémy k sobě někoho najít.
Připadá mi, že jsi se doteď bavil na jejich účet (sex bez vztahu) a teď, když máš pocit, že bys vzal někoho k sobě zjišťuješ, že sis před sebou svým jednáním zavřel dveře.
Aspoň mi těch 98% prokleplejch tomu napovídá.
Připadá mi, že jsi se doteď bavil na jejich účet (sex bez vztahu) a teď, když máš pocit, že bys vzal někoho k sobě zjišťuješ, že sis před sebou svým jednáním zavřel dveře.
Aspoň mi těch 98% prokleplejch tomu napovídá.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Co je na autech chlapskýho? Když pozoruju dění na silnicích tak je to spíš ukázka chudáčkovství a pochroumaného ega ... :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Power
s tím chováním na silnicích se fakt nestotožňuju, já se v autech spíš hrabu :D
s tím chováním na silnicích se fakt nestotožňuju, já se v autech spíš hrabu :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis32
Já hledám především vztah, to je u nás prakticky nemožný...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Takovým klukům, kteří proklepávali holky se říkalo d***ař a ti měli problém se oženit, protože žádna nechtěla do vztahu s klukem, který by jí nasazoval parohy.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Před 2 minutamiOn-line L_ks (22/-/-) NOVÉ
Denis32
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Hledej chybu spíš u sebe, než u nich.
Může to byt v jednání, chování vůči nim atd.
Denis32
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Kristepane jezino co to meleš za lejna?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36
Jo takže když mi v prní zprávě přistane p**o či něco jiného tak já jsem ten co se chová špatně :D
Jo takže když mi v prní zprávě přistane p**o či něco jiného tak já jsem ten co se chová špatně :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Elksíčko jeziny si vůbec nevšímej to je místní generátor náhodných slov:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To ti posílají Liberečáci?
P**o posílají bisexuálové.
P**o posílají bisexuálové.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Bombo, drž tlamu a věnuj se svým kytičkám.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak si roztáhni závěsy.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Závěsy mám roztažený a dokonce i venku je furt šero. Nějak to nefunguje:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to bude zkratem v hlavě.
Tady svítí slnko.
Tady svítí slnko.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Kde si viděl posílat p**a jen bišonky? :D :D Mě posílá p**o každou chvíli nějakej gay pokud ho nemá nechystaný rovnou na profilu :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Gay, nebo skrytý bisexuál?
Pasivní gay skoro nikdy nepíše, jako první.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Bombo, zalez do boudy!!!
Nahlásit

Dobrá tak napřed něco k otázce. Jo normální lidi tady sou jenže ti už sou popárovaní. A teď jezino otázka na tebe nebo možná dvě. Pochopil si otázku?
Před 2 minutamiOn-line Denis36 (61/-/-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
A za další jakou má tohle souvislost?:)
Před 2 minutamiOn-line Denis36 (61/-/-)
A za další jakou má tohle souvislost?:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hele Lxko, myslim si, ze ty, kterej ma normalni pozadavky na protejsek, neco zajimavyho umi a ma co nabidnout, to zas tak slozity nebude. Ze to bude trosku voser najit tu podobnou konfiguraci, je asi jasny a na nalade to neprida, ale sanci mas prave velkou a nekoho tohle muze p***ahovat. Proste sikovny a pozitivni mindsety maji u stejne pozitivnich prednost. Vetsinou to prijde na miste a v okamziku, ktery vubec nepredpokladas. Jako treba u me. A kdyz se to povedlo me, musi to jit i tobe. Gudlak kluku, vesmir ti urcite nekoho fajn prihraje ... :-)
Joa ta moudra od Jeziny (ten jeliman Denis), ktery nemel v tomhle tisicileti jedinyho kluka, uplne ignoruj. Je to pedous, ktery v 61 letech chce kluky "do 16+", takze je uplne mimo realitu :-)
Jeho kecy typu "Hledej chybu spíš u sebe, než u nich. Může to byt v jednání, chování vůči nim atd. Připadá mi, že jsi se doteď bavil na jejich účet (sex bez vztahu). Jestli jsi vyhlášenej mezi nimi, tak se nediv, když se ti vyhýbají. Proto máš možná problémy k sobě někoho najít. Pasivní gay skoro nikdy nepíše, jako první." vubec neres, on moc nechape to, co pises nebo mas napsany v profilu a chce v cirem zoufalstvi zase dat nejaky moudro. V jeho podani 61 letyho panice je to ale jen k pobaveni :-)
Nejzabavnejsi veta tohohle vlakna je tato:
"Denis36 (61/-/-): Gay, nebo skrytý bisexuál?"
Jakoze budes potajnu bisex a budes ze sebe naopak delat geje? Neni to spise naopak? :-)
Joa ta moudra od Jeziny (ten jeliman Denis), ktery nemel v tomhle tisicileti jedinyho kluka, uplne ignoruj. Je to pedous, ktery v 61 letech chce kluky "do 16+", takze je uplne mimo realitu :-)
Jeho kecy typu "Hledej chybu spíš u sebe, než u nich. Může to byt v jednání, chování vůči nim atd. Připadá mi, že jsi se doteď bavil na jejich účet (sex bez vztahu). Jestli jsi vyhlášenej mezi nimi, tak se nediv, když se ti vyhýbají. Proto máš možná problémy k sobě někoho najít. Pasivní gay skoro nikdy nepíše, jako první." vubec neres, on moc nechape to, co pises nebo mas napsany v profilu a chce v cirem zoufalstvi zase dat nejaky moudro. V jeho podani 61 letyho panice je to ale jen k pobaveni :-)
Nejzabavnejsi veta tohohle vlakna je tato:
"Denis36 (61/-/-): Gay, nebo skrytý bisexuál?"
Jakoze budes potajnu bisex a budes ze sebe naopak delat geje? Neni to spise naopak? :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tyjo, relevantni odpoved k tematu xd
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Krásné shrnutí ale možná bych ještě dodal že i já měl nějaký požadavky ze kterých sem byl odhodlanej neustoupit ani o pidimetr a nakonec mě nejvíc oslnil ten kerej je pravej opak všeho co sem vyžadoval:)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

To mě taky pobavilo a taky furt nevím jakej je rozdíl mezi tím jestli ti pošle fotku ptáka gej nebo bi:)
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
Krásné shrnutí ale možná bych ještě dodal že i já měl nějaký požadavky ze kterých sem byl odhodlanej neustoupit ani o pidimetr a nakonec mě nejvíc oslnil ten kerej je pravej opak všeho co sem vyžadoval:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Copak? Nepije všeobecně ty tvý patoky?
Copak? Nepije všeobecně ty tvý patoky?
Nahlásit

Tak já patoky nemám ale spíš velmi kvalitní slivovicu která se standardně umisťuje na prvních příčkách ve všech soutěžích kterých se účastním a on všeobecně nepije nic krom vína většinou vlastní výroby:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Takže pije rýžové víno taky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nevím, kdo tu zrovna je větší i***t?
Ale něco mi napovídá, že ty!
Ale něco mi napovídá, že ty!
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

A to si vydedukoval z čeho že pije rýžový víno? Slámový jo ale rýžový myslím ne:)
Nahlásit

Aha a napovídá ti to co přesně? Sou to nějaké hlasy? A odkud přichází?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nejakej fajn KLUK? To KLUK velkejma pismenema je napsano cilene. To proto, ze to musi bejt opravdu dospelej KLUK, co tak vypada a tak se i chova, ma mozek a "koule" :-) S prolhanymi slibotechnami, extravagantnimi nagelovanymi zjevy a navstevniky buzincu nebo 4% estrad si fakt nemam co rict. Bez urazky. Chci proste jen normalniho, samostatnyho a pohodovyho kluka na zivot a ne na obrazeni klubu, kavaren a nakupnich center. Nekoho, kdo stoji na vlastnich nohach, neco umi a funguje v realnym svete.
Jsem sice na kluky, ale porad kluk .. a to samy nejak ocekavam (marne) i od protejsku
Tak nějak nechápu i8051, proč máš stàle vystavený na svém profilu inzerát, kde píšeš, že hledáš kluka a přitom zde píšeš, že jsi našel a už s ním sdílíš svůj život.
To jako mažeš všem med kolem huby, když se to povedlo tobě, musí se povést i jim?
Nebo to píšeš kvůli záletům, jak se říká jednorázovkám s mladými kluky?
Jsem sice na kluky, ale porad kluk .. a to samy nejak ocekavam (marne) i od protejsku
Tak nějak nechápu i8051, proč máš stàle vystavený na svém profilu inzerát, kde píšeš, že hledáš kluka a přitom zde píšeš, že jsi našel a už s ním sdílíš svůj život.
To jako mažeš všem med kolem huby, když se to povedlo tobě, musí se povést i jim?
Nebo to píšeš kvůli záletům, jak se říká jednorázovkám s mladými kluky?
Nahlásit

Tak hlavně i8051 není kluk, ale stará slizká fosílie :-))
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Takže v očích těch 18 letých kluků jsi stejný úchyl, jako já.
Takže ukazování na druhé se nevyplácí.
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Tak nějak nechápu i8051, proč máš stàle vystavený na svém profilu inzerát, kde píšeš, že hledáš kluka a přitom zde píšeš, že jsi našel a už s ním sdílíš svůj život. To jako mažeš všem med kolem huby, když se to povedlo tobě, musí se povést i jim? Nebo to píšeš kvůli záletům, jak se říká jednorázovkám s mladými kluky?
---------------
Staci si precist prvni odstavec nad tim, cos zkopiroval a pochopi to kazdej. Teda krome tebe ... :-)
Denis36 (61/-/-)
--------------
Ty jsi uchyl mnohem vetsi, kdyz si dohazujes supervajzra svym druhym nickem ... :-)
https://ctrlv.cz/muuc
Denis36 (61/-/-)
-------------
Presne tak, nevyplaci ... :-)
Tak nějak nechápu i8051, proč máš stàle vystavený na svém profilu inzerát, kde píšeš, že hledáš kluka a přitom zde píšeš, že jsi našel a už s ním sdílíš svůj život. To jako mažeš všem med kolem huby, když se to povedlo tobě, musí se povést i jim? Nebo to píšeš kvůli záletům, jak se říká jednorázovkám s mladými kluky?
---------------
Staci si precist prvni odstavec nad tim, cos zkopiroval a pochopi to kazdej. Teda krome tebe ... :-)
Denis36 (61/-/-)
--------------
Ty jsi uchyl mnohem vetsi, kdyz si dohazujes supervajzra svym druhym nickem ... :-)
Denis36 (61/-/-)
-------------
Presne tak, nevyplaci ... :-)
Nahlásit

Před 8 minutamiOn-line I8051 (53/184/97)
My te mame taky Jezino prectenyho. Jsi proste pedofil a jeste vychcanej, kdyz si z jednoho svyho profilu dohazujes supervajzra tomu druhymu profilu. A jeste sis tam sam sobe odpovidal. A ten vyvoj veku, nejdriv 36 a za tyden pak 59 ... :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Js to napsal obráceně. A Denis36 je nick. Blbe
A nikde není zakázáno, že při zakládání nicku se nesmí používat číslovky. Takže opět tvůj zbytečný argumet s kterým nejspíš opět nezaboduješ
a děláš tu ze sebe jen kašpara.
My te mame taky Jezino prectenyho. Jsi proste pedofil a jeste vychcanej, kdyz si z jednoho svyho profilu dohazujes supervajzra tomu druhymu profilu. A jeste sis tam sam sobe odpovidal. A ten vyvoj veku, nejdriv 36 a za tyden pak 59 ... :-)
Js to napsal obráceně. A Denis36 je nick. Blbe
A nikde není zakázáno, že při zakládání nicku se nesmí používat číslovky. Takže opět tvůj zbytečný argumet s kterým nejspíš opět nezaboduješ
a děláš tu ze sebe jen kašpara.
Nahlásit

Tys nepochopil, že to není věk, že?
Dojdi si k nějakému psychoanalitikovi, který ti to vysvětlí, že není dobré si plést pojmy s dojmy.
Dojdi si k nějakému psychoanalitikovi, který ti to vysvětlí, že není dobré si plést pojmy s dojmy.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
-----------
To v ty zavorce neni vek? A co to je? Cislo bot? :-)
https://ctrlv.cz/Q0vj
Denis36 (61/-/-)
-----------
No, bohuzel si ty pojmy pletes, vis, co dela psychoanalytik, kde ani nevis, ze se tam po L pise Y? Je to od slova analyza ... :-)
-----------
To v ty zavorce neni vek? A co to je? Cislo bot? :-)
https://ctrlv.cz/Q0vj
Denis36 (61/-/-)
-----------
No, bohuzel si ty pojmy pletes, vis, co dela psychoanalytik, kde ani nevis, ze se tam po L pise Y? Je to od slova analyza ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No tak sem napsal po L měkký. A tebe to očividně trápí, že?
Ostatně když nejde o život, jde o howno!!
S ty se stále chováš, jak to howno, který tu musí za každou cenu smrdět.
Ostatně když nejde o život, jde o howno!!
S ty se stále chováš, jak to howno, který tu musí za každou cenu smrdět.
Nahlásit

Je to marný, je to marný, je to marný, je to marný.
Nedělejte vztah s člověkem, který vám bude vše připomínat a vyčítat.
Nedělejte vztah s člověkem, který vám bude vše připomínat a vyčítat.
Nahlásit

No vidíš, ja mam aj chlapsky výzor a o to je to horšie. xD Väčšina, čo som si všimol, tak hľadá predovšetkým zzenstilych typkov, ktorých keď zafuka vietor, tak bude treba dávať dole zo stromu alebo z elektrického vedenia. xD Ja keď si uvedomím jaké mam požiadavky, tak som sa mal ísť za mních kks. xD ja zas čo vidím v okolí, čo sú pasivovia, tak to sa čudujem, že nenosia sukne. :D
Nahlásit

Pan Jez mně tu balil ze dvou až třech nicků to bylo legrační. Asi si myslel že to není zřejmě že je to stále on :p
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tys tu chyběl.
Víš, že jsi s tím poukazováním, ve stylu i8051 trapný?
Občas mi připadá, že i8051 a supervisor je jedna a ta samá osoba.
Víš, že jsi s tím poukazováním, ve stylu i8051 trapný?
Občas mi připadá, že i8051 a supervisor je jedna a ta samá osoba.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já su třeba ouplně obyčejnej, jako taká obyčejná dvojka tužka. Aj zároveň trošku speciální jako redispero. :-)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Tak nějak nechápu i8051, proč máš stàle vystavený na svém profilu inzerát...
+
Denis36 (61/-/-)
Nedělejte vztah s člověkem, který vám bude vše připomínat a vyčítat...
+
Denis36 (36/-/-)
=
d***l
Tak nějak nechápu i8051, proč máš stàle vystavený na svém profilu inzerát...
+
Denis36 (61/-/-)
Nedělejte vztah s člověkem, který vám bude vše připomínat a vyčítat...
+
Denis36 (36/-/-)
=
d***l
Nahlásit

To jsme my dva, normalni obleceni, nemaluji se,bavi me moc auta, jsem technickej typ. ani na gaye nevypadam. takze to jsme dva :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Další co nezvládne ani 10 kroků bez autíčka :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power, jen do toho rejpale... jen do toho....
Nahlásit

Jo elIks působí rozumně. Ale jestli fakt je, tak je to jeho pocit způsobem tím co vidí, protože se kouká na špatnou stranu. Ale to je velmi časté:-) ale věřte nebo ne, ale kolikrát se stačí otočit kus stranou a člověk zjistí že i spříznění duše existují. :)
Nahlásit

Presneee tygriku. Vezmene ho na pivo a seznamime ho. To zvladnem. Jiz brzy! ... :-)
A ty se Jezino rid tim, co pises jinym :-)
Denis36 (61/-/-)
A ty se Jezino rid tim, co pises jinym :-)
Denis36 (61/-/-)
Nahlásit

Dobrý plán:) zamluvim zase ten kulatý stůl:)
Nahlásit

Ty bys ičko tu chybu měl taky hledat u sebe, proč stále prudíš a hejtuješ. Si tím léčíš mindráky, že s tebou nikdo nevydrží?
Je to v tvý povaze se stále předvádět a buzerovat druhý.
Ostatně to tu všichni vidí, jaky jsi K***t.
Je to v tvý povaze se stále předvádět a buzerovat druhý.
Ostatně to tu všichni vidí, jaky jsi K***t.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jezino jenže on neproudí ale jen kopíruje tvoje vlastní texty. Chápeme?
Nahlásit

Jo? A tohle v jeho profilu je jako co?
ukecaný
O mně
To nize uvedene tu nechavam ze statistickeho a motivacniho duvodu pro ostatni, ze takovyho kluka najit jde. Kluka uz mam. Skvelyho a bajecnyho v jednom. Jo, fakt jen jednoho a uplne mi to staci :-) Doporucuji take zkusit!
Z cehoz plyne, ze ted tu jsem akorat na tlachani a prudeni v poradne :-)
A pak píše, jakýho si představuje partnera.
Tvl on si tu protiřečí.
ukecaný
O mně
To nize uvedene tu nechavam ze statistickeho a motivacniho duvodu pro ostatni, ze takovyho kluka najit jde. Kluka uz mam. Skvelyho a bajecnyho v jednom. Jo, fakt jen jednoho a uplne mi to staci :-) Doporucuji take zkusit!
Z cehoz plyne, ze ted tu jsem akorat na tlachani a prudeni v poradne :-)
A pak píše, jakýho si představuje partnera.
Tvl on si tu protiřečí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nepřehlídl si hned první větu?:)
Nahlásit

L_ks - sice tady zase všichni řeší Jezinu :-( Takže zpět k tématu... Vypadáš obyčejně, vrtáš se v autech, máš chlapský zájmy... Jestli ti dobře rozumím, hledáš někoho podobnýho ražení... Proč teda zužuješ své hledání na "gay svět" ? Je spousta teplejch, kteří žijí mimo "gay svět". Jak psal výše Íčko - k seznámení často dojde na místě, kde bys to vůbec neočekával.
Nahlásit

To je 100% pravda…ale to opravdu vyžaduje aby byl aktivně dost společensky.
Není to nemožné … je to jen hodně práce
https://m.youtube.com/watch?…
Není to nemožné … je to jen hodně práce
https://m.youtube.com/watch?…
Nahlásit

Když já nevim tygříku, ať se koukám kam se koukám, všude jsou ty otravný lidi. :-[
Nahlásit

R77 - to je jasný, doma ho nikdo hledat nebude. O "někoho" zakopne zase jenom někde mezi lidma...
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Si tím léčíš mindráky, že s tebou nikdo nevydrží?
-------------
Vazne? Se mnou zatim vydrzeli vsichni. A s tebou? Zatim nikdo ... :-)
Si tím léčíš mindráky, že s tebou nikdo nevydrží?
-------------
Vazne? Se mnou zatim vydrzeli vsichni. A s tebou? Zatim nikdo ... :-)
Nahlásit

Samozřejmě, že nikdo, když jsem nikoho 20 cyklů neměl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co je na tom, že se někdo rád o sebe stará a třeba se rád obléká feminně? Myslíš si, že jsi "normální" když tyhle věci neděláš? Soudit podle vzhledu je smutný, trochu tolerance by to chtělo.
Nahlásit

Nikdo neříká že je normální tyhle věci nedělat. My jen říkáme že není normální je dělat:)
Nahlásit

Femboy.3
Tak já tohle chování neodsuzuju, každý ať se obléká a vypadá jak chce jen já nejsem člověk co takovýho kluka bude chtít.
Taky nemám rád když někdo na sebe sere ale zas uplně nemusim když by mi kluk trávil každý ráno v koupelně hodinu u zrcadla…
Já jsem na mužný kluky a každýmu se líbí něco.
Tak já tohle chování neodsuzuju, každý ať se obléká a vypadá jak chce jen já nejsem člověk co takovýho kluka bude chtít.
Taky nemám rád když někdo na sebe sere ale zas uplně nemusim když by mi kluk trávil každý ráno v koupelně hodinu u zrcadla…
Já jsem na mužný kluky a každýmu se líbí něco.
Nahlásit

PavelKalvoda
Tak jasný, já poznal za život řadu lidí mimo tuhle seznamku a celkově “gay svět” ale vždy to byli lidi žijící buď s manželkou nebo nějak jinak v utajení a hledali jen povyražení.
Tak jasný, já poznal za život řadu lidí mimo tuhle seznamku a celkově “gay svět” ale vždy to byli lidi žijící buď s manželkou nebo nějak jinak v utajení a hledali jen povyražení.
Nahlásit

Zapomněl sem říct že já sem taky mužnej. Nemaluju se a mám chlapský zájmy jenom teda neumím opravovat auta ale zato je umím zdatně rozbíjet tak bysme se tak jako doplňovali nechceš mě?:D
Nahlásit

Femboy.3
Navic jsem o normálnosti toho nebo onoho neřekl ani slovo. Psal jsem “obyčejnýho” kluka
Navic jsem o normálnosti toho nebo onoho neřekl ani slovo. Psal jsem “obyčejnýho” kluka
Nahlásit

Mně by se líbil zženštilý femboy s růžovýma teniskama a modrýma vlasama a černýma nehtama kterej by dokázal spravit frézu na sníh a bavilo by ho na kolečkách vodvozit 40 metráků uhlí sto metrů do uhláku, kdyžtak pište kluci 8)
Nahlásit

Jednoho takovýho znám, problém by byl, že by ti ho to kolečko přejelo, kdyby ho naložil uhlím, jaky je to střízlík.
Pro ička, kdyby měl kecy, už 18 ti letý čertík bertík.
Pro ička, kdyby měl kecy, už 18 ti letý čertík bertík.
Nahlásit

To bych ti buřte doporučil zástupkyni ředitele co jsme měli na střední. ^_^ dva metry, sto dvacet kilo, opravovala převodovky na autech a občas si skočila něco ukovat do kovářský dílny. ^_^ Sice neměla p**o, ale s velikostí hudrovadla by prý hravě zahambila kdejakýho rákosáka. A a její kozy splňovaly kategorii dvojka p***l. ^_^ Jen bys na ní vypadal jak vosa na bonbónu. ^_^
Nahlásit

No to já mám takovou jednu známou, dokáže vyměnit kolo na traktoru... ale neni to femboy, že... 8)
Nahlásit

Femboy nebo boyfem. ^_^
Nahlásit

Dokáže vyměnit kolo na traktoru
------
V tom případě to byla femka vepřenka :-)))
------
V tom případě to byla femka vepřenka :-)))
Nahlásit

Ono jde o to, jaké kolo? Přední, či to zadní?
Nahlásit

Tak kamo, který ti vyhovuje? Dohodim ti ho ... :-)
https://ctrlv.cz/iH7g
https://ctrlv.cz/pavf
https://ctrlv.cz/dj4U
https://ctrlv.cz/iH7g
https://ctrlv.cz/pavf
https://ctrlv.cz/dj4U

Škoda, koupil bych ti kočárek.
Nahlásit

Jo nalítej jsem dost kafem, asi půjdu čůrat.
Nahlásit

Femboy.3 (21/180/77)
Co je na tom, že se někdo rád o sebe stará a třeba se rád obléká feminně? Myslíš si, že jsi "normální" když tyhle věci neděláš? Soudit podle vzhledu je smutný, trochu tolerance by to chtělo.
--------------
Ano, jsem normalni a autor vlakna zrejme taky, kdyz tyhle veci nedelame, s toleranci to nijak nesouvisi. A ani se staranim o sebe to nema zadnou souvislost. Joa k tomu vzhledu hochu, pokud chces bejt spravnej femboj, musis s tim briskem neco udelat. Soryjako, ale muj nazor jiste take tolerujes, nebo snad ne? ... :-)
--------------
Ano, jsem normalni a autor vlakna zrejme taky, kdyz tyhle veci nedelame, s toleranci to nijak nesouvisi. A ani se staranim o sebe to nema zadnou souvislost. Joa k tomu vzhledu hochu, pokud chces bejt spravnej femboj, musis s tim briskem neco udelat. Soryjako, ale muj nazor jiste take tolerujes, nebo snad ne? ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.