Je možné udělat z heteráka gaye?

Nie, maximálne v ňom môžeš vzbudiť zvedavosť že aké by to bolo s mužom.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je možné udělat z gaye heteráka, anonyme??
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Přesněji řečeno: gay dostal od matky o jeden chromozon navíc a heterosexuálové dostali jeden navíc od otce a u bisexuálové mají chromozomů stejně od matky a otce.
Proto nejde udělat z heterosexuála gaye a naopak.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Nazdar chromozome.
Kdo zná:-) však já už vím kdo jediný. A neznalci nemusí psát o tom že píšu hovna jako jez když neví o čem je řeč.
Kdo zná:-) však já už vím kdo jediný. A neznalci nemusí psát o tom že píšu hovna jako jez když neví o čem je řeč.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Ty jsi Jezino takovej kkt, to se jen tak nevidi ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je velmi zajímavý příspěvek ičko.
Tak mu to vysvětli ty, chytrolíne!!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Rádio Jerevan odpovídá, možné to samozřejmě je, stačí k tomu základní transformační sada HtB. Nebozez, vrták do kosti (když nemáme do kosti stačí do dřeva, když nemáme do dřeva stačí na železo, když nemáme na železo nedáváme nic) velikosti deset. Injekční stříkačka a cca padesát kubíků kyseliny chlorovodíkové. Pak už stačí jen aplikovat, promíchat (netřepat) a jelikož se učíme z chyb jiných, pohlídat aby vám subjekt nezdrhnul. ^_^ Dobrou chuť.
Bude to sto padesát rublíků. :-)
Bude to sto padesát rublíků. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Děkujeme za návod. Já to raději preventivně provedu u všech dětí tady, ať nám sem pak nelezou a jsou hezky normální. :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
----
Ty si myslis, ze dotaz smeroval na chromozomy, ktere jsi zase rychle vygooglil, pricemz minutu pred tim jsi o nich jeste nic nevedel? Nebo na homoevoluci? Nebo homosexualitu u zvirat? Viz tvuj zadany dotaz do googlu, ktery nam sem vzdy pridas. Ne, nesmeroval. Anonym se prakticky ptal na to, jak ma svyho kamose heteraka premluvit, aby s nim pichal. Tys to ale zase nepochopil a jen jsi zase napsal tvou klasickou "chytrou" hloupost ... :-)
----
Ty si myslis, ze dotaz smeroval na chromozomy, ktere jsi zase rychle vygooglil, pricemz minutu pred tim jsi o nich jeste nic nevedel? Nebo na homoevoluci? Nebo homosexualitu u zvirat? Viz tvuj zadany dotaz do googlu, ktery nam sem vzdy pridas. Ne, nesmeroval. Anonym se prakticky ptal na to, jak ma svyho kamose heteraka premluvit, aby s nim pichal. Tys to ale zase nepochopil a jen jsi zase napsal tvou klasickou "chytrou" hloupost ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A cos mu poradil, či doporučil ty?
Ty odkazy mu měly vysvětlit, že z heterosexuála gaye neudělá a ty jdeš za to po mě opět, jak slepice po flusu?!?
To, zda ho ukecá a zda jeho kamarád bude pro, bude jeho boj.
Ty odkazy mu měly vysvětlit, že z heterosexuála gaye neudělá a ty jdeš za to po mě opět, jak slepice po flusu?!?
To, zda ho ukecá a zda jeho kamarád bude pro, bude jeho boj.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nechtěl by sis taky po sobě, než něco pustíš do éteru z editovat texty, když už někoho k***izuješ? Nebo to tvá lenost nedovolí, když už jsi línej, jak prase psát s diak***ikou?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ignorante, měl bys si naučit svůj telefon psát normálně, jako píší jiní.
Nebo je to zkratem mezi tvou hlavou a těma přivolšovanýma rukama?
Nebo je to zkratem mezi tvou hlavou a těma přivolšovanýma rukama?
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Ignorante, měl bys si naučit svůj telefon psát normálně
-----------
Proc bych ucil neco svuj telefon, kdyz to pisu na pocitaci? Na to mas nejakou chytrou odpoved pane "z editovat"? ... :-)
Ignorante, měl bys si naučit svůj telefon psát normálně
-----------
Proc bych ucil neco svuj telefon, kdyz to pisu na pocitaci? Na to mas nejakou chytrou odpoved pane "z editovat"? ... :-)
Nahlásit

Ty pracuješ v sobotu přesčas?
Ostatně by to i comp měl zvládnout, když ty ne-e.
Ostatně by to i comp měl zvládnout, když ty ne-e.
Nahlásit

To spíš měli zavřenou hospodu, nebo ti utekl kohoutek, tak jsi pracoval.
Nahlásit

Třeba Vodovodní kohoutek. .
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
+
Denis36 (61/-/-)
Třeba Vodovodní kohoutek.
----------
Vysvetlit prosim, nejsme schopni to zde rozklicovat ani v 7 lidech ... :-)
+
Denis36 (61/-/-)
Třeba Vodovodní kohoutek.
----------
Vysvetlit prosim, nejsme schopni to zde rozklicovat ani v 7 lidech ... :-)
Nahlásit

Tím se netrap, ať se ti nespalí klobásky.
Nahlásit

Heč mě se nic připálit nemůže, maximálně si tu božku rozleju. Ale to se vylíže, neb žádné národohospodářské škody nejsou povoleny. :-) Už jen posledních pár šroubů a můžu se do ní s chutí pustit. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ty to ještě nemáš jo :-0 soudruhu, jakože jste splnili plan pouze na 105 procent?!
Nahlásit

Neomluvitelné. :-[ Na příští schůzi ÚV se sám vyvěsím na nástěnku hanby. Čestný pýjónýrSSký. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Těžko, ale bisexuála určo.
Nahlásit

Je to možné u 96% kluků. 4% jsou čistě hetero. :) Ale musíš se jim líbit. :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tatrmanuv vlhky sen, ze prej 96% kluku pujde s klukem. No to jiste ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Heh, se mnou pár hátéček už šlo ;-) a prej kouřím líp jak holky xddd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

S tím kouřením to dokaž:)
Nahlásit

Žádný kouření, bombáku! tebe v****ám jak dorotu!! xdd
Nahlásit

Přesněji řečeno: gay dostal od matky o jeden chromozon navíc a heterosexuálové dostali jeden navíc od otce a u bisexuálové mají chromozomů stejně od matky a otce.
---------------------------------------------------------------------------------
To není řečeno přesněji, to je napsáno úplně, ale úplně špatně. Kdyby tomu tak bylo, žádný buzny pravděpodobně nejsou. Jinak já jsem taky buzna, ať mi někdo nenadává za ten výraz:-)
---------------------------------------------------------------------------------
To není řečeno přesněji, to je napsáno úplně, ale úplně špatně. Kdyby tomu tak bylo, žádný buzny pravděpodobně nejsou. Jinak já jsem taky buzna, ať mi někdo nenadává za ten výraz:-)
Nahlásit

Dobře Frederd**ku ale já tebe taky:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lombard (53/185/90)
Jezina: Přesněji řečeno: gay dostal od matky o jeden chromozon navíc a heterosexuálové dostali jeden navíc od otce a u bisexuálové mají chromozomů stejně od matky a otce.
---
To vime, ze je to napsany blbe. Jezina si jen neco precetl, nepochopil to a pak chtel svymi slovy napsat moudro. Tak to u nej konci vzdy. Chce vypadat chytre a vzdy je to fiasko ... :-)
Jezina: Přesněji řečeno: gay dostal od matky o jeden chromozon navíc a heterosexuálové dostali jeden navíc od otce a u bisexuálové mají chromozomů stejně od matky a otce.
---
To vime, ze je to napsany blbe. Jezina si jen neco precetl, nepochopil to a pak chtel svymi slovy napsat moudro. Tak to u nej konci vzdy. Chce vypadat chytre a vzdy je to fiasko ... :-)
Nahlásit

,, sen, ze prej 96% kluku pujde s klukem. No to jiste ... : "
Tak záleží kam, třeba na pivko třeba jo :-)
Tak záleží kam, třeba na pivko třeba jo :-)
Nahlásit

Samozřejmě ičko to bylo první jak se vysvětlovalo s těmi chromozony, kdo se narodí, holka, kluk, gay, bisex
Časem se vše upřesňovalo dalšími rozbory co se děje a jakými pochody prochází vývoj embrya. Takže výkladů je víc, to záleží na vědě, jak se bude dál vyvíjet a jak se co bude upřesňovat. Možná časem bude možné geneticky upravit vývoj tak, aby se nerodili i mutanti ( holka s penisem, nebo kluk s vaginou).
Časem se vše upřesňovalo dalšími rozbory co se děje a jakými pochody prochází vývoj embrya. Takže výkladů je víc, to záleží na vědě, jak se bude dál vyvíjet a jak se co bude upřesňovat. Možná časem bude možné geneticky upravit vývoj tak, aby se nerodili i mutanti ( holka s penisem, nebo kluk s vaginou).
Nahlásit

Třeba na Poličku by šlo jen ty 4 %. O_o
Nahlásit

Doufam, ze temi genetickymi vyzkumy embryi vcas odhali i hloupe zmutovane Jeziny a vcas je vyleji do hajzlu ... :-)
Nahlásit

Jak nesmysl/? Není snad jednodušší říct, dostal jsem o jeden chromozon navíc a díky tomu jsem buzna, než složitě vysvětlovat výsledky bádání moderní vědy/? Stejnak by tomu nikdo těm odborným názvům a jak co ovlivňuje nerozuměl
Nahlásit

Ne není, protože to není pravda. Chromozomy navíc mají za následek třeba Downuv syndrom, Klinefelteruv syndrom, ale ne sexuálni orientaci. A to, že by někdo názvům tady nerozuměl, je taky diskutabilní. I mezi buznama je spousty chytrých a inteligentních buzen:-)
Nahlásit

Jezino, ty nedokážeš nic vysvětlit ani jednoduše, natož složitě. A hlavně bys tomu v první řadě nerozuměl ty sám.
Nahlásit

Nežvaň a raději se uč, ať z tebe není blbej právník.
Nahlásit

Jezina proste najel na mod "chovam se jako uplnej d***l a treba si me nekdo vsimne". No, vsimne, ale ne ta decka do 16+, o ktere mas jedine zajem ... :-)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Stejnak by tomu nikdo těm odborným názvům a jak co ovlivňuje nerozuměl
--------------
On uz nikdo nerozumi ani teto vete ... :-)
Stejnak by tomu nikdo těm odborným názvům a jak co ovlivňuje nerozuměl
--------------
On uz nikdo nerozumi ani teto vete ... :-)
Nahlásit

A kdy jdeme na poličku? :-0
Nahlásit

Na Policku? Neni neco lepsiho na vyber? V nejhorsim Unetice ... :-)
Nahlásit

Unetice jsme měl a myslím že byly cajk :-)
Nahlásit

Jezino že si na ty mladší víme ale na embria? To už snad fakt nemyslíš vážně. A tou genetickou úpravou máš na mysli aby ty embria byly na úchylný dědky? Toho se fakt nedožiješ:)
Nahlásit

Toho se fakt nedožiju ty kašpare. A víš proč? Protože úpravy DNA jsou teprve v plenkách. A než se to genetici naučí budeš prdět do hlíny taky.
Nahlásit

To asi jo jenže pro mě ty embrija aspoň nejsou cílová skupina. Já si žiju život přesně tak jak chcu takže do té hlíny budu prdět s radostí a bez pocitu že mi ujel vlak a že bych ten čas tady mohl využít jinak:)
Nahlásit

Já do hlíny rozhodně prdět nechcu, mě, teda mou makovici a její velmi lepkavý obsah rozprostřený ve flastru o ploše kulečníkového stolu, bude četa čističů po odjezdu koronera setsakramensky pracně drbat rejžákama ze zdi. :-)
Nahlásit

A potom vysypat na zahradě? To víš že jo. Otočí se vítr a budou tě mít zase v baráku. Hezky vcelku dva metry pod zem je jediná jistota:)
Nahlásit

Neee na zahradu, hezky nasypat do more pro rybicky :-)
Nahlásit

To ja mám dva modely jak skončím, už jsem je zmiňoval vícekrát tady. Ale ještě jsem nevymyslel kdy by to tak mělo být. :) jestli ještě počkat nebo to prubnout třeba už po létě:-0
Nahlásit

Ještě počkej ^_^
Nahlásit

A z tebe by někdo dokázal udělat heteráka? Ze mě fakt nikdo i kdyby dělal cokoliv…
Nahlásit

Dobře beru na vědomí:-)
Nahlásit

Je vidět, že jsme se ještě nepotkali :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.