Cyklisti a elastické spodky

10. 02. 2025 v 04:30
Anonym

Jsem cyklista. A chci se zeptat jestli elastické oblečení pro bike škodí pohlavím orgánům. Má to vliv na kvalitu semene a plodnost.?

Já taky cyklista a myssím že nemá stříká mi to mega a i stoji luxusně ukážem si je třeba?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Ne, ani na funkci rostlináře to nemá vliv :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Vajco, nástup. Konečně můžeš být užitečnej a místo tvýho obvyklýho opakování dvaceti slov furt dokola můžeš někomu poradit.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Rádio Jerevan odpovídá. Vliv na kvalitu semene a plodnost nebyl ústavem pro kvalitu semene a plodnosti buzen blíže analyzován. Ovšem jisté dopady které to nese tu jsou. Viz. power, mseras. Je-li příroda sama k sobě milostivá a její pud sebezáchovy nevymizel, bude to mít dopady i na kvalitu semene a plodnost.
S pozdravem rádio Jerevan.
S pozdravem rádio Jerevan.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak to nevím, ale kdysi jsem na netu četl článek, že u profesionálních cyklistů už jen ty strašný dávky km, mají na plodnost negativní vliv.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Děkujeme za názornou ukázku co znamená, když se řekne 53 letý chudáček .....viz i8051 :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Už jen dlouhodobé sezení škodí… například u řidičů kamionů je to problém. Na kole máš navíc různé otřesy, a ty taky můžou ovlivňovat kvalitu. Takže prádlo zase tak ne, spíš ty otřesy.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Proc jsi powere smazal ten predchozi komentar o prikakankovanejch autickarich, ty hrdino? Seslo se ti tam moc minusu, vid? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak otřesy ovlivňují kvalitu spermatu. To mají ty malinké chudinky, které stejně skončí v žaludku, nebo v tlustém střevě, otřes mozku? Jak se tam mlátěj na vejmolech vo strop do hlaviček? O_o
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pohlavnim organum nevim, ale mozku urcite. Viz 42 lety power, ktery je mentalne i momentalne na urovni 11 leteho retardovaneho jedince. Pokud to ma ale vliv na plodnost, pak jen dobre pro nas, ze se nebude power ani omylem mnozit ... :-)
Sak posudte sami, opravdu chcete potkat v lese takovehoto elastakoveho superhrdinu, ktery tam olizuje pendrek a honi do detskejch slipecku? A to si jeste musi snizit vek o skoro 20 let, aby si ho tady nekdo vubec vsimnul a odepsal mu. To je pak prekvapko, kdyz prijde na rande do krovi takovahle 42 leta slizka zabicka s plynovou maskou na hlave. To proste nechces ... :-)
https://ctrlv.cz/USk6
Sak posudte sami, opravdu chcete potkat v lese takovehoto elastakoveho superhrdinu, ktery tam olizuje pendrek a honi do detskejch slipecku? A to si jeste musi snizit vek o skoro 20 let, aby si ho tady nekdo vubec vsimnul a odepsal mu. To je pak prekvapko, kdyz prijde na rande do krovi takovahle 42 leta slizka zabicka s plynovou maskou na hlave. To proste nechces ... :-)
https://ctrlv.cz/USk6
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Buk4j (23/176/-)
Už jen dlouhodobé sezení škodí…...
-------
Což můžeme názorně vidět na případu i8051....buď dřepí na zatuchlém prochcaném gauči, nebo dřepí v zaprděném autíčku ..... důsledkem je totální chudáčkovství :-))
Už jen dlouhodobé sezení škodí…...
-------
Což můžeme názorně vidět na případu i8051....buď dřepí na zatuchlém prochcaném gauči, nebo dřepí v zaprděném autíčku ..... důsledkem je totální chudáčkovství :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tpč to je furt jak ve školce tady, a fšichni :D
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vliv se projevuje tak že spermie budou pomačkaný a po nerovném terénu otřesené .
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Íčko a seš si jistej že se ten nedomrd nebude množit jen kvůli negativnímu vlivu otřesů? Ten pravý důvod bude myslím někde jinde:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je-li to zde jako ve školce, pak už víme proč se zde pan Jez tak ochotně zdržuje i přes jeho tři mrtvé profily. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ostatně oblek pro cyklisty ti chrání varlata před prochladnutím. Problém je v dlouhodobém v tlaku nekvalitního sedla na kořen penisu. Proto jsou nejen závodní sedla anatomicky tvarovaná, aby nedocházelo k poškození penisů a jejich prokrvování.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Tvl Jezino, ty jsi vazne i***t ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 12 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Souhlasím - 1 •
Víš ty vůbec, jaká je v zimě zima, když jezdíš na kole?
Namrznou ti vajíčka a už si nebudeš moc hrát na tatíčka.
Souhlasím - 1 •
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Neboj se kámo, nemá, budeš v poho, taky ho nosím i můj kámoš a má zdravé dvě děti (kluka a holku).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Před 36 minutamiOn-line Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Souhlasím - 1 •
Souhlasím • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Fakt si:)
Souhlasím - 1 •
Souhlasím • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Fakt si:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombo, ještě ses nepochlubil, jak bylo na ičkově chatě?
Koho bolela p***l víc?
Koho bolela p***l víc?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Zajímavé, najednou mlčíte obaja. :-)))))
Nahlásit

No, holt nam nestojis za rec. Jinak p***l nebolela nikoho, ale brisko par lidi tam ano :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ty maš bříško? Spíš pupek!!!
Nahlásit

Proč bych se měl něčím chlubit? A ještě zrovna tobě?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Daddys to, že má tvůj kamarád dvě děti nevypovídá nic o kvalitě jeho spermií ;)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Buku ty vypadáš celkem k světu co takhle vyzkoušet kvalitu tvých spermií?:)
Nahlásit

Od toho jsou laboratoře. :-)
Nahlásit

Bombakule neslintej :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zrovna jsem na vyšetření byl :) vše je v pořádku <3 děkuju za starostlivost :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je hezké, že o sebe staráš, ale na co ti budou spermie, když je maximálně využiješ k lepení papíru na obálky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nikdy nevíš co bude v budoucnu možné Denisi :) https://www.koktejl.cz/…eho-pohlavi/
A teď se zase každý můžete zajímat o své zdraví :D
A teď se zase každý můžete zajímat o své zdraví :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jestli si mám vybrat obálku nebo zanutellený kakáč, tak volím to první :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jo jsem profík, nebudu přeci kupovat hladkou mouku a dělat z ní lepidlo, jako za války, když vytvářím vlastní lepidlo sám a nemusím do něj přidávat škrob.
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Jo jsem profík, nebudu přeci kupovat hladkou mouku a dělat z ní lepidlo, jako za války, když vytvářím vlastní lepidlo sám a nemusím do něj přidávat škro
---------------
Tyvole a tohle ma volebni pravo ... :-)
Jo jsem profík, nebudu přeci kupovat hladkou mouku a dělat z ní lepidlo, jako za války, když vytvářím vlastní lepidlo sám a nemusím do něj přidávat škro
---------------
Tyvole a tohle ma volebni pravo ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Buku to je fajn že po zdravotní stránce si v pořádku ale potřebujeme i rozbor hustoty chutě barvy a třeba i množství. Já ti dobrovolně udělám posudek zdarma:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nic není zdarma. :-) Aj když se to tak tváří. ^_^ A až na tu chuť to všechno dělá laborka zcela běžně. :-)
Nahlásit

Já to zdarma udělám a ne jen to. Dokonce na vlastní náklady přijedu:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zkrátka rozený sama***án. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Cože zas? Jaká mouka, jaký lepidlo? Ale asi je zbytečný se ptát, co tím Jezina mysl... ah, srát na to.
Nahlásit

Ano Tommíku je zbytečný se ptát co tím jezina chtěl napsat:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Klucinku nevím co je to sama***án ale jo to budu já:)
Nahlásit

Co by na to si tak řekl tvůj snoubenec jeníček bombakoule
Nahlásit

Nic. Ten sem moc nechodí tak to neuvidí:)
Nahlásit

Tommee, ty nevíš, že za války se používala hladká mouka k domácí výrobě lepidla.
Vlastně ty to nevíš, protože ti to nikdo z tvých předků neřekl.
Zkus to, smíchej trochu mouky s trochou teplé vody- funguje to.
Vlastně ty to nevíš, protože ti to nikdo z tvých předků neřekl.
Zkus to, smíchej trochu mouky s trochou teplé vody- funguje to.
Nahlásit

Tak to nám určitě řekneš i to k čemu by mu takový lepidlo dneska bylo:)
Nahlásit

Daddys to, že má tvůj kamarád dvě děti nevypovídá nic o kvalitě jeho spermií ;)
To souhlasím.
To souhlasím.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

03. 03. 2025 v 09:45
Anonym

Děkuji za odpověď všem co se zminily . Určitě je na tom něco pravdy , protože já pravidelně jezdím na kole a jsem v těsných šortkach skoro každý den.
Jako když začnu stříkat semeno jsou to opravdu hodně velké dávky semena to je úplně pořádku . Chci si udělat miminko tak abych měl přehled o nějakým riziku.
Jako když začnu stříkat semeno jsou to opravdu hodně velké dávky semena to je úplně pořádku . Chci si udělat miminko tak abych měl přehled o nějakým riziku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nejak ti pumpicko nedochazi, ze mnozstvi ejakulatu vubec nereflektuje, ze mas dost funkcnich spermii a ze budes plodnej. A nez se pomnozis, nauc se cesky, aby to miminko neskoncilo geneticky jako negramot ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To není žádná novinka, proto má potřebu komentovat sebevětší blbost v každém tématu, chudáček biseksuální.....:-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No, vy dve elastakovy princezny, Powere a Tomasino, chytnete se za ruce a za rachtani prehazovacky jedte do haje ... :-)
Nahlásit

Ještě tam je posílej, tam mám včely :-[
Nahlásit

B***ská studie zjistila, že muži, kteří pravidelně jezdí na kole, a to několik hodin týdně, mají až šestkrát vyšší pravděpodobnost, že budou mít problémy s prostatou. Řeč je o hodně aktivních cyklistech, kteří stráví klidně i devět hodin týdně v sedle... Jinak většina rekreačních cyklistů může být v klidu... :-)
Nahlásit

Anonymni.moravak (54/175/75)
A co sezení devět hodin denně na zpocené p***li v autíčku, protože nezvládnu ujít ani deset kroků pěšky? .... :-))
A co sezení devět hodin denně na zpocené p***li v autíčku, protože nezvládnu ujít ani deset kroků pěšky? .... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To nevím a nechce se mi to hledat, já strávím jen cca 4 hodiny týdně v sedle (do práce), takže jsem OK... :-)
Nahlásit

Je to tak, a čo je p***l, že z toho chlapcom rastú ešte aj rozkošné dámske kůzlátka, asi tak dvojky. Týmto by som chcel požiadať kolegu Kremíka, aby do četu dodal názornú obrazovú prílohu s podobenkou "cyklistu s kůzlátkami".
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kůzlátka... To mi připomínají toho prasopsa, co tu se svojí starou sháněl transku do trojky.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.