Kluci a vztahy

10. 02. 2025 v 18:35
Anonym

Ten, kterýho miluju, mi po 3 měsíčním "vztahu" zničeho nic přestal odepisovat. Ten, kterýho nechci, mi furt píše. Jj, já vím, nic novýho. Ale zatraceně to bolí :-/ Toho, co mě furt chce, to bolí asi taky.
Ne že bych ho bombardoval zprávama a voláním, to vůbec, ale že je takovej posera, že mi ani nenapíše po tom všem, co jsme spolu prožili a užili si, jdi do... to mě bolí dvojnásob. Byl jsem ten, co se zamiloval.
Ne že bych ho bombardoval zprávama a voláním, to vůbec, ale že je takovej posera, že mi ani nenapíše po tom všem, co jsme spolu prožili a užili si, jdi do... to mě bolí dvojnásob. Byl jsem ten, co se zamiloval.

Největší odbornice na vztahy tady je i8051 ... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kks, ty sa tu rútiš jak titanik z toho, že ti nejaký týpek po trojmesačnom "vzťahu" prestal písať. :D Twl... Ja som mal minulý rok rozchod po vyše 2 a pol roku a čo sa tu mam zrútiť? :D Život ide ďalej no :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Smaragd, takže jsi měl minulý rok rozchod a teď je z tebe ten velký King?
Přiznej se, žes to taky ořval, jak malej kluk.
Přiznej se, žes to taky ořval, jak malej kluk.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Panebože jezino...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jezino, ne, ja mam v živote aj iné veci na robote a odosť dôležitejšie, než sa pozastavovať nad rozchodom. :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Chceš tvrdit, žes neměl čas ani na expřítele kvůli práci? Tak to se nedivím, že se ti vztah rozpad.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Chceš tvrdit, žes neměl čas ani na expřítele kvůli práci? Tak to se nedivím, že se ti vztah rozpad.
--------------
To Jezino Smaragd nekde tvrdi? Nemas halucinace nebo neumis cist? Navic nekomentuj vztahy, kdyz jsi zadny nikdy nemel ... :o)
--------------
To Jezino Smaragd nekde tvrdi? Nemas halucinace nebo neumis cist? Navic nekomentuj vztahy, kdyz jsi zadny nikdy nemel ... :o)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já to odhaduju tak na 3-4 litry alpskýho ryzlinku:)
Nahlásit

Ach jezino jezino... Kde si bol keď rozum dávali... xD Prečítaj si to ešte raz a poriadne, možno pochopíš čo som napísal, prípadne ak nerozumieš riadne po slovenský, tak si to daj do prekladača,prípadne nepi čučo pri tom, keď čítaš niečo. xD
Nahlásit

Jezina něco pochopit? To by tady byla větší událost než den vítězství v Rusku:)
Nahlásit

Kluci a vztahy... Holky a mašiny ... https://youtu.be/9EnKuxMXV6w?… ^_^
Nahlásit

Tak proč jsi šel smaragde do vztahu, když jsi už předem věděl, že se po 2,5roku rozejdete?
Nahlásit

Jezino... Tvoje IQ je evidentne horšie na tom než som si myslel... To čo si napísal, musí byť asi pokus o vtip alebo ja neviem, lebo normálny človek s rozumom taku p**ovinu netrepne... A ešte samému sebe dávaš pluska, no mňa jebne ty kks. xD
Nahlásit

Bombakul, to by sa asi v tom momente začala zem točiť naopak. :D To je tak blbý človek, že aj samotný Mr. Bean by krútil nad ním hlavou. xD
Nahlásit

No jo on jezina dokáže vždycky překvapit:). Ale dal bych mu šanci nám vysvětlit na základě čeho došel k takovýmu závěru:)
Nahlásit

No, pokud Jezine neco doklapne, tak se zacne tocit zeme fakt asi z vychodu na zapad :-)
Nahlásit

Tak smaragde nejdříve vysvětli, kdo komu dal kopačky, když už jsi zmínil o tom rozchodu?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jezino záleží na tom? A já tipuju že verdelit iniciátor nebyl
Nahlásit

Nepředbíhej, víš přeci, že hádat se nemá? Co ty víš, jak to bylo.
Smaragd stejně pravdu nepřizná, že je to výbušný ucho.
Smaragd stejně pravdu nepřizná, že je to výbušný ucho.
Nahlásit

Tady nejde o ten pěknej kamínek ale o tvou hloupost. Tak to nezakecávej a vysvětli nám na sme se ptali
Nahlásit

11. 02. 2025 v 12:27Off-line Smaragd15 (23/180/85)
Jezino... Tvoje IQ je evidentne horšie na tom než som si myslel... To čo si napísal, musí byť asi pokus o vtip alebo ja neviem, lebo normálny človek s rozumom taku p**ovinu netrepne... A ešte samému sebe dávaš pluska, no mňa jebne ty kks. xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Nikdy si nelajkuju příspěvky, narozdíl od místních žvanilů včetně tebe.
V tom jsem poctivej, na rozdíl od vás.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Nikdy si nelajkuju příspěvky, narozdíl od místních žvanilů včetně tebe.
V tom jsem poctivej, na rozdíl od vás.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ty si poctivej i v jiných směrech:)
Nahlásit

Jasne, ty si tak poctivý. xD Vytvoríš si x profilov, kde si vymýšľaš vek a otravuješ detiska pod 18 rokov. xD Ja si nelajkujem nič, každý hodnotí ako uzná za vhodné, kde v tvojom prípade bývajú dislajky na komentároch, ktoré idú proti tebe a p***om sú pravdivé, ale čo ty napíšeš, čo by len nejakú p**ovinu, ktorá nedáva absolútny zmysel a mnohým sa až rozum zastaví, tak tam je len jeden lajk..Zaujímavé....
Nahlásit

Zajímavé, jak se dokážeš rozčílit, pak se divíš, že s tebou nikdo nemůže vystát, když ho tak napadáš.
To je také pravda.
To je také pravda.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jezino a ty se divíš?:D
Nahlásit

Booože, jak primitívne. :D Odjebem pedofila a už fňučí, že napadám partnerov. :D Keby som sa rozčulil, to by tu bolo úplne o niečom inom. :D Kapišto? Vieš, ja som na partnerov vždy milý a vo všetkom zhovievavý, to len na priblblých pedofilov nejsom milý, vieš? :D
Nahlásit

To si povedaj tým tvým partnerům ty p**o!!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak nevím kdo se tady rozčiluje:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Smaragd neni rozcileny, je to jen Slovak a oni takovy temperamentni jsou. A to je i fajn :-)
Nahlásit

Já sem Slovák ze 25%:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Evidentne jezine žilka navrela, len pomalý, aby ťa šľak netrafil. :D
Nahlásit

I8051-Vieš, ale vtipné je, že len mierne rypneš do jeziny, a už sa tu psychicky rúti jak domček z karát. :D Ale ešte vtipnejšie je, že na základe toho aký som ku nemu, tak usudzuje, že sa tak aj k partnerom chovám. :D Na ňom sa človek viacej zabaví, než na nejakom humornom videu. :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.