Adopce

A co od toho čekáš? Že si vychováš mladý masíčko? Takhle to fakt nefunguje
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 12
Nahlásit

Ja si svy dve sam stvoril i vychoval, celkem zazivna cinnost :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bombakul, jde hezky vidět na co myslíš lol větší sračku jsem dlouho neslyšel xD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Proč? Vždyť je to úplně jasný. Je na zajíčky a zájem o něho upadá tak si chce vychovat svojeho jenže by neprošel psychotestama tak hledá někoho kdo s tím na zkušenost a poradí mu co odpovídat. Jinak by se s otázkama obrátil spíš na nějakej úřad třeba sociálku nebo kdo to má na starosti ne?:). Nebo ať nám normálně poví co ho trápí:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

“Každý ať jedná tak jak sám uzná za vhodné” opravdu není morální stanovisko kterým by se měl kdokoliv řídit. obzvláště né někdo kdo by chtěl vychovávat dítě :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ja ti jen doporucim anonyme, pujc si na tyden na hlidani deti kamaradu, at vis, do ceho jdes. Bezne se to pouziva jako realna antikoncepce pro deckochtive pipinky. Ono to totiz neni, jako si poridit fikus nebo civavu. Je to dost zodpovednosti, diskomfortu a penez. Ale pokud jiz mas toto za sebou, mas jasno, co fakt chces, tak pak gudlak ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já děti vždy vypustim ven ať si ulovi, jinak jejich mínus že budou mít hlad. A ještě musí přinést domu :-) žádný rozmazlovani.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale vždyť číčové svým číčatům vždycky uloví jen to nezabijou a donesou jim to živí ať si poradí jak umí. U tebe to vypadá že se chceš kotit jen proto aby se o tebe chudáci hned od narození starali:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak dřív si lidé porizovali děti aby jim měl kdo dělat na poli :-) taková levná pracovní síla. Tak jsem se inspiroval:-)))

Jenže ty děcka napřed museli odchovat:)
Nahlásit

Jenže ty chceš aby ti to vynášelo sotva z p**e vypadne:)
Nahlásit

Jsem nedočkavy a chci vše hned, Toť moje minusko:-0
Nahlásit

Tygr728 (31/190/90)
Tak dřív si lidé porizovali děti aby jim měl kdo dělat na poli :-) taková levná pracovní síla.
-------------
No dyt, uz delaj za me. Jen teda levny nejsou :-)
Tak dřív si lidé porizovali děti aby jim měl kdo dělat na poli :-) taková levná pracovní síla.
-------------
No dyt, uz delaj za me. Jen teda levny nejsou :-)
Nahlásit

"i jednotlivec muze zadat o adopci"
Jo, žádat můžeš. Ale tím to taky končí, protože pravděpodobnost, že by ti jako jednotlivci povolili adopci, je někde okolo nula procent. To, že můžeš o něco požádat neznamená, že to i musíš dostat a v tomhle případě to platí stonásobně. Na adopci děcka neexistuje žádnej právní nárok.
Jo, žádat můžeš. Ale tím to taky končí, protože pravděpodobnost, že by ti jako jednotlivci povolili adopci, je někde okolo nula procent. To, že můžeš o něco požádat neznamená, že to i musíš dostat a v tomhle případě to platí stonásobně. Na adopci děcka neexistuje žádnej právní nárok.

No na poli nedelaj, oba delaj rukama a hlavou. Ale kdyz si sezenu Lox instalaci, tak platim synkovi 800+/h a kdyz si ji sezene on, tak mi da sotva 500. Za projekt, na kterym ted 2 dny vysival, zkasnul od investora pres 30k a me dal jen 5. A to jsem tam celej vcerejsi den makal, coz nekteri i videli fotky, jak tam dru. To je ta dyskrymynyzace. Na pole s nima ... :-)

Jak sis to vychoval tak to máš. Ale popravdě už teď vím že na tom nebudu líp:)
Nahlásit

Drel to můžeme potvrdit xD ale nikdo jsme netusili že jsi takhle vykořisťovanej:-) ...děti mají být drazí pro cizí, pro tebe mají dělat zadarmo:)

Ještě štěstí, že jsem si neadoptoval supervizíra, ještě bych platil za zapůjčení.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Štěstí spíš pro něho, že díky tvý hlouposti a neschopnosti zařídit ani tak triviální věc jako hotel, se s tebou nepotkal.
Nahlásit

A tebe to jak tak stále čtu, sere. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co je to štěstí?
. . . . Muška jenom zlatá.
. . . . Muška jenom zlatá.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.