Nevhodné chování, jak to řešíte?

14. 02. 2025 v 12:06
Anonym

Ahoj, vypadáš dobře?.10-15 tisíc vyděláš hned na ruku za foceni nebo natáčení?Kolik je ti let, je ti víc jak 18 let?Může se dělat a fotit vše co ty budeš chtít.Užívaš si a VYDĚLÁŠ, KLIDNĚ I HNED DNES.Tel.i whatsapp je 704-320092, Denis.Napiš tel.číslo, sms, nebo prozvoň, zavolám a domluvíme se...

+18? takže hádám nafotit Akty ? za 10-15k??? ses posr*l ne? xddddddd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonyme tohle je poradna ne inzerce takže táhni na inzeráty. A upřímě ani kolo bych si o tohohle jedince neopřel když musí tak hlouboko že píše do poradny takovéhle hovna.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Arxone, nez neco napises, zkus pochopit kontext nadpisu a tematu. Nebudes pro priste za vejra ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Akty za 15k jsou v pohodě, ale nechce se mi tolik dávat za to že mě někdo nafoti :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Icko: tohle ale vypada spis skutecne jako reklama a ten nadpis jen jako zasterka. jinak by tam nedal ty konkretni udaje a nahradil je teckama, xkama apod.

Ze neco nejak vypada, neznamena, ze to tak je .. viz politika :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale kdybych si měl vsadit, tak myslim, že je tentokrát blíž pravdě Arxon ;)
Nahlásit

Je to reklama, ale buďte fpoho, až sem nejpozdějc popozítří nebo za tejden nakoukne admin tak to okamžitě a beskurychle smaže... 8)

No to poslední smazané téma tady viselo 2 dny, než se provozovvatel obtěžoval sem kliknout a mrknout co se tady děje, takže žádnej kvalt... 8)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
Máš určitě jako vždy pravdu :P Přece nikdo není vážně tak blbej a zoufalej, že by si tu dával takhle inzerát. :D
Máš určitě jako vždy pravdu :P Přece nikdo není vážně tak blbej a zoufalej, že by si tu dával takhle inzerát. :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ale je tak blbej, že to napíše, aby to jako inzerát vypadalo i když to inzerát neni, že? :D :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

BussterX (104/130/150)
Nebo je tu někdo hodně inteligentní, kdo se nudí a tak tu takhle trollí, co já vím. :P
Nebo je tu někdo hodně inteligentní, kdo se nudí a tak tu takhle trollí, co já vím. :P
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

No kazdopadne se pripadni zajemci mohou ozvat na panovo vyse uvedene telefonni cislo :-)
Nahlásit

Ja se vyjadřovat nebudu ani nemusím. Každý si obrázek udělal svůj ten co mu vyhovuje. Ale začínám mít hodmě blbej pocit že je možny že Power a další takový jedinci možná mají o Panu Ičkovy pravdu. Potrefená husa se sama ozve.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Potrefená husa je výborná restaurace:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak Arxon nebyl, není a ani nikdy nebude nejostřejší tužka v penále:) On je horší než hysterická puberťačka. Takového "chlapa" doma chceš :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jojo a Flat je úplně ta nejostřeší.....až jsem z toho upadl na zadeček :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.