Proč je tak těžký najít vztah?

14. 02. 2025 v 15:00
Anonym

Jasně vím vztah se buduje ale je strašně těžký najít někoho kdo by vůbec vztah chtěl, a už to upřímně nedávám... je mi 25 let začal jsem randit od 18 a za ty roky jsem nikdy neměl vážnej vztah... ne že bych nechtěl nebo že bych byl dev... ale prostě když s někým zajdu na rande tak většinou se tváří jakože to myslí vážně apod... a nakonec čekají že jim dám na prvním rande když ne...automaticky ztrácí zájem, měl hodně rande a skoro pokazdy to tak dopadlo (ne nespím s nima hned a na 1 rande ) přijde mi že semnou nikdo nechce být... neřekl bych že jsem ošklivej, plus kdybych byl tak by semnou asi nechtěli spát hnedka a nestalo se mi ani jednou ze by někdo odmítl pusu nebo ze by mi ji nedal sám ale proc proste kazdej kluk ve me vidí jen mrd a cus... a ne nespim s každým a nejsem typkem co by randil každý týden s někým jiným, např mám rande třeba jednou za pár měsíců s někým ale vždy to ukončim když vidím že mu jde jen o jedno... nevím no od cca 20 hledam něco vážného protože vážně jediný co bych v životě chtěl je mít rodinu a domov se svým budoucím klukem ale začínám si myslet že je to nemožný plus je mi jasný že po 30 to bude xx horší takže asi radši budu sám celej život...

Po 30 budeš Kamo uplne v pici :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

To je pravda. Taky si říkalm ze až mi bude 30+ tak můžu zapomenout ze budu v životě někoho mít. Jsem na tom docela stejně. Naposledy jsem měl vztah ve 20 a teď už nic, jen sex sex a sex všichni chtějí. Na picu je ze mě se líbí kluci co já jim ne, a já se líbím klukům co mě ne xd
Osobně jsem to už vzdal a docela začínám se s tím smiřovat ze budu prostě na světě sám xD
Osobně jsem to už vzdal a docela začínám se s tím smiřovat ze budu prostě na světě sám xD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

14. 02. 2025 v 15:32
Anonym

Jako jo ale je fakt až smutný jaká ta gay komunita je až se nedivím lidem který ji nenávidí, všude samej uchyl , pedo, devky, drogy .. (jo i heteraci jsou takový ale v gay komunitě je to 10x víc a horší), plus co je taky hrozný... člověk si řekne tak si najdu staršího třeba bude okay a rozumnej xd a většina jakože "hledam typka 15-20" ale aby vypadal na 10.. lol.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak to jsou zajímavé zkušenosti. Já se s něčím takovým nikdy nesetkal. Asi jde o to, kde se kdo pohybuje. Já jsem z malého města a když jsem měl s někým rande, nikdo po mně sex nechtěl. Vždycky úplně v pohodě.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Spousta lidí v dnešní době (bohužel) vidí vztahy jako něco povrchního nebo dočasného, což může vést k tomu, že i když na začátku vše vypadá dobře, rychle se ukáže, že jejich cíle jsou jiné než tvoje. a to že po 30 už si nemáš šnaci někoho najít není vůbec pravda. Každý má svůj vlastní čas na to, kdy najde to, co opravdu hledá.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Třeba zkus jiný přístup k randění, více zaměřený na společné zájmy a hodnoty než jen na přitažlivost a fyzickou stránku.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano, je to tak. Sympatie musí být na obou stranách, jinak to nemá cenu. Dříve se mi dařilo lépe se s někým setkat a tak, ale většinou to netrvalo dlouho a skončilo to. Taky bych se nejradši seznámil s někým, kdo má podobné zájmy a je v mém věku nebo i dokonce mladší. Stalo se, že jsem si s někým rozuměl přes zprávy, ale pak najednou přestal odepisovat. Tohle nenávidím, bezdůvodná ignorace nebo falešné profily - záhadné smazání profilu. Ještě vidím světlo na konci tunelu, jen už menší…
Nahlásit

Jako stresovat se věkem že ti táhne na 30 a rychle někoho honit na vztah je dle mého zbytečný stres, který člověk nepotřebuje, a jak tak vidím lidi v 30 hledají stále kluka se kterým by mohli žít, takže bys si stím nelámal hlavu.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Asi v bodech:
- spousta lidi chce vztah, ale chteji vztah podle sebe, do jehoz definice se treba ty nevlezes
- nikdo rozumnej nechce na ten tvuj celozivotni vztah mlady piskle, co samo nevi, co chce, vetsina si prave mysli, ze zvladnete akorat ten sex
- zkouset randit 6x za rok je malo
- ano, mezi 30-40 jsi fakt uplne out
- ukoncovat "vztah" kdyz vidis, ze mu jde jen o jedno, je blbost a pro***anej cas
- tva*** se pred potencialnimi partnery zoufale a rezignovane, jakoze te nikdo nechce a ze teda radeji budes celej zivot sam, to je red flag pro ty normalni
- to, ze je na prvnim radne sex, protoze to spontanne oba chcete, nevidim jakoze spatne, nekdy to muze prave ten vztah skvele zacit
- ke vztahu se da i pro****t, je to dost bezna vec, ja se k nemu treba krome toho prosexeni i prosejlil :-)
- nehledej prince, ten nikdy nebude, najdi si normalniho zahradnika
Nesvadej teda problem na ty kolem sebe, ale zkus bejt proaktivni. Takze nezoufej, zkus bejt pro ostatni zajimavej, vyuzivej vsechny prilezitosti a nerezignuj hned v okamziku, kdy ti zacne vadit jedna vec. Pozitivnim mindsetem se seznamis s mnoha fajn lidma a nikdy nevis, co z toho bude. A treba ti pak vesmir v nestrezenej okamzik nekoho fajn prihraje. Gudlak :-)
- spousta lidi chce vztah, ale chteji vztah podle sebe, do jehoz definice se treba ty nevlezes
- nikdo rozumnej nechce na ten tvuj celozivotni vztah mlady piskle, co samo nevi, co chce, vetsina si prave mysli, ze zvladnete akorat ten sex
- zkouset randit 6x za rok je malo
- ano, mezi 30-40 jsi fakt uplne out
- ukoncovat "vztah" kdyz vidis, ze mu jde jen o jedno, je blbost a pro***anej cas
- tva*** se pred potencialnimi partnery zoufale a rezignovane, jakoze te nikdo nechce a ze teda radeji budes celej zivot sam, to je red flag pro ty normalni
- to, ze je na prvnim radne sex, protoze to spontanne oba chcete, nevidim jakoze spatne, nekdy to muze prave ten vztah skvele zacit
- ke vztahu se da i pro****t, je to dost bezna vec, ja se k nemu treba krome toho prosexeni i prosejlil :-)
- nehledej prince, ten nikdy nebude, najdi si normalniho zahradnika
Nesvadej teda problem na ty kolem sebe, ale zkus bejt proaktivni. Takze nezoufej, zkus bejt pro ostatni zajimavej, vyuzivej vsechny prilezitosti a nerezignuj hned v okamziku, kdy ti zacne vadit jedna vec. Pozitivnim mindsetem se seznamis s mnoha fajn lidma a nikdy nevis, co z toho bude. A treba ti pak vesmir v nestrezenej okamzik nekoho fajn prihraje. Gudlak :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Můj první vztah (trval pak 13 let) začal sexem na jednu noc a dokonce trojkou :D to už jsem tady psal kdysi víckrát :) jeden z mých řekněme takyvztahů začal tím, že jsme si dva roky psali a skypovali, pak proběhlo první rande a hned první sex a byl vztah :D hele, vztahy můžou začít různě, prostě teda když to chceš začínat podle svého vkusu chozením bez sexu tak si to dopředu DOSTATEČNĚ jasně a nekompromisně domluv - předjednej, aby pak někdo nebyl překvapen že teda sex nebude...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak přesně chceš najít kvalitní vztah? Vždyť ten sex je jedna z nejdůležitějších věcí tak to chceš s někým půl roku randit jen proto abyste zjistili že ste oba aktivové nebo že někdo z vás má moc malý nebo velký p**o? Poslechni íčka a chybu hledej primárně u sebe. Osobně bych si tě taky hned zablokoval:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

14. 02. 2025 v 18:01
Anonym

@bombakul to nerikam ale přece se s někým nevyspim na prvním nebo druhým rande aby byl spokojený? Plus než zajdeme s někým na rande tak si většinou řeknete jestli jste top nebo bttm a podle mě bych bral v pohode sex třeba na 10 rande kdy už se víc znáte a pokud ten kluk není schopnej počkat blbych 10 schůzek tak nestojí za to s ním vůbec zkoušet do vztahu jít pac mu očividně jde jen o to si z*****t
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Přestaň fňukat, to ti nepomůže, třeba já taky hledám vztah jenom na to nemám pořádně čas, mám totiž práci, a život který si chci vytvořit podle sebe.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A když máte schůzku jednou za týden až dva? To jako kvůli tobě bude držet tři měsíce celibát? To jako fakt ne. On si každej z****á buď s tebou nebo bez tebe:). A většinu lidí taky napadne že takhle by to bylo i v tom vztahu. Jakože si s tebou bude muset přečíst dvacet knih aby si jednou vrznul a tohle fakt jaždýho odradí:)
Nahlásit

Já naopak vztahy před 30tkou považoval jsem za dost nestabilní, jelikož kohokoliv jsem potkal, tak jsme v té době byl jeden jak druhy v jine fázi života.
Po 30 to byla jiná jízda.
Po 30 to byla jiná jízda.
Nahlásit

Tak jestli svolis k sexu az po 10 randeti, tak to je jina, to budes asi vazne sam. Ono totiz k tomu, abys s nekym zacal vubec uvazovat o vztahu je potreba, abys vedel, jaky to s nim je v pelechu a jestli tam funguje potrebna chemie. Sex totiz ve vztahu bejt musi. Vyjimkou jsou asexualove a podobne posahani nezajimavi alternativci. Pak se nedivim, ze ti kazdej utece, protoze te ma za asexuala ... :-)
Btw i vztah je o tom si z*****t. Jen s tim rozdilem, ze vis s kym to delas, vis, jak to mate radi a delate to kdyz chcete ... :-)
Btw i vztah je o tom si z*****t. Jen s tim rozdilem, ze vis s kym to delas, vis, jak to mate radi a delate to kdyz chcete ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A šetří to náklady na bydlení:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Víš já jsem si to řikal taky a po pomalu dvou letech vztahu kdy jsem si myslel že mě čeká hezká budoucnost ale opak byl vlastně pravdou. Celou dobu přetvářky, já sám sebe oblboval taky a dneska jsem rád že jsem sám a věnuju se sobě a svým zálibám který by stejně nikdo odsud se mnou nesdílel…
Nikam se nehrnu, nikoho silou nehledám. Co se má stát se stane.
Nikam se nehrnu, nikoho silou nehledám. Co se má stát se stane.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A jaky elixko mas ty zaliby? :-)
Nicmene ke vztahu nemusite mit ty zaliby slinkovany na 100 %. Uplne staci jen nejaka jejich cast, abyste meli alespon neco shodnyho a mohli si to spolu uzivat. P***el taky neprogramuje a nevyviji, ma uplne jinej obor, o kterym zase ja vim prd. Ale tema rozdelnejma zalibama se obohacujete navzajem, ucite se novy veci a zaroven si rozsirujete networking s dalsima lidma. Pokud mate 100% stejny zaliby, jen si konkurujete a nikam se neposouvate :-)
Nicmene ke vztahu nemusite mit ty zaliby slinkovany na 100 %. Uplne staci jen nejaka jejich cast, abyste meli alespon neco shodnyho a mohli si to spolu uzivat. P***el taky neprogramuje a nevyviji, ma uplne jinej obor, o kterym zase ja vim prd. Ale tema rozdelnejma zalibama se obohacujete navzajem, ucite se novy veci a zaroven si rozsirujete networking s dalsima lidma. Pokud mate 100% stejny zaliby, jen si konkurujete a nikam se neposouvate :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rád vypadnu autem do ciziny, přespávání ve stanu, na divoko.Letos plánuju Finsko. Prostě cestovat a málo kdo je takový dobrodruh. Jsem dost technickej typ a rozumím si víc se staršíma co do konverzace, intimno zas s mladejma ale to je pak začarovanej kruh…
Nahlásit

No, to mame podobny, ja taky rad vypadnu pryc, jen ale vymenim stan spise za fajn zatoku a malinko jiny dobrodruzo, ale smer mame prakticky podobnej. Jinak ano, mladi jsou dnes dost tupi na cokoli, zadny cile, zadny ambice, zadny plany do zivota, proste nuda. Valeni se s mobilem nebo druhej extrem vymetani fitek, to taky neni pro vztah moc zajimavy. Jinak soryjako vyjimkam ... :-)
Konicky musite mit oba, kazdej klidne (mozna radeji) svoje ruzny. Nesmite si je vytykat a musite tomu druhymu doprat, si je uzivat. A pak je treba alespon cast spolecna, at si v tom muzete zdrave konkurovat. Tot zaklad dobreho vztahu (samozrejme krome sexu) ... :-)
Konicky musite mit oba, kazdej klidne (mozna radeji) svoje ruzny. Nesmite si je vytykat a musite tomu druhymu doprat, si je uzivat. A pak je treba alespon cast spolecna, at si v tom muzete zdrave konkurovat. Tot zaklad dobreho vztahu (samozrejme krome sexu) ... :-)
Nahlásit

Jinak Finsko musi bejt fajn priroda, akorat bych asi ozelel ten stan a vzal to po nejakejch ubytkach, ale ty na to mas jeste vek to brat na pankace. Ja taky v tvejch letech po revoluci provandroval, sic jen CR. Finsko je na lod uz kosa, nemam na ni hrablo na snih ani krb :-) Bude nam stacit za dva mesice sever Irska a pak se zajedeme ohrat na jih Recka :-)

Občas vypadnout nebo přespat venku je snad normální ne? To děláme s juniorem normálně akorát nemáme stan a přístřešek si vždycky musíme postavit:)
Nahlásit

Jo tam asi stanovat nebudu :D ale ta země mě láká a chci ji zažít. Miluju sauny a celkově mě to tam přitahuje ale to nejen Finsko ale celkově sever.
Nahlásit

Bombakul
No nevím, najít někoho koho nebudu chtít za dva dny uškrtit je náročné :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano, nezapomenu na Sveraz narodniho lovu a finskou saunu. Nekteri mozna videli tento povedeny filmovy kousek ... :-)
Nahlásit

Nehledě na moji úchylku vše absovovat po své ose, na to taky není každej, plánuju i obytňák nebo nějakou zastavbu do auta na spaní :)
Nahlásit

Jak jinak než po vlastní ose tyhle věci chceš absolvovat?:)
Nahlásit

Norsko je fajn taky, jsme tam loni byli na 3 dny jen na koncert v Bergenu. Jeziiis ta rybi polifcicka, mnaaam ... :-)
Nahlásit

Bombakul, myšleno svým autem :D
Nahlásit

L_ks (22/-/-)
----------------
Noa proto delam ty kurzy a vejlety na lodi, tam jsi tejden na par m2, klidne furt chcije, je zima a houpe t, pak se tam nekdy povr-azdit chtej. Obzvlaste ti, co rikaj, ze to zvladnou ... :-) Ale my se tam naopak poznali s p***elem, tam dost poznas, kdo jakej je a to veeeelmi rychle :-)
----------------
Noa proto delam ty kurzy a vejlety na lodi, tam jsi tejden na par m2, klidne furt chcije, je zima a houpe t, pak se tam nekdy povr-azdit chtej. Obzvlaste ti, co rikaj, ze to zvladnou ... :-) Ale my se tam naopak poznali s p***elem, tam dost poznas, kdo jakej je a to veeeelmi rychle :-)
Nahlásit

Fuuuj. Ryby sem žral celej rok v kuse kvůli úsporám a bydleli sme u řeky. Ráno v poledne večer furt jenom ryby:D

Po vlastní ose můžeš jet klidně i letadlem a to nemá žádnou osu. Vysvětlení jet po vlastní ose je vlastně takový překladatelský oříšek:)

Ale jen morsky, ricni bahno nejim :-) Nicmene lovit to neumum, delat taky ne, sere me, ze to harampadi vsude prekazi, kdyz chci neco s lodi delat. Nebo ze zajedu do mariny nebo na mestsky molo a zjistim, ze mam pak na vrtuli 100 vlasce, kterej musi NEKDO vymotat ... ale zase je to skvely jidlo :-)
Nahlásit

Tak v tekoucí vodě jako je potok nebo řeka to je v pohodě to jen v rybníku smrdí bahnem ale i to vyřešíš tím že rybu naložíš do mlíka:)

Kdyby aspon do rumu, ale davat rybu do mlika, fujky ... :-)
Nahlásit

Tak rumem ju podliješ:) a potom i zaliješ:)
Nahlásit

Před hodinouOn-line Bombakul (29/176/75) NOVÉ
Na rybě nemáš co pokazit. Vesměs stačí sůl kmín máslo a libovolná tepelná úprava:)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Cože, že nejde rybu zk***it?
Zkus kapra natřít na modro a pak ho upéct. . . ;-)
Na rybě nemáš co pokazit. Vesměs stačí sůl kmín máslo a libovolná tepelná úprava:)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Cože, že nejde rybu zk***it?
Zkus kapra natřít na modro a pak ho upéct. . . ;-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já mám vztah 4 roky a sex jsme měli až na 6 rande, já bych sex na 1 rande taky nechtěl a nám to s přítelem tak vyhovovalo
Nahlásit

A sex není jeden z nejdůležitějších věcí to fakt ne, je to sice jeden z pilířů vztahu, ale vztah se netočí kolem sexu.. a ne vůbec na prvním rande, první, 2 rande je spíš na seznámení, aby jste se viděli taky irl a zjistili jestli dokážete spolu žít bok po boku bez sexu.. k čemu vám bude vědět že je kluk dobrý v sexu když vám nemusí vyhovovat v charakteru a ve vaší přítomnosti...
Nahlásit

Takovým způsobem se spíš hledají kamarádi s výhodami.. kde jde opravu jen o sex, a ne o společném soužití
Nahlásit

Možná je lepší dát tomu čas a uvidíš, než se hnát za něčím a pak být z toho smutný. Říká se, že pokud budeš sám se sebou spokojený, tak ti vztah chybět nebude. Nejspíš je to lepší, než se hnát za něčím a v něco doufat. A přijde mi blbost, že po třicítce pak nemáš žádnou šanci… Chce to čas. :] Mezi tim, si můžeš připravit na svůj domov a udělat něco pro sebe :]
Nahlásit

Njn vztahy, zapeklité téma :D
Nahlásit

Třeba je chyba v tom, že hledáš stejné typy lidí. Zkus se více zamyslet nad tím, co od partnera očekáváš, jaký byl měl být a tomu nastav parametry hledání.
Já mám vlastně úplně stejný názor na sex na prvních schůzkách stejný, jako Ty. Navíc, je přece fajn, když se nejprve lépe poznáte, budete vyznávat stejné hodnoty a vztah je založen na důvěře. Alespoň já to tak ve vztahu mám.
Já mám vlastně úplně stejný názor na sex na prvních schůzkách stejný, jako Ty. Navíc, je přece fajn, když se nejprve lépe poznáte, budete vyznávat stejné hodnoty a vztah je založen na důvěře. Alespoň já to tak ve vztahu mám.
Nahlásit

To a tou rybou je asi fakt. Akorát pro ni budu muset do globusu bo nemam pruty.
Nahlásit

Souhlas s ikarem. Není k tomu co dodat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mrd a půjčit soustruh na prvním rande, neexistuje. Jak se někdo na prvním rande hrne k mašině, končí to akorát z******ýma plátkama a nakoplým vřetenem. Kdepak, na pátým rande mi ukážeš jak to umíš s nortonkou a pak se uvidí. ^_^
Nahlásit

Ahoj :) ja som pochopil, že budem musieť sa starať o seba, rozvíjať si cestu ktorú si zvolím a len veriť, že príde príležitosť vtedy kedy má :D ak hľadáš niekoho podľa tvojich predstáv, tak nehľadaj.... :D
Nahlásit

Klucinku napsal js to zajímavě, ale za to trefně.
Jak napsal Klucinek, na prvním rande sex většinou vyžaduje jen sexuální predátor, který se do vztahu zrovna moc dvakrát nehrne.
Proto nejspíš kluci, kteří naletěli, neradi chodí na rande.
Nebo chodí na domluvený rande s tím, že si jen vrznou ( domluvený sex) a dál víc nečekají.
Jak napsal Klucinek, na prvním rande sex většinou vyžaduje jen sexuální predátor, který se do vztahu zrovna moc dvakrát nehrne.
Proto nejspíš kluci, kteří naletěli, neradi chodí na rande.
Nebo chodí na domluvený rande s tím, že si jen vrznou ( domluvený sex) a dál víc nečekají.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Možná, kdyby si se Anonyme odanonymizoval, přečte si to tady někdo, kdo je na stejné vlně jako ty a napíše ti :-p. Kdo ví, náhoda je b***c, nikdy nevíš..
:-)
:-)
Nahlásit

Nekteri tu o randeni hodne teoretizuji, pricemz zadny roky (Jezina desetileti) nemeli. Maji krasne teorie, kdy by se na nich melo zacit se sexem a jak by mela ta randata probihat, ale ve vysledku si nikoho roky (Jezina desetileti) nenasli :-)
Ja (tenkkrat tak 43) mel kdysi rande s fajn klukem (25), co mi napsal proste jen tak kdysi na ibojsu jednu vetu "nedame veceri?". Jsem spontanni, ok, proc ne. Jo, dali jsme, dost jsme si sedli mindsetem, nazorama a vsim kolem. Vecere trvala tak 4 hodiny, jidlo a skvelej pokec. Prvni sex jsme stihli jeste hned pred hospodou v aute a druhej za hodku u me doma, Dalsi pak nasledovaly. Vydrzeli jsme spolu asi 3-4 mesice. Nicmene jsme oba vedeli, ze ackoli je to super po vsech strankach, diky jeho praci v SK, kde musel bejt cim dal castejc (byl to Slovak), to nikam nevede. Jakoze jo, mohl by kazdejch 14 dni prijet, ale to nebylo ani pro jednoho z nas tohle davkovani. Ale fajn tech par mesicu :-)
No a aktualni? To zacalo podobne. Ten sex byl teda az na druhym rande u me doma, protoze prvni rande trvalo tyden v kuse na mori. Holt tam bylo dalsich 5 lidi a nahazet je do more jsme je nemohli, je s tim pak moc papirovani. A pro***ali jsme se od ty doby uz k 9 letum bajecnyho vztahu :-)
Takze opravdu sex k randeni a vztahu patri. Kdo si mysli, ze ne, ok, jeho vec. At se pak ale nedivi, ze furt nic ... :-)
Ja (tenkkrat tak 43) mel kdysi rande s fajn klukem (25), co mi napsal proste jen tak kdysi na ibojsu jednu vetu "nedame veceri?". Jsem spontanni, ok, proc ne. Jo, dali jsme, dost jsme si sedli mindsetem, nazorama a vsim kolem. Vecere trvala tak 4 hodiny, jidlo a skvelej pokec. Prvni sex jsme stihli jeste hned pred hospodou v aute a druhej za hodku u me doma, Dalsi pak nasledovaly. Vydrzeli jsme spolu asi 3-4 mesice. Nicmene jsme oba vedeli, ze ackoli je to super po vsech strankach, diky jeho praci v SK, kde musel bejt cim dal castejc (byl to Slovak), to nikam nevede. Jakoze jo, mohl by kazdejch 14 dni prijet, ale to nebylo ani pro jednoho z nas tohle davkovani. Ale fajn tech par mesicu :-)
No a aktualni? To zacalo podobne. Ten sex byl teda az na druhym rande u me doma, protoze prvni rande trvalo tyden v kuse na mori. Holt tam bylo dalsich 5 lidi a nahazet je do more jsme je nemohli, je s tim pak moc papirovani. A pro***ali jsme se od ty doby uz k 9 letum bajecnyho vztahu :-)
Takze opravdu sex k randeni a vztahu patri. Kdo si mysli, ze ne, ok, jeho vec. At se pak ale nedivi, ze furt nic ... :-)
Nahlásit

Já si myslim že ne a ok, a nedivim se, a neproš****i jsme se od tý doby už skoro už 15 skvělým letům spolu. :-) A většina těch co maj mrd na prvním rande nic. :-)
V okamžik kdyby na mě někdo na prvním setkání vyrukoval se sexem, nebo se o něco pokoušel tak ho slušně odmítnu, pokuď by byl požadavek opakován odmítnu ho slušně po druhý a potřetí, protože jsem spontánní, by měl prostě v tlamě vraženou hlaveň, protože bych se cejtil ohrožen na bezpečnosti a životě. :-)
V okamžik kdyby na mě někdo na prvním setkání vyrukoval se sexem, nebo se o něco pokoušel tak ho slušně odmítnu, pokuď by byl požadavek opakován odmítnu ho slušně po druhý a potřetí, protože jsem spontánní, by měl prostě v tlamě vraženou hlaveň, protože bych se cejtil ohrožen na bezpečnosti a životě. :-)
Nahlásit

No já myslím, že vztah se dá najít i po třicítce. Třeba já snad konečně někoho našel a trvalo to. Ale nicméně tady jsem fakt neměl šanci, tady je to fakt spíš o tom, že si chvíli s někým píšeš a pak se ten dotyčný náhle odmlčí, takže nedojde ani k té schůzce...
A mějte mě za vola, ale myslím si, že není třeba honit ten sex. Všechno má svůj čas...
A mějte mě za vola, ale myslím si, že není třeba honit ten sex. Všechno má svůj čas...
Nahlásit

Nie kazdy chce zit v hanbe s nejakym b*zerantom,nie kazdy je hrdy gay jako niektory jedinci,preto chcu iba sex...
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Poznal jsem tu z počátku jednoho kluka, který tu byl od počátku věků tohoto webu. Když jsem si spočítal v jakém věku sem vstoupil, nechápal jsem (12), od té doby jen naháněl kluky k sexu. Dnes mu je už podstatně starší, ale co vím měl ve vyšším věku problémy se s někým dát na trvalo od vztahu. Zda se mu to povedlo, či žije dál single, nevím. Jen mu přeji, aby se mu dařilo i když si zvykl být obsťastňován je pro takové mnohdy problémem ten vztah udržet a byt věrný jen jednomu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

12? To by byl splněnej sen ne? A co znamená že dnes mu je už podstatně starší?:)
Nahlásit

No to by nebyl. To znamená, že jsem to napsal blbě a čekal, kterej moula se zase ozve a budu čekat, kdo se další ozvve.
Nahlásit

Dobrovolný doznání k trestným činům mě nuděj. :-\
Nahlásit

Ale zas je to u něho poprvý:)
Nahlásit

Podstatne starsi pri 12 letech je treba 17 let. To je pro Jezinu jiz v duchodu ... :-)
Nahlásit

On už je v gay důchodu (26).
Nahlásit

To já čekám až mi bude 40 :-) pak zase začnu chodit na rande. Ikdyz možná zkusím prubnout něco dříve:-)
Nahlásit

Žiadny vek nie je na randenie nevhodný, to je len výhovorka, či už naschvál alebo z neschopnosti.
Nahlásit

Well, můžu vyjádřit akorát tak soucit. :D Jsem na tom podobně. Dovolím si říct, že už jsem slyšel většinu takových těch otřepaných keců, jako vykašlat se na seznamky, nesoustředit se na randění a podobné blbosti. Dokonce i to, že neumím a nezvládám být sám. :D A že ono to někdy příjde samo.
No, do nedávna jsem si dával pauzu odsud, abych se nad seznamkami zamyslel, teď je prostě mám a stejně jako s ostatními sítěmi... Je třeba k tomu přistupovat zdravě. Tím, že nechodím do klubů, na LGTV (:D) eventy a nemám gay nášivky a gestikulace a mluvu, a působím spíš jako heterák, a mám spíš chlapské a hetero zájmy (například auta), tak to na mě nejde poznat a jen tak někdo mě neosloví/mi někdo neodpoví ani na zprávy. :D
Nevěřím tomu, že po 30 ten život končí, ba právě naopak.
Každopádně též mi to příjde trochu smutné. Byť je mi "papírově" 23 tak vím, co chci i co nechci, dokážu se postarat o sebe, byt, své auto, mít dobré vztahy s rodinou, přáteli, někam se posouvám jak v práci, podnikání,tak i volnočasových aktivitách stejně jako myslí i tělem, myslím si že jsem průměrně pohledný, a stejně hovno... :D Ne, že by mi nikdo nikde nepsal, ale...
V závěru buď narážím na týpky, kteří chtějí čistě jen šukec a nic víc, nebo na týpky, kteří by i vážnost chtěli, ale (a za tímhle si stojím) buď si nemáme co říct, nebo hošani nemají žádné ambice, totálně odlišný životní styl který by prostě dokupy dát nešel, nebo tak moc nejsou mým typem, že by tam ten sex, chemie a vzájemná atraktivita byla jen ztěží, nebo žijí moc daleko, nebo...a teď sakra bacha...jsou zadaní a byl bych pro ně spíš plán B/výhybka/nálepka/náplast/kamarád pro šukec a emocionální podporu/nazvi to jak chceš. :D
No, do nedávna jsem si dával pauzu odsud, abych se nad seznamkami zamyslel, teď je prostě mám a stejně jako s ostatními sítěmi... Je třeba k tomu přistupovat zdravě. Tím, že nechodím do klubů, na LGTV (:D) eventy a nemám gay nášivky a gestikulace a mluvu, a působím spíš jako heterák, a mám spíš chlapské a hetero zájmy (například auta), tak to na mě nejde poznat a jen tak někdo mě neosloví/mi někdo neodpoví ani na zprávy. :D
Nevěřím tomu, že po 30 ten život končí, ba právě naopak.
Každopádně též mi to příjde trochu smutné. Byť je mi "papírově" 23 tak vím, co chci i co nechci, dokážu se postarat o sebe, byt, své auto, mít dobré vztahy s rodinou, přáteli, někam se posouvám jak v práci, podnikání,tak i volnočasových aktivitách stejně jako myslí i tělem, myslím si že jsem průměrně pohledný, a stejně hovno... :D Ne, že by mi nikdo nikde nepsal, ale...
V závěru buď narážím na týpky, kteří chtějí čistě jen šukec a nic víc, nebo na týpky, kteří by i vážnost chtěli, ale (a za tímhle si stojím) buď si nemáme co říct, nebo hošani nemají žádné ambice, totálně odlišný životní styl který by prostě dokupy dát nešel, nebo tak moc nejsou mým typem, že by tam ten sex, chemie a vzájemná atraktivita byla jen ztěží, nebo žijí moc daleko, nebo...a teď sakra bacha...jsou zadaní a byl bych pro ně spíš plán B/výhybka/nálepka/náplast/kamarád pro šukec a emocionální podporu/nazvi to jak chceš. :D
Nahlásit

A dovolím si jen doplnit... Myslím si, že pokud mám nějaké nároky na/očekávání od partnera, tak zdravé. Nejsem už tak naivní na to, abych si myslel, že najdu "prince", ale zároveň po zkušenostech vím, že nechci očekávat pouze to, že partner bude akorát tak dýchat, žrát a s**t, jen abych byl "lepším člověkem" a "zvýšil si šance". Protože to už jsem nejednou udělal, tvrdě jsem si nabil rypák, a doplácel na to ještě pár let... :) Má očekávání jsou víceméně úměrná tomu, co vím, že můžu nabídnout i já, jestli se chápeme. ;)
Nahlásit

Tygříku až někdy potkám svý nějaký já z xnaentou vesmíru řeknu mu ať tě pozve na rande. Aj když se přiznám že mu budu trošku závidět. ^_^ Ale sorry, soustruh hned nečekaj, ale na nějaký mávátka určitě dojde. ^_^ Jen mu řeknu ať si vybere z bankomatu, přece jen jsi nejdražší zvířátko na krmení. ^_^
Nahlásit

Evzenflorov, líp bych to nenapsal. Je to přesně tak, jak jsi napsal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36, já bych to napsal i lépe, a déle, ale už tak to dost zavání narcismem... :D
Důležité je, že se chápem.. :D
A jinač, hoši, někteří tu jste v podobné věkovce, tak pokud žijete v Ostravě nebo okolí, klidně se ozvěte.. ;D Když už nic, aspoň z toho bude pár fajn zpráv, nebo třeba kamarádství, whatever.. :D
Důležité je, že se chápem.. :D
A jinač, hoši, někteří tu jste v podobné věkovce, tak pokud žijete v Ostravě nebo okolí, klidně se ozvěte.. ;D Když už nic, aspoň z toho bude pár fajn zpráv, nebo třeba kamarádství, whatever.. :D
Nahlásit

Dobre Klucinku beru na vědomí a může se to odehrát v jiné dimenzi :-) Šváb z muži v černém 3 žil v pěti:-)
A to krmení je důležité, když jsem hladový tak jsem podrazdeny nervózní a napadam i lidi kterých si jinak nevsimam:-)
A to krmení je důležité, když jsem hladový tak jsem podrazdeny nervózní a napadam i lidi kterých si jinak nevsimam:-)
Nahlásit

Píši si, véry ymrpotent, důležité!!!! NAKRMIT. ^_^ Jak bratrova kočka, až po vložení sýru, možno pohladit. ^_^
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Evzenflorov, líp bych to nenapsal
-----------
Mozna jsi ale z Evzenovic elaboratu (jinak vazne hezky napsany, i s upravou za 1-) nepochopil to hlavni, co tam pise, presne tohle "Myslím si, že pokud mám nějaké nároky na/očekávání od partnera, tak zdravé". Ty zdrave pozadavky ale nemas, je ti 61, chlastas, bydlis v chate nekde u lesa, jsi totalne bez ambic a cilu a tvoje cilovka jsou deti ve veku 15-16 let, ktere chces vyucovat sex, ktery jsi v tomhle stoleti jeste nemel. Soryjako, ale to je ukazka naprosto nezadraveho naroku, kdy ty nemas tomu druhymu lautr co nabidnout ... :-)
Evzenflorov, líp bych to nenapsal
-----------
Mozna jsi ale z Evzenovic elaboratu (jinak vazne hezky napsany, i s upravou za 1-) nepochopil to hlavni, co tam pise, presne tohle "Myslím si, že pokud mám nějaké nároky na/očekávání od partnera, tak zdravé". Ty zdrave pozadavky ale nemas, je ti 61, chlastas, bydlis v chate nekde u lesa, jsi totalne bez ambic a cilu a tvoje cilovka jsou deti ve veku 15-16 let, ktere chces vyucovat sex, ktery jsi v tomhle stoleti jeste nemel. Soryjako, ale to je ukazka naprosto nezadraveho naroku, kdy ty nemas tomu druhymu lautr co nabidnout ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kecy, kecy, stále kecy.
Jak můžeš o někom psát, když ho vůbec neznáš?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
---------------
Ale my te zname, z tvy prezentace zde mnohem vic, nez bysme vubec chteli ... :-)
---------------
Ale my te zname, z tvy prezentace zde mnohem vic, nez bysme vubec chteli ... :-)
Nahlásit

Fakt? A jak víš, že mám chajdu u lesa, když jí tam nemám?
Z dedukce?
Z dedukce?
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
-------------
Ok, pokud mas z toho vyctu vyhrady jen k ty chate, muzeme ji skrtnout ... :-)
-------------
Ok, pokud mas z toho vyctu vyhrady jen k ty chate, muzeme ji skrtnout ... :-)
Nahlásit

Ano je mi 61.
Chlastám kafe, čaj, minerálky,
Ambice a cíle mám, jen ty si myslíš opak,
Do mé cílovky ti je kulový,
Zaučit se může, pokud chce,
Měl jsem sex, nevíš o tom, jelikož jsi u toho nebyl.
Nezapomeň se vyčůrat a vyčistit zoubky než půjdeš spát.
Nezapomeň se vyčůrat a vyčistit zoubky než půjdeš spát.
Nahlásit

Ano je mi 61.
*** souhlas
*** Kafe, caj a mineralky jsou nealko, ty se pijou, ty ale chlastas tvrdej a ve velkym. Pokud ne, tak jsi vazne dement, protoze strizlivej clovek nepise nesmysly, jak ty
*** jaky? sbalit dite do 16+?
*** neni, nikomu neni kulovy, ze jsi pedofil
*** s tebou to nechce nikdo, ver tomu
*** no nebyl, ale ty taky ne :-)
*** souhlas
*** Kafe, caj a mineralky jsou nealko, ty se pijou, ty ale chlastas tvrdej a ve velkym. Pokud ne, tak jsi vazne dement, protoze strizlivej clovek nepise nesmysly, jak ty
*** jaky? sbalit dite do 16+?
*** neni, nikomu neni kulovy, ze jsi pedofil
*** s tebou to nechce nikdo, ver tomu
*** no nebyl, ale ty taky ne :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Alkohol se taky pije.
Jsi trapnej.:-))))))
Jsi trapnej.:-))))))
Nahlásit

Nejdriv si najdi kamose a casem uvidis, zdali z toho bude vztah a nebo jen kamaradstvi. V dnesni dobe musi byt hrzny hledat vztah. Ja bych na to nemel nervy :) lidi nevedej co chtej a kazdou chvili hledaj nekoho lepsiho a pak jeste lepcejsiho a maj naroky jak .... :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.