Nosí Hollister jen gayové?

18. 02. 2025 v 09:19
Anonym

Chci se zeptat, jestli je Hollister značka, kterou vybírají gayové a heteráci ne? Všichni, koho jsem v nějakém oblečení téhle značky viděl, byli zatím gayové (ať už je znám nebo se mi to potvrdilo jinak).

Jojo a kdo ma doma akvarko, ten je jasnej buzerant ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdo nemá, ne?
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A je nutné nosit značkové oblečení abych byl gay?
Podle teorie anonyma když nosím to co se mě líbí ale není to značkové tak zjišťují až v seniorském věku že jsem se mýlil a celý život jsem vlastně heterak
Podle teorie anonyma když nosím to co se mě líbí ale není to značkové tak zjišťují až v seniorském věku že jsem se mýlil a celý život jsem vlastně heterak
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Todde, tvrzení je, kdo má Hollister je gay, nikoliv že gay musí nosit Hollister. Orientuj se raději podle akvárka, máš, nebo ne?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je to nepochopeni vyrokove logiky :-)
A->B neznamena, ze B->A
A->B neznamena, ze B->A
Nahlásit

Joa tady mas odpoved CML :-)
Ale houby, to je jenom takový kec, co si vymysleli lidi, co si musí něco dokazovat. Hollister je prostě normální značka, co nosí kde kdo – frajeři, holky, gejové, heteráci, mamky na nákupech… koho to k***a zajímá? Jestli se ti to líbí, tak si to vem na sebe a ser na ostatní. A jestli se ti nelíbí, tak to nenos a hotovo. Neřeš p**oviny. ?♂️
Ale houby, to je jenom takový kec, co si vymysleli lidi, co si musí něco dokazovat. Hollister je prostě normální značka, co nosí kde kdo – frajeři, holky, gejové, heteráci, mamky na nákupech… koho to k***a zajímá? Jestli se ti to líbí, tak si to vem na sebe a ser na ostatní. A jestli se ti nelíbí, tak to nenos a hotovo. Neřeš p**oviny. ?♂️
Nahlásit

Tak pro Thomas Todd….nejsi věková skupina, promiň. Pokud ti není od 13 do 21 let….to je oficiální cílová skupina.
Abercrombie & Fitch Co …je majitel. 18-40 cílová skupina.
Bývalý generální ředitel společnosti Abercrombie & Fitch (A&F) a jeho partner byli zatčeni a obviněni z provozování prostituce a mezinárodního obchodu se sexem. 2024.
Abercrombie & Fitch Co …je majitel. 18-40 cílová skupina.
Bývalý generální ředitel společnosti Abercrombie & Fitch (A&F) a jeho partner byli zatčeni a obviněni z provozování prostituce a mezinárodního obchodu se sexem. 2024.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

,,ojo a kdo ma doma akvarko, ten je jasnej buzerant ... :-)"
Nemá, kdo nemá :-)
A já nevím co je holister, znám jen adidas a puma protože to zná každý. Ale já mam svojí značku, Tiger for Jungle a Tiger for Sibiř a Tiger on Karibik. To for tam musí být aby se to prodávalo i venku přes PZO.
Nemá, kdo nemá :-)
A já nevím co je holister, znám jen adidas a puma protože to zná každý. Ale já mam svojí značku, Tiger for Jungle a Tiger for Sibiř a Tiger on Karibik. To for tam musí být aby se to prodávalo i venku přes PZO.
Nahlásit

Ja akvarko nemam ... :-)
Nahlásit

Ty máš akorát velké hovno, že to ani nejde spláchnout.... :-))
Nahlásit

P**u, kdo nemá akvárko, nemá rád život, tudíž je to buzerant. Ale klid, je to jen moudro z policejní akademie. Hlavní je, že motor je je jaký?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.