Na hory letadlem?

Zdravím, během několika budoucích let bych rád zaváděl možnost cestování do oblíbených lyžařských destinací i leteckou přepravou, co si o této možnosti myslíte? Rád bych slyšel Vaše názory a byl bych také moc rád za vyplnění krátkého dotazníku ze kterého bych následně čerpal informace o tom, co přesně ostatní nadšenci do lyžování chtějí.
Dotazník má 10 otázek, děkuji :)
https://docs.google.com/…QIA/viewform
Dotazník má 10 otázek, děkuji :)
https://docs.google.com/…QIA/viewform

Hezky udělaný dotazník, problem je ze sbírá e-mailové adresy. Což moje není anonymní.
Jinak nejsem cílová skupina na jakékoliv sněhové activity. ;-)
Jinak nejsem cílová skupina na jakékoliv sněhové activity. ;-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Můj názor je ten, že si vymejšlíš p**oviny, jak zaujmout k vyplnění pochybného dotazníku na sběr dat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No tak hory jsou fajn, bavej me, ale ne konkretne lyzovani. Jakoze jo, kdyz se udela akce, klidne jedu, ale nekam, kde je klid. Nicmene je to proste divnej sport, furt nahoru a dolu a nahoru a dolu ... a jeste za to platit. Vyslednej integral je stejne nulovej, tak z toho nic nemam :-)
Jinak ok, vyplneno :-)
Jinak ok, vyplneno :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Btw Jezino hloupa, zadna podstatna data to nesbira. Ani email. Btw podstatnejsich dat o tobe mame 100x tolik diky tvy zdejsi prezentaci ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vyplňuj si co chceš, já tomu prostě nevěřím, prostě jsem opatrnej, takže ty tvý informace, který tu na mě sbíráš ti jsou k h. . .
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já bydlim 10 km od sjezdoffky tak asi letadlo nechcu... vlastně ani nemám lyže... ale neumim si představit, že se někomu může vyplatit lítat na lyže letadlem, a nemyslím finančně... letiště obvykle nebývá vedle sjezdovky že? :D nebyl by lepší vrtulník? 8)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já návrhu ji ponorku. Nemusí se u sjezdovek stavět letiště.
Stačí horský potok
Stačí horský potok
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Děkuji všem za odpovědi! Podle aktuálního průzkumu je např. velmi požadovaná destinace Kittila ve Finsku, následuje Innsbruck v Rakousku a Bolzano v Itálii, průzkum jsem dal do oběhu na více platformách pro vyšší spektrum lidí.
Jsem zaměstnaný u jedné aerolinky, z celkových dat i od ÚCL je známo, že individuální cestující i rodiny vyhledávají letecké zájezdy na horách, např. letecká společnost Smartwings měla minulý rok pro lety do Turecka na lyže velmi vysokou obsazenost.
Jsem si vědom, že tady na seznamce najdu minimum lidí se stejným koníčkem a zájmem, jen jsem to chtěl zkusit. Dotazník je na jiných platformách mířen na cílové skupiny.
Mohu říct, že data opravdu nesbírám, v google forms vidím pouze počet hlasů, nikoliv údaje od hlasujících.
Jsem zaměstnaný u jedné aerolinky, z celkových dat i od ÚCL je známo, že individuální cestující i rodiny vyhledávají letecké zájezdy na horách, např. letecká společnost Smartwings měla minulý rok pro lety do Turecka na lyže velmi vysokou obsazenost.
Jsem si vědom, že tady na seznamce najdu minimum lidí se stejným koníčkem a zájmem, jen jsem to chtěl zkusit. Dotazník je na jiných platformách mířen na cílové skupiny.
Mohu říct, že data opravdu nesbírám, v google forms vidím pouze počet hlasů, nikoliv údaje od hlasujících.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vytváření a vyhodnocování kvízů pomocí Formulářů Google
Otevřete formulář ve Formulářích Google.
V horní části formuláře klikněte na Nastavení.
Zapněte možnost Změnit na kvíz. Volitelné: Pokud chcete shromažďovat e-mailové adresy, klikněte vedle možnosti „Odpovědi“ na šipku dolů bla bla bla
Sbírá to emaily;-)
Otevřete formulář ve Formulářích Google.
V horní části formuláře klikněte na Nastavení.
Zapněte možnost Změnit na kvíz. Volitelné: Pokud chcete shromažďovat e-mailové adresy, klikněte vedle možnosti „Odpovědi“ na šipku dolů bla bla bla
Sbírá to emaily;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Buřte, vrtulník si můžeš koupit a lítat s ním těch 100m a zpět a skoro zadarmo, teď si ho můžeš poříditt se slevou.
https://balando.cz/…a2250-52320/?…
https://balando.cz/…a2250-52320/?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

R77 - nesbira, otviral jsem to v anonymnim rezimu, abych nebyl do Googlu prihlasenej a mejl to nikde nechtelo, resp. neni vyzadovan :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Vyplňuj si co chceš, já tomu prostě nevěřím, prostě jsem opatrnej
-----------
A co si jako myslis, ze ti ten formular udela? Kousne te nebo ti vybili 32.246,57 Kc, co mas na ucte? :-)
Vyplňuj si co chceš, já tomu prostě nevěřím, prostě jsem opatrnej
-----------
A co si jako myslis, ze ti ten formular udela? Kousne te nebo ti vybili 32.246,57 Kc, co mas na ucte? :-)
Nahlásit

Sbírá… mne to automaticky nahrálo email ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

A k čemu jim ten email bude, ten guglovej. Já stejně pomalu ani nevím kde se ten email otevírá, takže jestli mi chce na něj něco poslat tak klidně. :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak jasne, nechci bejt na hafu smalistu. Ale stejne ikdyz se ochranis timhle, prijemce tvyho mejlu tak dobre chranenej bejt nemusi a prida te to tam od nej :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kousne te nebo ti vybili 32.246,57 Kc, co mas na ucte? :-)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
By mě zajímalo, kdes vzal těch 32.246,57 Kc ?
To si cucáš, jako vždy z prstu levý nohy?
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
By mě zajímalo, kdes vzal těch 32.246,57 Kc ?
To si cucáš, jako vždy z prstu levý nohy?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nikoli, z tvy banky, neni to tak tezky ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je to v eurech nebo rublíkách? Jednou jsem viděl na jedné takové socce příspěvěk o stavu účtu a screenu zůstatku. A lidi tam dávali příspěvky se screena svých účtů.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rublíci začali zlobit. Chudáci kšeftaři kteří tam nakupují přichází o peníze:)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.