Ghost či ban znenadání a ze dne na den

23. 02. 2025 v 00:26
Anonym

Zdravím,
Máte nějakou zkušenost s ghostem či banem bez udání důvodu ze dne na den?
Zrovna dneska se mi to právě stalo a celkem to zamrzelo, psal jsem si s jedním klukem +- týden, dokonce jsme si domluvili setkání na pizze, ale prostě si mě po tom, co jsem se ho vyptával, v kolik hodin se na tý pizze sejdeme, tak si mě zablokoval...
Tohle není asi v pořádku, což? :D
Máte nějakou zkušenost s ghostem či banem bez udání důvodu ze dne na den?
Zrovna dneska se mi to právě stalo a celkem to zamrzelo, psal jsem si s jedním klukem +- týden, dokonce jsme si domluvili setkání na pizze, ale prostě si mě po tom, co jsem se ho vyptával, v kolik hodin se na tý pizze sejdeme, tak si mě zablokoval...
Tohle není asi v pořádku, což? :D

V pořádku ne ale normální jo:)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

V pořádku není... Možná našel někoho jiného nebo nějaký prostě kecálek...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chuj s tím je to banda magorů co si myslí že ovládly lgbt svět.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je běžné si tu psát s mnoha dalšími a pokud se nelíbíš, jdeš do bloku, abys neotravoval počestného kluka, který si po večerech užívá za peníze druhých s druhými.
Tzn píše si s tebou, když čeká nabídku. Ty jsi mu ukradený.
Zvykni si na to!
Zde se domlouvá jednorázový sex za peníze, ne jen ubohý rande, respektive randit zadara.
Takže ti vřele doporučuji si zakoupit v lékárně perorální přípravky na léčbu zácpy, jako je Duphalax, nebo Psyllium.
Já jsem taky na to najel a funguje to!!!! -:)))))
Tzn píše si s tebou, když čeká nabídku. Ty jsi mu ukradený.
Zvykni si na to!
Zde se domlouvá jednorázový sex za peníze, ne jen ubohý rande, respektive randit zadara.
Takže ti vřele doporučuji si zakoupit v lékárně perorální přípravky na léčbu zácpy, jako je Duphalax, nebo Psyllium.
Já jsem taky na to najel a funguje to!!!! -:)))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 12
Nahlásit

Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jezino ale to že nikdo nechce jít na rande s tebou fakt neznamená že na rande nechodí nikdo s nikým:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak nějaký etalon musí být:)
Nahlásit

V poradku to neni a nastesti na takove labilni jednince stesti nemam, ja si pisu jen se svepravnymi a dospelymi lidmi :-)
Btw ty se Jezino nediv, tvoje cilovka te casto blokuje prave proto, abys je neotravoval. Peniz nedas a na rande nejezdis ani zadara, protoze je to s prestupem ... :-)
Btw ty se Jezino nediv, tvoje cilovka te casto blokuje prave proto, abys je neotravoval. Peniz nedas a na rande nejezdis ani zadara, protoze je to s prestupem ... :-)
Nahlásit

Moje cílovka neblokuje ( tvůj těžký sen), na rozdíl od tebe mi píšou, bohužel mne neláká jednorázovy sex, jako tebe na tvé kéni z které není úniku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Moje cílovka neblokuje ( tvůj těžký sen), na rozdíl od tebe mi píšou
------
No, to je mozna zase tvuj vlhky sen, ze ti 16 napise o sex ... :-)
Prosim vas vy deti, ktere jste v pominuti mysli napsali Jezine o vztah, ozvete se. Rad vam za vase utrpeni s Jezinou zaridim skvele rande i s veceri ... :-)
Moje cílovka neblokuje ( tvůj těžký sen), na rozdíl od tebe mi píšou
------
No, to je mozna zase tvuj vlhky sen, ze ti 16 napise o sex ... :-)
Prosim vas vy deti, ktere jste v pominuti mysli napsali Jezine o vztah, ozvete se. Rad vam za vase utrpeni s Jezinou zaridim skvele rande i s veceri ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tvle ty se začni srát ještě do pohřebnictví a už to bude všechno. ^_^
Nahlásit

No právě, do toho se mi neser. ^_^
Nahlásit

Ale ja tady Jezinu jeste nepohrbivam :-)
Nahlásit

Tak ten už se zakopal sám. :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.