Ne je NE

23. 02. 2025 v 21:53
Anonym

Můžete mi někdo vysvětli proč někteří lidi nechápou že ne znamená NE. když řeknu že nechci ať mi pošlete p**o tak to neposílejte. když řeknu že vám nebudu posílat nudes tak nebudu ať si prosíš jak chceš. když řeknu že nechci si přivydělat u nějakýho dědy jako jsi ty tak nechci. to je to tak složitý pochopit?

Čo hysterčíš? Máš dvanásť, že si sám neporadíš s nejakým určite milým dedulom?
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Uprimne tady to tak je reknes ne a nikdo to nechape nebo polovina ne
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

No a co ze ti to poslali. Já taky říkám ne a když posle tak blok, A neřeším ho.
Je to otravný ale bohužel některým to je jedno.
Aspoň když ti pošlou tak víš koho zablokovat
Je to otravný ale bohužel některým to je jedno.
Aspoň když ti pošlou tak víš koho zablokovat
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

.....přivydělat u nějakýho dědy
--------
Úplně tě chápu, nejspíš úlisný k***t i8051, ten je echt otravný dotěrný ... :-))
--------
Úplně tě chápu, nejspíš úlisný k***t i8051, ten je echt otravný dotěrný ... :-))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Je těžký pochopit, takový otravvy se naučit blokovat??
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Můžete mi někdo vysvětli proč někteří lidi nechápou ... ze zijou v realnym svete a ze by se meli naucit taky v nem fungovat a ne porad fnukat, ze jim nekdo udelal bebiii? Prihlasil ses na web od 15 let, tak mas obcanku, jsi svepravnej a tohle dovedes samostatne vykomunikovat, ne? Ale pokud teda ne, tak bez brecet k mamimce ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Bejt tebou jsem ticho
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Odnauč se říkat NE. :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nikdy se neodnaucuj rikat ne NE je proste NE
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Bylo by taky dobrý kdyby si to uvědomila i protistrana že žije v reálným světě a prostě může dostat pajcrem po makovici. A ne jít pak fňukat na fízly. :-) Asi jako když jsem vyháněl vidlema i***ta z mýho pozemku a ještě p**oval že si pude stěžovat na fízlárnu protože si tam chtěl jen něco nasbírat. :-) No teď to řešim jednoduše, jako loni, zaboucham na úly a to je šum svistu, a rychle pochopějí co znamená NE. Ovšem to už je pozdě, neb ti malí Messerschmidti jsou již v plné bojové pohotovosti a s neomylnou přesností v kadenci samopalu vzor 24. ta-ta-ta, někdy mnohem rychleji, vzlétají vstříc svému cíli. ^_^
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Klucinek (34/176/75)
To jo, fakt bych chtěl vidět jak v mrazu zaboucháš na úly a něco vyletí..... :-))
Kadenci ta-ta-ta máš akorát tak na hajzlu na kterým zase celej den dřepíš.... :-))
To jo, fakt bych chtěl vidět jak v mrazu zaboucháš na úly a něco vyletí..... :-))
Kadenci ta-ta-ta máš akorát tak na hajzlu na kterým zase celej den dřepíš.... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

V zimě používám ty vidle. :-) Ty překvapivě fungujou nezávisle na teplotě. :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme a nestačilo by prostě jen nereagovat? Sice pláčeš hezky, ale na špatném hrobě :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tobi123 (26/-/-)
Bejt tebou jsem ticho
-----------
No, to bud, vousata prinzceznicko ... :-)
Bejt tebou jsem ticho
-----------
No, to bud, vousata prinzceznicko ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:06
Anonym

I8051 (53/184/97) NOVÉ
Můžete mi někdo vysvětli proč někteří lidi nechápou ... ze zijou v realnym svete
-----------------------------
Hele, že žiju v reálném světě vím, ale to přece neznamená, že ikdyž řeknu ne mi nějakej páprda jako ty pošle p**o, já vim že vás asi vzrušuje to posílat mladším klukům. Ale vole co z toho máte? když vám řeknu že nechci tak nechci a nemám zájem, že mi pošle někdo své přirození můj názor nezmění. neřeknu tak ty p**o to jsem udělal chybu já ho chci. jediný co si řeknu je že to je d***l a je ubohý mít potřebu posílat takhle fotky lidem co nechtěj.
Můžete mi někdo vysvětli proč někteří lidi nechápou ... ze zijou v realnym svete
Hele, že žiju v reálném světě vím, ale to přece neznamená, že ikdyž řeknu ne mi nějakej páprda jako ty pošle p**o, já vim že vás asi vzrušuje to posílat mladším klukům. Ale vole co z toho máte? když vám řeknu že nechci tak nechci a nemám zájem, že mi pošle někdo své přirození můj názor nezmění. neřeknu tak ty p**o to jsem udělal chybu já ho chci. jediný co si řeknu je že to je d***l a je ubohý mít potřebu posílat takhle fotky lidem co nechtěj.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:09
Anonym

Denis36 (61/-/-)
Když vám na otázku jestli chci poslat vaše přirození slušně odpovím že ne, tak nevím jestli já bych měl být ten co by se měl přizpůsobovat a chápat něco
Když vám na otázku jestli chci poslat vaše přirození slušně odpovím že ne, tak nevím jestli já bych měl být ten co by se měl přizpůsobovat a chápat něco
Nahlásit

Tvl.tolik keců pro nic,za nic :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:14
Anonym

Karel99 (75/-/-)
Anonyme a nestačilo by prostě jen nereagovat? Sice pláčeš hezky, ale na špatném hrobě :)
-------------------
jak vidím tak to opravdu smysl nemá. Jediný kdo to komentuje jsou uražení staří pánové, kterým toto chování připadá v pořádku. Jsem sice téměř o 60 let mladší než vy, ale rozumu mám víc asi já
-------------------
jak vidím tak to opravdu smysl nemá. Jediný kdo to komentuje jsou uražení staří pánové, kterým toto chování připadá v pořádku. Jsem sice téměř o 60 let mladší než vy, ale rozumu mám víc asi já
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:18
Anonym

Rosju (54/170/78)
--------------------------
větší p**ovinu jsi z huby už vypustit nemohl?
--------------------------
větší p**ovinu jsi z huby už vypustit nemohl?
Nahlásit

Anonyme,kdyby jsi nebyl hysterický agresivní hlupák,pochopil bys , že jel to nadsázka :))))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:32
Anonym

Když já vám vrátím argument na to jak jste zk***izovali mě jsem hned hysterický agresivní hlupák? proč?
Nahlásit

Vezmi si prášek,neurotiku :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym
mi nějakej páprda jako ty pošle p**o, já vim že vás asi vzrušuje to posílat mladším klukům. Ale vole co z toho máte? když vám řeknu že nechci tak nechci a nemám zájem, že mi pošle někdo své přirození můj názor nezmění.
-------------
A co my s tvym problemem, ze ti nekdo posle neco, co nechces? Mame mu jako za tebe domlouvat nebo mu dat facku, nebo co? Tak si to s nim vyres sam, ne? Je to problem tebe a jeho, ne nas. My ani nevime, koho se tyka, na jedny strane anonym a na druhy "kdosi". Hele, psat umis, drson za klavesnici bejt taky zrejme umis, tak tu nebrec ... :-)
Btw jsem ti zadny pero neposilal, protoze bys jeste zavidel ... :-)
Anonym
Jsem sice téměř o 60 let mladší než vy, ale rozumu mám víc asi já
-------------
Naivni predstava, kdybys mel ten rozum, tak ho umis pouzit k reseni problemu TY-ON a ne k anonymnimu vypisovani vzlyku ... :-)
mi nějakej páprda jako ty pošle p**o, já vim že vás asi vzrušuje to posílat mladším klukům. Ale vole co z toho máte? když vám řeknu že nechci tak nechci a nemám zájem, že mi pošle někdo své přirození můj názor nezmění.
-------------
A co my s tvym problemem, ze ti nekdo posle neco, co nechces? Mame mu jako za tebe domlouvat nebo mu dat facku, nebo co? Tak si to s nim vyres sam, ne? Je to problem tebe a jeho, ne nas. My ani nevime, koho se tyka, na jedny strane anonym a na druhy "kdosi". Hele, psat umis, drson za klavesnici bejt taky zrejme umis, tak tu nebrec ... :-)
Btw jsem ti zadny pero neposilal, protoze bys jeste zavidel ... :-)
Anonym
Jsem sice téměř o 60 let mladší než vy, ale rozumu mám víc asi já
-------------
Naivni predstava, kdybys mel ten rozum, tak ho umis pouzit k reseni problemu TY-ON a ne k anonymnimu vypisovani vzlyku ... :-)
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:40
Anonym

Neurotik je člověk co reaguje přehnaně ve stresových situacích. toto pro mě sice stresová situace není ale dobře. Děkuji ti <3
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No vidíš,a zatím se chováš jako kdyby jsi ve stresové situaci byl :)
Nahlásit

24. 02. 2025 v 18:54
Anonym

Ičko ten svůj "problém" jsem sem psal obecně. Když vím že to zdejší lidé čtou tak proč bych to nemohl napsat? říkáš že můj problém je že to sem píšu a mám si to řešit v soukromí. proč ale ty to máš potřebu komentovat když tvrdíš že to neděláš a netýká se tě to?
A je blbě že jsem to postnul annonymně? kdybych to neudělal tak mám zprávy pouze plné uražených pánů nebo pánů co mi pošlou své přirození. avšak jestli ti to tolik vadí...
A je blbě že jsem to postnul annonymně? kdybych to neudělal tak mám zprávy pouze plné uražených pánů nebo pánů co mi pošlou své přirození. avšak jestli ti to tolik vadí...
Nahlásit

Anonym
říkáš že můj problém je že to sem píšu
--------------
Nikoli, rikal jsem, ze tvuj problem je, ze si to s tim nekym neumis vyresit. Zkus se naucit chapat vety, mozna za tim bude cely tvuj problem komunikace s lidmi ... :-)
říkáš že můj problém je že to sem píšu
--------------
Nikoli, rikal jsem, ze tvuj problem je, ze si to s tim nekym neumis vyresit. Zkus se naucit chapat vety, mozna za tim bude cely tvuj problem komunikace s lidmi ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ičko, když napíšu, neser se do mě, tak se budeš srát dál.
Takže je to stejné i u tebe, jako u těch dalších, kteří ignorují slovo Ne
Prostě Ne znamená Ne.
Takže je to stejné i u tebe, jako u těch dalších, kteří ignorují slovo Ne
Prostě Ne znamená Ne.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
-----
Tak jo, jak si prejes ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Prostě Ne znamená Ne.
-----------
Ok, tak na to pamatuj, az budes zase otravovat 15 lete deti ... :-)
-----
Tak jo, jak si prejes ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Prostě Ne znamená Ne.
-----------
Ok, tak na to pamatuj, az budes zase otravovat 15 lete deti ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Uživatelé se dají blokovat, aby ti nepsali. Víš o tom, že jo?
Nahlásit

Jasne, ze vi, ale potreboval si o tom popovidat a delat ublizenyho ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

24. 02. 2025 v 20:32
Anonym

A pak kdo je agresivní. nejsem ublíženej, blbě používáš významy slov
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mně posílají p**a mladý úchyláci hlavně :p A nedávno mi tu jeden posílal fotky a pořád tvrdil že je chlap protože se umí prát a přitom to byl vyholený kluk jak holka :p
Nahlásit

Takže ideální progresivistická ojrobuzna. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.