Proč jsou gayové po padesátce tak zlí a agresivní? Má na to vliv stárnutí, vztahy nebo něco jiného?

24. 02. 2025 v 16:45
Anonym

Možná jste si toho taky všimli – spousta gayů po padesátce bývá nevrlých, sarkastických, někdy až agresivních. Je to jen náhoda, nebo za tím stojí něco hlubšího? Nedávný případ vážného konfliktu mezi dvěma registrovanými partnery, kde jeden skončil s těžkým zraněním, jen podtrhuje, že i dlouhodobé vztahy mohou být toxické a plné emocí.
https://www.extra.cz/…nzelem-61727
Je to frustrace z věku, ztráta atraktivity, nevyrovnanost se sebou samým, nebo jen obyčejné partnerské problémy? A je to opravdu častější u gayů, nebo si toho jen víc všímáme? Jaké máte zkušenosti se staršími gayi ve vztazích, ať už jako partneři, kamarádi nebo pozorovatelé?
https://www.extra.cz/…nzelem-61727
Je to frustrace z věku, ztráta atraktivity, nevyrovnanost se sebou samým, nebo jen obyčejné partnerské problémy? A je to opravdu častější u gayů, nebo si toho jen víc všímáme? Jaké máte zkušenosti se staršími gayi ve vztazích, ať už jako partneři, kamarádi nebo pozorovatelé?

24. 02. 2025 v 16:51
Anonym

Přeju Jiřímu hodně síly a co nejrychlejší uzdravení. Nikdo by si neměl procházet takovým trápením, zvlášť ne kvůli hádce... Je hrozně smutné, jak se lidi dokážou ve vztazích navzájem zraňovat – slovem i skutkem. Přál bych si, aby mezi námi bylo víc lásky, pochopení a klidu, protože život je už tak dost těžký. Držte se všichni a zkoušejme si být navzájem oporou, ne nepřáteli.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nevsimli, naopak si vsimame, ze anonymove po padesatce, to je teprv peklo ... :-)
Pokud bys mel rozum, tak by ti docvaklo, ze tenhle tvuj vycet vlastnosti neni funkci veku, ale obecnych parametru jedince. Pokud jsi kkt ve 30, tak jim budes i po padesatce, ale pokud nejsi, tak se jim uz nestanes. Tenhle tvuj clanek se navic tyka hadky v afektu a sam vis prd, co se tam opravdu stalo, takze vyvozujes zase jen domnenky, hledas vzorce tam, kde nejsou a snazis se nas do toho vmanipulovat. Ty budes zrejme nejakej tatrman. A co jinak ty a tvuj vztah? Rekni nam o nem neco ... .-)
Btw pisou, ze je v ohrozeni zivota v nejakym sanatoriu? V sanatoriu jsou jako lidi s ohrozenim zivota? Ty bych cekal spise na JIPce. No ale buhvi, jak to je a bylo, sak se tam pise, ze to nekdo jen tusi a vlastne nevi :-)
Pokud bys mel rozum, tak by ti docvaklo, ze tenhle tvuj vycet vlastnosti neni funkci veku, ale obecnych parametru jedince. Pokud jsi kkt ve 30, tak jim budes i po padesatce, ale pokud nejsi, tak se jim uz nestanes. Tenhle tvuj clanek se navic tyka hadky v afektu a sam vis prd, co se tam opravdu stalo, takze vyvozujes zase jen domnenky, hledas vzorce tam, kde nejsou a snazis se nas do toho vmanipulovat. Ty budes zrejme nejakej tatrman. A co jinak ty a tvuj vztah? Rekni nam o nem neco ... .-)
Btw pisou, ze je v ohrozeni zivota v nejakym sanatoriu? V sanatoriu jsou jako lidi s ohrozenim zivota? Ty bych cekal spise na JIPce. No ale buhvi, jak to je a bylo, sak se tam pise, ze to nekdo jen tusi a vlastne nevi :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

To je nic ve srovnání s hysterickou bisex po padesátce ... :-))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym NOVÉ
"Možná jste si toho taky všimli..."
-----
Nevšimli. Všimli, že sa nám snažíš niečo podsunúť.
"Možná jste si toho taky všimli..."
-----
Nevšimli. Všimli, že sa nám snažíš niečo podsunúť.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

24. 02. 2025 v 17:31
Anonym

Hele, určitě jsem tím nechtěl nikoho urazit ani nic podsouvat. Jen jsem si všiml, že někteří starší gayové bývají víc podráždění nebo protivní, a zajímalo mě, jestli si toho všimli i ostatní, nebo jestli je to jen moje zkušenost. Každý jsme jiný a jasně, že věk sám o sobě z nikoho nedělá horšího člověka. Šlo mi spíš o to, jestli třeba stres, vztahy nebo něco jiného může mít na chování vliv. Pokud to na někoho působilo jinak, tak sorry, fakt v tom nebyl žádný zlý úmysl.
chápu, co říkáš, a máš pravdu, že povaha člověka se s věkem automaticky nemění. Asi jsem to blbě formuloval, ale vůbec mi nešlo o to říct, že každý starší gay je automaticky protivný nebo agresivní. Spíš mě zajímalo, jestli se třeba s věkem mění způsob, jak lidi zvládají emoce, konflikty nebo vztahy.
Ten konkrétní případ neznáme do detailu, takže do něj nechci nijak šťourat, to byla spíš jen úvaha k širšímu tématu. Jinak díky za zájem, co se mě týče, vztah teď nemám, ale snad jednou budu mít někoho, s kým si budu rozumět a nebudem se mlátit po hlavě.
chápu, co říkáš, a máš pravdu, že povaha člověka se s věkem automaticky nemění. Asi jsem to blbě formuloval, ale vůbec mi nešlo o to říct, že každý starší gay je automaticky protivný nebo agresivní. Spíš mě zajímalo, jestli se třeba s věkem mění způsob, jak lidi zvládají emoce, konflikty nebo vztahy.
Ten konkrétní případ neznáme do detailu, takže do něj nechci nijak šťourat, to byla spíš jen úvaha k širšímu tématu. Jinak díky za zájem, co se mě týče, vztah teď nemám, ale snad jednou budu mít někoho, s kým si budu rozumět a nebudem se mlátit po hlavě.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

24. 02. 2025 v 17:43
Anonym

Možná je to fakt jen tím, s kým se člověk potkává a jakou má zkušenost. Já měl asi v životě trochu jiný průběh – už od mládí jsem měl kolem sebe dost různorodou směsici lidí, a tím, jak jsem byl spíš introvert, jsem si těch negativních povah asi víc všímal a víc se jich dotýkal. Možná to mám trochu jako filtr, že si spíš pamatuju ty horší interakce než ty dobré.
Třeba když jsem byl mladší a hledal nějaké kamarády mezi staršími kluky, často jsem narazil na strašně hořké nebo naštvané lidi, co jako by v sobě měli nějakou hlubokou křivdu a hned šli do útoku. Tehdy jsem si říkal, jestli je to normální, nebo jestli to třeba souvisí s tím, že někteří prožili složitější život a nesou si to s sebou. Na druhou stranu, vím, že jsou i úplně jiní starší kluci, pohodoví a vyrovnaní, kteří jsou naopak super inspirativní a přirozeně příjemní.
Třeba když jsem byl mladší a hledal nějaké kamarády mezi staršími kluky, často jsem narazil na strašně hořké nebo naštvané lidi, co jako by v sobě měli nějakou hlubokou křivdu a hned šli do útoku. Tehdy jsem si říkal, jestli je to normální, nebo jestli to třeba souvisí s tím, že někteří prožili složitější život a nesou si to s sebou. Na druhou stranu, vím, že jsou i úplně jiní starší kluci, pohodoví a vyrovnaní, kteří jsou naopak super inspirativní a přirozeně příjemní.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ičko je jeden z těch, který by upomínal i kozu, jak se má chovat a přitom se jí bude stále ptát, proč mečí.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Přelož si to do svého kmenovýho jazyka.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Prave, to je cestina. Tys to napsal v cem? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Před 3 minutamiOn-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Souhlasím • Nesouhlasím
Já CESTINU neznám. Já znám Češtinu.
Souhlasím • Nesouhlasím
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Cesky umí jen dementi.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Na starém bělidle zas dneska létaly broky
Bába na mě tupě zírá
v palici jí zeje díra
poznám tedy bez nesnází
že jí nepochybně něco schází
Nechala totiž na lednici
odjištěnou brokovnici
stiskl jsem spušť a spustila z nenadání
Takhle to jednou dopadne u nás.^_^
Bába na mě tupě zírá
v palici jí zeje díra
poznám tedy bez nesnází
že jí nepochybně něco schází
Nechala totiž na lednici
odjištěnou brokovnici
stiskl jsem spušť a spustila z nenadání
Takhle to jednou dopadne u nás.^_^
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
+
Denis36 (61/-/-)
Protože jsi trupka. . . :-))))
----
Hele, ty znalce čestiny (jo, pise se to s malym č), co je to ta "trupka"? Ty si vzdy tak skvele nas*res do huby, to zvladne fakt malokdo ... :-)
+
Denis36 (61/-/-)
Protože jsi trupka. . . :-))))
----
Hele, ty znalce čestiny (jo, pise se to s malym č), co je to ta "trupka"? Ty si vzdy tak skvele nas*res do huby, to zvladne fakt malokdo ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tatiii, chutná to jako babička. Hmmm to me podrz, vážně to chutná jako babička.
:-)
:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Áno, áno ^_^ Čas na jedno haf s mrdkou. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já tu našel dost fajn kluků v tomhle věku a nemyslím si že by byli zlí a agresivní.
Jen někdy neodbytní ale to umí i mladí...
Jen někdy neodbytní ale to umí i mladí...
Nahlásit

Jestli je někdo zlí není věkem. Je to povahou a procentuálně je to stejné v 20 -30 -50 i v 70 .
Nedej na jeden článek protože pak by nejhorší byly 16 letý protože vraždí prodavačky.
A nebo ty 20 lety co mě píšou že mě chtějí a když odpovím ať si najdou někoho ve svém věku mě nazvou i***tem a bloknou si mě.
Nedej na jeden článek protože pak by nejhorší byly 16 letý protože vraždí prodavačky.
A nebo ty 20 lety co mě píšou že mě chtějí a když odpovím ať si najdou někoho ve svém věku mě nazvou i***tem a bloknou si mě.
Nahlásit

Já jsem jako beránek
Nahlásit

Taky ses nechal chytit a ostříhat? ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já žádné gaje po padesátce neznám tak nemohu soudit. Jen bisouše, a ti doufám zlý a agresivní nebudou :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

No to uvidis sedmyho na muj svatek ... :-)
Nahlásit

No, sice bysme za to umeli zatahnout, ale sam vis, ze tam toho je dohromady tak pres kubik ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.