Krádež oblečení

25. 02. 2025 v 19:23
Anonym

Mam dotaz kamaradka se me zminila, ze ukradla obleceni v jednom OC za 1500kc nikdo ji protom nechytil…prijde na to ten obchod? Ma ocekavat policii za dvermi? Dekuju

Umělá inteligence je všemocná takže ano
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bal by som sa otvo*** aj chladnicku.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mas teda super kamaradky, fakt ze jo ... :-) Jen skoda, ze tu skodu za ni zaplatej ty slecny u kasy ...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo kde jsou ty doby kdyby do pár hodin dveře ladně vyrazili ti hodní pánové v šedých elektrikářských uniformách a dokonale naleštěných holinách. A pěkně by jí, v lepším případě, kusem okovanýho ořechu spočítali žebra. A té symfonii by správnou patinu okamžiku dodával hluboký hlas dobrmana. ^_^ Eh, to jsem se zase jednou zasnil. =_=
Nahlásit

Musí z oblec ní odstranit čip který udává polohu oblečení.
Já kamarádka je v ohrožení a bude veřejně označena za kradačku
Já kamarádka je v ohrožení a bude veřejně označena za kradačku
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Musím se přiznat že krádež obchodě docela obdivuji. A tak trochu jí i chápu. Jé to adrenalín ,bud a neboť. Ale pokud to potom musí platit prodavačky tak těch mi je tedy líto. Ale nikdy bych nechápal krádež v bytě svých kamarádů nebo lidí kteří druhému člověku důvěřují a třeba mu i poskytli pomocnou ruku v nouzi. To se mi vážně hnusí...
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pochybuju, že zpětně bude někdo řešit hadry za 1500. Pokud se dotyčnej nelapne za ruku, tak se na to s nejvyšší pravděpodobností hraničící s jistotou vyserou. Řešit to budou maximálně tak, že to seberou prodavačkám z prémií.
Jako, nevím jak často dělají v běžným obchodě s hadrama inventuru a přepočítávají, jestli něco nechybí, ale nemyslím si, že by s tím běželi na fízlárnu, kde to stejně bude na žebříčku prio*** někde na samým dně. Dokud ty čórky nepřekročí nějakou "akceptovatelnou" míru, tak kvůli tomu nikdo nijak extra trojčit nebude.
Jako, nevím jak často dělají v běžným obchodě s hadrama inventuru a přepočítávají, jestli něco nechybí, ale nemyslím si, že by s tím běželi na fízlárnu, kde to stejně bude na žebříčku prio*** někde na samým dně. Dokud ty čórky nepřekročí nějakou "akceptovatelnou" míru, tak kvůli tomu nikdo nijak extra trojčit nebude.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

A franci, co to proboha meleš... Žádnej čip, kterej udává polohu, na hadrech fakt není. Nečum tolik na filmy.
Nahlásit

TommenBaratheon
Twink1515
Pánové to víte že žádný čip není. Byl to jen vtip a čekal jsem zda se někdo chytí.
A povedlo se 2 lidí za 2 hodiny
Twink1515
Pánové to víte že žádný čip není. Byl to jen vtip a čekal jsem zda se někdo chytí.
A povedlo se 2 lidí za 2 hodiny
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Jojo, franc napise blbost a pak to okeca tim, ze cekal, kdo se chyti. Ty vole 68 let a koule nikde ... :-)
Nahlásit

A stejně chití tu tvoji kamarádku, když to bide dělat znova a znova, hlídajì to kamery a mohou to mít i na záznamu uložený, v dnešní době je je to všechno pod kamerama.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Franc spojil krásně minulost z budoucnosti. Veřejné označení za zlodejku - jeho mladí, s čipem v hadrech - naše stáří. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051.
Pan chytrý se ozval.
Nic neokecávam, ale to ty nejchytřejší z chytrých nepochopíš.
Ty zde z 99% jen do každého jen reješ. Nejspíš je to tvůj koníček
Pan chytrý se ozval.
Nic neokecávam, ale to ty nejchytřejší z chytrých nepochopíš.
Ty zde z 99% jen do každého jen reješ. Nejspíš je to tvůj koníček
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sice kamery na prodejně mohou být, ale jde o to, jaké.
1, atrapy, který jsou mnohdy k ničemu, protože záznam nedělají
2, levné kamery s mizerným rozlišením a záznamem, takže bývá ksicht rozmazaný
Ty kupovali provozovatelé, aby ušetřili.
3, kvalitní kamery, které mají případně i noční vidění s x dní ( týdnů) dlouhým záznamem.
Takže tvá kamarádka, pokud provozovatel měl v prodejně víc kvalitních kamer a bylo jí vidět do obličeje, by mohl záznam zajistit a předat policii.
2, levné kamery s mizerným rozlišením a záznamem, takže bývá ksicht rozmazaný
Ty kupovali provozovatelé, aby ušetřili.
3, kvalitní kamery, které mají případně i noční vidění s x dní ( týdnů) dlouhým záznamem.
Takže tvá kamarádka, pokud provozovatel měl v prodejně víc kvalitních kamer a bylo jí vidět do obličeje, by mohl záznam zajistit a předat policii.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A jejda, Jezina je nove odbornik na kamery. Jiste budou v OC nejaky makety nebo s**ty bez zaznamu, to jiste. Naopak tam jsou bezne modely s vlastni chytristikou, co samy vyhodnoti problem a informuji ostrahu. I na baraku mi cte kamera RZ a detekuje zmizeni veci. Hele, kolik stovek jsi jich nainstaloval, ze toho tolik vis? ... :-)
Nahlásit

Tolik, kolik jich nainstalovala naše zaprděná i8051... přesně houínko nula :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

ČR, ostatně jako celá Evropa je v tomhle dost zaostalá, protože třeba v Číně, ale i Rusku, Malajsii nebo Japonsku se i v obyčejné sámošce instalují kamery s velmi vysokým rozlišením a umělou inteligencí která dokáže rozpoznat podezřelé chování a může všechny kamery spojit do jednoho systému a každá samostatně může i spustit nějaké návaznosti, ale to se většinou nepoužívá. Celou dobu člověka sleduje až na parkoviště, zaznamená SPZ a vytvoří nejlepší možné fotky obličeje. Doporučil bych návštěvu třeba CIIF, nebo Technopromu kdo co nabízí a třeba zjistíte, že ta technologická převaha západu zase takovou technologickou převahou není. To prý platilo před dvaceti lety, teď už je to jen prázdná fráze. Výjimkou jsou USA.
Nahlásit

Je to, jak pise "patnactilety" Svetlozivota, kterem 15 neni ani nahodou. I obycenej a levnej 4K Hikvizn za 4-6 tisic uz ma embeeded zakladni rozpoznavani xichtu, cteni RZ a detekci objeveni se a zmizeni predmetu. Ty drazsi v kombinaci s NVR pak umi i spoustu dalsich car a kouzel. Ani nepotrebujou databazi xichtu, staci jim "videt" opakovany navstevy konkretniho cloveka na konkretnim miste nekolikrat po sobe a uz daji echo, ze je neco divne, ze je to mozna tipar :-)
Takze ne Jezino, zadny atrapy s blikaci ledkou ani lowres s**tkamery to fakt nejsou. Ani to nejsou jen kamery se zaznamem. Nebo si snad myslis, ze ten zaznam po nocich nekdo prochazi? Nad tim je v realnym case dost slusna chytristika, takze nikdo nic neprochazi zpetne, vse se vi hned :-)
+
Denis36 (61/-/-)
-------------
Atrapy nejsou MNOHDY k nicemu, atrapy jsou totiz VZDY k nicemu. Protoze atrapa ma sotva blikajici ledku. A ze nedelaji zaznam? Zaznam z ceho, kdyz atrapa nema zadnej snimaci prvek? Rozumis slovu ATRAPA? ... :-)
Takze ne Jezino, zadny atrapy s blikaci ledkou ani lowres s**tkamery to fakt nejsou. Ani to nejsou jen kamery se zaznamem. Nebo si snad myslis, ze ten zaznam po nocich nekdo prochazi? Nad tim je v realnym case dost slusna chytristika, takze nikdo nic neprochazi zpetne, vse se vi hned :-)
+
Denis36 (61/-/-)
-------------
Atrapy nejsou MNOHDY k nicemu, atrapy jsou totiz VZDY k nicemu. Protoze atrapa ma sotva blikajici ledku. A ze nedelaji zaznam? Zaznam z ceho, kdyz atrapa nema zadnej snimaci prvek? Rozumis slovu ATRAPA? ... :-)
Nahlásit

Ano chápu. I8051= Atrapa která nebliká:--)))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A já proč na mě přijeli že jsem tipar co chce vykrast hospodu. Objasneno. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Peche už za "nás" byly všude "kamery" s rozeznáváním biometrických rysů. :-) Občas teda po následný domluvě na služebně došlo k jejich drobný změně, ale to vyřešila aktualizace registru. :-)
Nahlásit

Hlavně, Jezino, funkční kamery má kdejakej rákosník ve večerce. To opravdu nestojí majlajt, a navíc pro obchod v nějakým velkým OC je to v celkovým rozpočtu zanedbatelná položka. Ten opravdu nemá důvod škudlit a používat makety kamer, nehledě k tomu, že potřebuje mít funkčního kamerovej systém minimálně kvůli pojišťovně. Navíc, v interiéru nějaký hadrárny, kde se zabírá poměrně malej prostor na krátkou vzdálenost, nepotřebuješ žádnou extra drahou superkameru, aby na ní byl rozpoznatelnej ksicht. Použitelnej záznam ti udělá i relativně levná kamera.
Nicméně furt platí to, co jsem psal předtím - pokud nikoho nechytí za ruku, tak zpětně se v tom nikdo babrat nebude.
Nicméně furt platí to, co jsem psal předtím - pokud nikoho nechytí za ruku, tak zpětně se v tom nikdo babrat nebude.
Nahlásit

Doporuč ji , že krást se nemá.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.