Chci oslovit kluka

25. 02. 2025 v 21:34
Anonym

Ahoj, nevim uplne jak zacit, ale proste v me skole, o jeden rok niz, nez jsem ja, chodi jeden kluk. Byli jsme spolu na skolnim tydenim vylete v zahranici na pokoji a tam jsme teprve navazali nejakej mensi kontakt. Ale ted se maximalne pozdravime na chodbe ve skole. Libi se mi, hlavne povahove a neco me k nemu hodne p***ahuje. Nevim ani oficialne jestli je gay, ale hodne veci, ktery jsem videl, tomu napovida. Jsem dost velkej introvert, takze osloveni osobne nepripada v uvahu. Ted ani psani, protoze porad se potkavame ve skole. Ale budu ted maturovat a tak jsem si rekl, ze bych mu potom mohl napsat, jestli nechce jit treba ven. Vubec nevim jak tyhle situace lidi resi. Minimalne bych ho nechtel mym odchodem ze skoly nejak “ztratit”. Ani nevim proc to sem pisu, asi to je takova moje ventilace, abych se o tom s nekym mohl bavit. Tak pokud mate neco, co byste mi mohli poradit nebo jste byli/ jste v podobne situaci, tak prosim napiste, budu moc rad fajn diskuzi. Diky

Bože prostě ho oslov “Ahoj Libiš se mi, nechtěl bys treba něco podniknou ? “ bud ti řekne “hele nezlob se ale ne “ nebo bude mít zájem …. Já nechápu čeho se u seznamování bojíte … když odmítne tak odmítne ma plné právo … když přijme win win pro tebe .. :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zkus mu napsat na nějaký sociální síti, jestli by nešel ven třeba :) to není nic proti ničemu.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym
Vubec nevim jak tyhle situace lidi resi.
---------------
Pomerne normalne, rika se tomu vzajemna komunikace. Nauc se to, bude se ti to v zivote fakt hodit v hodne situacich ... :-)
Vubec nevim jak tyhle situace lidi resi.
---------------
Pomerne normalne, rika se tomu vzajemna komunikace. Nauc se to, bude se ti to v zivote fakt hodit v hodne situacich ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jednoduse vezmi si od nej kontakt treba fb, zeptej se jestli nema treba fb instagram, potom mu muzes kdykoliv napsat, bez problemu. Zacni timhle nejak se potom rozkecas, pres to a pujde to samo.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.