Polknutí spermatu

26. 02. 2025 v 10:56
Anonym

Jak se mám odhodlat spolknout svoje sperma? Po vyvrcholení na to mě přejde chuť a já nevím proč, tak se chci zeptat, jak se k tomu nějak odhodlat nějáký tipy?

Tak po vyvrcholení člověka přirozeně přejde chuť na to, co ho před ním vzrušuje, je to přirozená věc. :D
Pokud to chceš zkusit a láká tě to, zkus to a nepřemýšlej nad tím. Mě osobně teda polykání svého spermatu nikdy nelákalo. Ale sto lidí, sto chutí.
Pokud to chceš zkusit a láká tě to, zkus to a nepřemýšlej nad tím. Mě osobně teda polykání svého spermatu nikdy nelákalo. Ale sto lidí, sto chutí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak polykej cizí dřiv, než se vystříkáš
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Přesně tak, nejlépe od více cizích kluků zároveň :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No hele, kdyz te prejde chut, tak proc se chces odhodlavat a premahat? Ono neni nutny delat veci, ktery nechces, rekli ti to rodice? ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pokud nemáš chuť tak to nedělej a pokud chceš zkusit tak trošku věžmi na prst a zkus. Já tak dělám. Ale jé to už na tobě...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Polykám cizí než vystříknu.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mě fungují 3 způsoby jak ochutnat svoje semeno.
1) Před vystřikem lehnout na záda, nohy za hlavu a stříknout si to rovnou do pusinky
2) Těsně před orgasmem přestat, sperma vystřikne nebo vyteče, ale chuť neopadne
3) Být mega nadržený, pak mi to je jedno a jde to do pusinky
1) Před vystřikem lehnout na záda, nohy za hlavu a stříknout si to rovnou do pusinky
2) Těsně před orgasmem přestat, sperma vystřikne nebo vyteče, ale chuť neopadne
3) Být mega nadržený, pak mi to je jedno a jde to do pusinky
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tomyczek
jsem asi jinej ale nemám sebemenší problém i po orgasmu...
Každopádně mě nevede nic k tomu to dělat neustále, doby dětské zvědavosti jsou za mnou :D
jsem asi jinej ale nemám sebemenší problém i po orgasmu...
Každopádně mě nevede nic k tomu to dělat neustále, doby dětské zvědavosti jsou za mnou :D
Nahlásit

Sliny před orgasmem mají nejspíš jiné složení, proto ta chuť pozřít vlastní semeno, po orgasmu se složení nejspíš změní a chuť tím pádem opadne. Jen ten, kdo je zvyklý s tím nemá problémy. Já bych se nejspíš poblil, protože nejsem zvyklý pít z pyje.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Co to tu meleš, Jezino? Že ty seš zase na hadry?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Specifické receptory chuti máme v ústech, takže pokud se dle mýho změní chuť, mozek vydá jiný signal a chuť na semeno už není tak intenzivní, jako předtím.
Je v tom zapletena prostě chemie, ne chlast.
Je v tom zapletena prostě chemie, ne chlast.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

To je tím, že na to máš chuť, jak jsi nadrženej. Když se vycákáš, nadrženost opadne a pak už na to chuť nemáš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je to prostě chemie, s tím nic nenaděláš.
Ten kdo si zvykne pít syrové vajíčko, hlavně bílek, který má podobnou hustotu, jako semeno, měl by v pohodě polknout i to semeno.
Takže bych cvičil na tom žloutku, rozmíchaným například s teplým mlíkem, popřípadě trochu s medem na ochucení si zvykat na tu konzistenci a postupně ubírat množství mléka a medu.
Si myslím, že je to reálné si na to, zvyknout, než se do toho bezhlavě vrhnout a pak vrhnout ven.
Ten kdo si zvykne pít syrové vajíčko, hlavně bílek, který má podobnou hustotu, jako semeno, měl by v pohodě polknout i to semeno.
Takže bych cvičil na tom žloutku, rozmíchaným například s teplým mlíkem, popřípadě trochu s medem na ochucení si zvykat na tu konzistenci a postupně ubírat množství mléka a medu.
Si myslím, že je to reálné si na to, zvyknout, než se do toho bezhlavě vrhnout a pak vrhnout ven.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Sliny před orgasmem mají nejspíš jiné složení, proto ta chuť pozřít vlastní semeno, po orgasmu se složení nejspíš změní a chuť tím pádem opadne
----
Jakou ma souvislost slozeni slin s nadrzenosti? Ty jsi zase jen mel nutkani neco napsat a nevedels co, tak sis neco vymyslel, vid? :-)
Sliny před orgasmem mají nejspíš jiné složení, proto ta chuť pozřít vlastní semeno, po orgasmu se složení nejspíš změní a chuť tím pádem opadne
----
Jakou ma souvislost slozeni slin s nadrzenosti? Ty jsi zase jen mel nutkani neco napsat a nevedels co, tak sis neco vymyslel, vid? :-)
Nahlásit

Ičko ty jsi tak dokonalýýýýýýýý žvanil.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Panebože jezino co to tu zas meleš? Že si d***l tak nějak víme ale tady fakt řádíš. Bílek má podobnou hustotu jako semeno a proto bys cvičil na žloutku s mlíkem? Nějaké vysvětlivky by k tomu nebyly?:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Už jsi někdy ty blbe zkoušel vypít syrové vajíčko, tak, že jsi udělal dirky z obou stran a hezky ho vysál?
On někdy i ten hlen zachycený v krku je dost nepříjemný. Natož semeno, které při kontaktu s tekutinou zhoustne a lepí se. Jde skutečně si zvyknout to polykat a přijít tomu na chuť.
Já to kdysi zkoušel, protože kamarád, co zpíval, to běžně dělal, neměl s tím problémy. Ten hlen z vajíčka mi byl dost nepříjemný, málem jsem se poblil. Jak jsem se dozvěděl, že pijí bílek z vajíčka zpěváci, aby měly čistý hlas.
On někdy i ten hlen zachycený v krku je dost nepříjemný. Natož semeno, které při kontaktu s tekutinou zhoustne a lepí se. Jde skutečně si zvyknout to polykat a přijít tomu na chuť.
Já to kdysi zkoušel, protože kamarád, co zpíval, to běžně dělal, neměl s tím problémy. Ten hlen z vajíčka mi byl dost nepříjemný, málem jsem se poblil. Jak jsem se dozvěděl, že pijí bílek z vajíčka zpěváci, aby měly čistý hlas.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A ty už si někdy zkoušel pochopit psanej text? Třeba i ten tvůj vlastní?:)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Už jsi někdy ty blbe zkoušel vypít syrové vajíčko, tak, že jsi udělal dirky z obou stran a hezky ho vysál?
-------------
A proc bych to delal? Mas k tomu nejakej duvod? :-)
A vysvetlis nam prosim tu zmenu slozeni slin? To je primo na Nobelovku, na to zatim nikdo na svete totiz neprisel ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Natož semeno, které při kontaktu s tekutinou zhoustne
-----------
Vazne? Zhoustne? Jak by se to prosim stalo s tou vodou? ... :-)
-------------
A proc bych to delal? Mas k tomu nejakej duvod? :-)
A vysvetlis nam prosim tu zmenu slozeni slin? To je primo na Nobelovku, na to zatim nikdo na svete totiz neprisel ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Natož semeno, které při kontaktu s tekutinou zhoustne
-----------
Vazne? Zhoustne? Jak by se to prosim stalo s tou vodou? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

No to jsem čekal, kdy zajdeš a rozebírat mé výroky.
Hele, je čtvrtek, mám volno a nemám na tebe čas. . . gudlák :-)
Hele, je čtvrtek, mám volno a nemám na tebe čas. . . gudlák :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Denis36 (61/-/-) NOVÉ
---------------
Nepis kraviny, ktery sis zrovna vycucal z prstu a nikdo to nebude rozebirat ... :-)
---------------
Nepis kraviny, ktery sis zrovna vycucal z prstu a nikdo to nebude rozebirat ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Checht, ten nikdo jsi ty? Hmm, tak už se radostí třesu, že ty se do mě nebudeš i kdybych napsal něco normálního, navážet.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale ty nic normalniho nikdy neneapises. Nebo si myslis, ze tve tvrzeni vyse, ze se po orgasmu meni slozeni slin, je pravdive? Ok, ozdrojuj to ... :-)

Ja dokladam nejake tvrzeni? Nene, to delas ty, takze ty musis k nemu mit dukazy, kdyz to zde na 100 % tvrdis. Ale jasne, vymyslel sis to a ted zase nevis, jak z toho ven ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.