Jaký máte názor na vztah mezi dvěma bottom kluky?

28. 02. 2025 v 03:39
Anonym

Čau, jaký máte názor na vztah mezi dvěma bottom kluky? Je to běžné

Ano, i to je naprosto bezne. A je to beznejsi nez dva anonymove. Ono totiz nejde jen o to prcani :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Samozřejmě, když je jeden penetrátor. Obdobně to mají versatilové.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Anonym
Čau, jaký máte názor na vztah mezi dvěma bottom kluky?
+
Denis36 (61/-/-)
------------
Chapes slovo bottom? ... :-)
A ne, versatilove to nemaji obdobne. Tem je to jedno, jednou suka ten a podruhy suka ten druhej. Bottom ale bottoma s***t nebude. Chapes? ... :-)
Čau, jaký máte názor na vztah mezi dvěma bottom kluky?
+
Denis36 (61/-/-)
------------
Chapes slovo bottom? ... :-)
A ne, versatilove to nemaji obdobne. Tem je to jedno, jednou suka ten a podruhy suka ten druhej. Bottom ale bottoma s***t nebude. Chapes? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ano = pasiv. Jenže výjimka potvrzuje pravidlo.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak kolikrát se tady tohle řešilo Jezino? “Pasiv” se nerovná “bottom”, a mimochodem se to nerovná ani “submisiv” :D
Pasivní a aktivní je o sexuální iniciativě. Bottom a Top je o tom kdo kam komu co strká nebo si nechá něco někam strkat. Submisivita a dominance je o tom kdo má hlavní slovo.
Třeba někdo kdo je “na koníku” je aktivní bottom… dokážeš to z tohohle pochopit, nebo na to potřebuješ nějakou tabulku?
Pasivní a aktivní je o sexuální iniciativě. Bottom a Top je o tom kdo kam komu co strká nebo si nechá něco někam strkat. Submisivita a dominance je o tom kdo má hlavní slovo.
Třeba někdo kdo je “na koníku” je aktivní bottom… dokážeš to z tohohle pochopit, nebo na to potřebuješ nějakou tabulku?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vztah mezi bottom kluky je zcela běžný, stejně jako mezi dvěma top kluky. Jak to dělají v sexu, to nevím xD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A jak to mají lesby? To mi ještě nikdo nevysvětlil. Zatím se žádná do BL klubu nepřihlásila.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já mám třeba strašně smůlu na to ze se mi většinou líbí aktivové :/ nemůžu si najít hezkého pasiva podle mého představ :D ale kdyz najdu tak je aktiv
Nahlásit

Jak to mají lesby? Nijak :) nemají vztahy. Ženské mají statisticky obrovské šance na rozchod/rozvod a u leseb je to ještě tuplované :D
Nahlásit

Tygře ty nevíš, že i ženský si mohou připnout k pasu na pásu penis a taky se i tak o****t?
Takže bottom může o****t druhého bottoma i když prvnímu nestojí.
https://www.yoo.cz/…isy-strapon/
Takže bottom může o****t druhého bottoma i když prvnímu nestojí.
https://www.yoo.cz/…isy-strapon/
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

K čemu potřebuješ názor zdejšího osazenstva? Každý člověk je originál a záleží na tom, jak se domluví ti dva. Třeba je pro ně důležité, že si rozumí v jiných věcech.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.