Líbí se mi jeden kluk ve třídě

Ahoj/Dobrý den
Teď se tu chci svěřit s jednou věcí a to, že se mi líbí jeden kluk ve třídě. Jsem v prváku na sš, a ve třídě jsem potkal kluka, který je hrozně krásný, roztomilý a milý... Líbí se mi 2 týdny, a na to, že jsem spíš introvert, tak si s ním hodně povídám, ale problém je, že se stydím mu říct, že se mi líbí. Mám takové podezření, že je bisexuál, takže možná to klapne.
Poradil byste mi někdo? s touto situací? Popřípadě mi poraďte „rady ptáka Loskutáka”, jak ho dostat, nebo jak zjístit, že je bi?
Teď se tu chci svěřit s jednou věcí a to, že se mi líbí jeden kluk ve třídě. Jsem v prváku na sš, a ve třídě jsem potkal kluka, který je hrozně krásný, roztomilý a milý... Líbí se mi 2 týdny, a na to, že jsem spíš introvert, tak si s ním hodně povídám, ale problém je, že se stydím mu říct, že se mi líbí. Mám takové podezření, že je bisexuál, takže možná to klapne.
Poradil byste mi někdo? s touto situací? Popřípadě mi poraďte „rady ptáka Loskutáka”, jak ho dostat, nebo jak zjístit, že je bi?

2 týdny, no čas běží ....musíš jednat. Zachvili to budou týdny tři a někdo ti ho vyfoukne.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zeptej se ho, jestli nechce třeba vyhonit nebo v******t.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Zeptej se ho jestli už někdy s klukem honil. Případně mu dej návrh že maš zájem to udělat s ním.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

3 pánové přede mnou to jsou rády . Že raději nemlčíte
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Yngtomi: Lajk za to, že nepíšeš anonymně :-) Ale k věci - znáš přísloví: "Co je v domě, není pro mě" ? Nekomplikuj si život a lov v revírech mimo tvoji školu. Mezi tebou a sympaťákem z tvé třídy může přece fungovat čistý kamarádský vztah...
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zeptej se ho jestli nemá holku popř kamarádku se kterou by jsi se chtěl seznámit a té se zeptej jestli není gay ez
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Když se spolu bavíte, zkus načít tohle téma a bavit se s ním o tom. Klidně si něco vymysli a uvidíš jak bude reagovat. Buď to vydedukuješ nebo ti to řekne sám. Rozhodně mu hned přímo nic nenavrhuj.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

M.F.Ancy: to je sice dobrý nápad, ale nevim nevim kluku ušatá
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Snilek: takže mám mu říct něco jako že jestli mu nevadí gayové? atd.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Neříkej nikomu nic a radši se uč. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

01. 03. 2025 v 13:55Off-line M.F.Ancy (18/173/62) NOVÉ
Zeptej se ho jestli nemá holku popř kamarádku se kterou by jsi se chtěl seznámit a té se zeptej jestli není gay ez
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2 Nahlásit
Takže asi nějak takhle?
Už se známe dlouho a ani nevím jestli máš nějakou holku
Jasně že mám proč se ptáš?
Chtěl bych se s ní seznámit
Chceš mi ji přebrat?
Neee jen si myslím že můžeme mít i společný známý
Tak jo támhle jde a jmenuje se Kateřina
.....bla bla bla...
Pak někde Kateřinu potká když je sama
Ahoj Káčo já sem kámoš tvýho kluka včera mi tě ukazoval. Hele nevíš náhodou jestli není gej nebo aspoň bi? A neříkej mu že mě to zajímá jo?
No nevím nevím:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2 Nahlásit
Takže asi nějak takhle?
Už se známe dlouho a ani nevím jestli máš nějakou holku
Jasně že mám proč se ptáš?
Chtěl bych se s ní seznámit
Chceš mi ji přebrat?
Neee jen si myslím že můžeme mít i společný známý
Tak jo támhle jde a jmenuje se Kateřina
.....bla bla bla...
Pak někde Kateřinu potká když je sama
Ahoj Káčo já sem kámoš tvýho kluka včera mi tě ukazoval. Hele nevíš náhodou jestli není gej nebo aspoň bi? A neříkej mu že mě to zajímá jo?
No nevím nevím:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A mimochodem yngtomi ať už si cokoli vidělo ses někdy?
Nahlásit

No hele, záleží na tom, jak moc do toho chceš jít na férovku. Můžeš si vybrat mezi přímým útokem nebo trochu taktičtější strategií.
Na férovku – Jestli máš koule (obrazně řečeno, samozřejmě), tak za ním prostě dojdeš a řekneš něco jako:
"Hele, asi to bude znít trochu střeleně, ale už nějakou dobu tě sleduju a došlo mi, že tě fakt žeru. Chtěl bych tě víc poznat."
– Hotovo, žádný sraní, hned víš, na čem jsi.
Taktičtější přístup – Jestli se bojíš, že tě pošle do háje (což je vždycky možnost, sorry, realita je někdy krutá), tak můžeš nejdřív začít lehkou komunikací. Nějaký nenápadný small talk, zjistit, co ho baví, hodit s ním pár vtipů. A pak, až bude trochu nalomenej, mu prostě naznačit něco jako:
"Hele, jsi fakt super kluk, už dlouho tě sleduju a mám tě moc rád."
A sleduj reakci. Když se zatváří jak d***l a nebude vědět, co říct, tak třeba potřebuje čas. Když se usměje a začne něco naznačovat zpátky, máš vyhráno!
Ale hlavně – nečekej zázraky. Buď ready na cokoliv, a když to nevyjde, tak se svět neposere. Najdeš lepšího!
Na férovku – Jestli máš koule (obrazně řečeno, samozřejmě), tak za ním prostě dojdeš a řekneš něco jako:
"Hele, asi to bude znít trochu střeleně, ale už nějakou dobu tě sleduju a došlo mi, že tě fakt žeru. Chtěl bych tě víc poznat."
– Hotovo, žádný sraní, hned víš, na čem jsi.
Taktičtější přístup – Jestli se bojíš, že tě pošle do háje (což je vždycky možnost, sorry, realita je někdy krutá), tak můžeš nejdřív začít lehkou komunikací. Nějaký nenápadný small talk, zjistit, co ho baví, hodit s ním pár vtipů. A pak, až bude trochu nalomenej, mu prostě naznačit něco jako:
"Hele, jsi fakt super kluk, už dlouho tě sleduju a mám tě moc rád."
A sleduj reakci. Když se zatváří jak d***l a nebude vědět, co říct, tak třeba potřebuje čas. Když se usměje a začne něco naznačovat zpátky, máš vyhráno!
Ale hlavně – nečekej zázraky. Buď ready na cokoliv, a když to nevyjde, tak se svět neposere. Najdeš lepšího!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ještě by bylo potřeba vědět na jakým je prvaku ...jako oboru.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tygr728 já společně s tím klučinou jsem na oboru cestovní ruch
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Cestovní Ruch? to je sám o sobě teplej obor... ještě dodej že na SSGH a je jasný že je gay XD
Nahlásit

Tak pánové, dneska sem napsal na ig klučinovi, že se mi mega líbí, ale on mi napsal, že není gay/bi, ale dobrou zprávou je, že se semnou chce bavit a neodkopl mě
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To že se s tebou chce dál bavit naznačuje že je gay/bi ale nelíbíš se mu. Když heterákovi řekneš jako kluk že se ti líbí tak ti dá na 99% pěstí :DDD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

M.F.Ancy s tím sem měl zkušenosti, takže vim, o čem mluvíš. Ale tenhle klučina je asi bi, ale nvm nvm, ale jednou mi něco řekl, že by si to klidně se mnou rozdal
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Heele, coo se uci na skole cestovniho ruchu? :-)
Nahlásit

I8051 tak především jazyky, ekonomika, účetnictví, marketing a management, psaní všema deseti, dějiny kultury, zeměpis, IKT a pak matu***ní předměty jako český jazyk, matematika/anglický jazyk (toto je matu***ní obor) zkrátka je to obor, který mě baví a určitě se mu chci dál věnovat, třeba půjdu ja vejšku, nevim to se uvidí časem
Nahlásit

Do normální práce se fakt nikdo nehrne jak vidno:). A až budeš mít tu češtinu tak se pana učitele zeptej jestli se náhodou nepíše ,, všemi deseti " nebo nevím místo nevim a vedlejší věta se tuším taky odděluje čárkou ale já měl z češtiny čtvrtky proto dělám v oboru kde ju nepotřebuju a můžu si vesele psát jak domorodec ale u tebe se možná bude očekávat nějaká úroveň:). A na konci věty by mohlo taky být nějaký znamínko:)
Nahlásit

Hm, psat vcema deseti, to jsem se do dneska nenaucil, zbytek je v pohode :-) Nicmene nez jit s tim oborem na vejsku, to se spis venuj intenzivne jeho praktickymu vyuziti. Ona teorie bez praxe moc nefunguje :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bombíku, co je ta čtvrtka v češtině?
Nepleteš si tu češtinu s kreslením, nebo rýsováním?
Nepleteš si tu češtinu s kreslením, nebo rýsováním?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Jezino čtvrtka je polovina poloviny a já sem si vždycky po škole když sme měli češtinu tu čtvrtku dát musel na uklidnění. Na rozdíl od jiných sem si známky musel obhajovat ne jen u učitele po diktátu ale i u ředitele/ky i u psycholožky. Ta to ale po roce naštěstí vzdala protože dle jejích slov už je sama na pokraji zhroucení. Slabší kusy vždycky odpadnou:)
Nahlásit

Nech odpadne, čo je kolísavé!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj borci, mě se líbil na střední jeden hezounek ve třídě a nakonec mě líbal před celou třídou, bylo to krásný.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Daddys (35/175/65)
A jak to pokračovalo, hlubokým průnikem na školním hajzlu? :-))
A jak to pokračovalo, hlubokým průnikem na školním hajzlu? :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nejspís byla nejdřív ochutnávka nutelly a pak výlet do nestlé, hihi
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Bombakule toto je stránka, kde mohu psát, jak chci, kde chci a proč chci, takže dobře chybu „všema deseti” přijímám. Ovšem tady to nikdo neřeší, jenom gay učitelé čj
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já píši na mobilu, takže klidně můžete nadávat, že mobily nejsou zdraví kvůli očím
Nahlásit

Mobily maj oci? Ukaaaz ... :-)
Nahlásit

Já to myslel jakože nejsou zdravé, protože a jelikož nám lidem to může kazit zrak
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to musis jist hodne mrkve, preventivne nakrajeny na kolecka ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Třeba tam strká i ty kolečka:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 to nemáš nic jiného na práci než sem psát věci nesouvisející s tématem?
Nahlásit

Mam, ale tohle je zabavnejsi, ne? Podobne jako tvoje odpoved, ze na SCR jsou vsichni tepli ... :-)
Nahlásit

Ne vůbec nejsi zábavná i8051.... ty jsi akorát trapná že to nemá obdoby v 53 letech zoufalé :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

43 lety power, ktery uz si 3 roky hraje bez uspechu na 24 leteho, bude psat neco o trapnosti a zoufalosti, tak to jooo ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.