Transgender

01. 03. 2025 v 09:28
Anonym

Přijde mi roztomilé a přirozené když se kluk cítí být holkou a i tak vystupuje, mluví a obléká se jako holka.

Mě tedy ne,i když jsme jiní jsme pořád kluci.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je moje nocni mura ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nemám absolutně nic proti transgender osobám, klidně s nimi i pokecám, ale to je tak asi všechno.... Na intimity a vztah ne. Jsem prostě na kluky se vším všudy...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

02. 03. 2025 v 09:24
Anonym

Jj ... sen všech heteráků s chutí poznat kluka ... mít ho jako holku
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nedávno jsme se s takovou seznámili a trávíme společné víkendy. Mlaďounká, světlý melír a s krásným, holým tělem a má i hezká minikůzlátka. Podporujeme jí v její přeměně, kupujeme šatičky a botičky, prostě si jí hýčkáme a ona nám to vrací nejen v sexu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

A pak se skolicko vzdy rano probudite a ... nic :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 ... Jdi si vyklepat filcky z těch tvejch smradlavejch vousů a nauč se psát demente !
Nahlásit

Skola_hrou (53/-/-)
I8051 ... Jdi si vyklepat filcky z těch tvejch smradlavejch vousů a nauč se psát demente !
---------------
A jeeje, pan vychovatel kuzlatek se nam nejak rozohnil. Nojono, kuzlatka nedala ... :-)
---------------
A jeeje, pan vychovatel kuzlatek se nam nejak rozohnil. Nojono, kuzlatka nedala ... :-)
Nahlásit

Boha, odchytte to někdo než to znecti nějaké děcko. Tohle tady beha po svobodě -ty skolyhrou.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym dotaz
Přijde mi roztomilé a přirozené když se kluk cítí být holkou a i tak vystupuje, mluví a obléká se jako holka.
+
Anonym odpoved
---------
Zapomnel sis prepnout nick ... :-)
+
Anonym odpoved
---------
Zapomnel sis prepnout nick ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jaj tak, ale ze pan anonym a pan komensky vobec ze su neni jeden a ten isty uchylak, ale ze vobec...
Nahlásit

Tygr 728 ... co to tady meleš za hovna ? ... my pod zákonnou hranici nejdeme ... jen pro tvou informaci, momentálně podporujeme ts ve věku 28 let tak se uklidni a zalez
Nahlásit

Mlaďounká-28 let :DDD. No dobře tak podporujete něco čemu je 28 to chápu. Ale nijak z toho nevyplývá že tohle něco a to mlaďunký něco je jedno a totéž něco:).
Nahlásit

Jojo, prcat "holku" s vocasem je typickej sen heteráka. Tak určitě...
Nahlásit

Bombakul .... věk je jen číslo ... ani já, ani moje partnerka nevypadáme na náš věk a všichni nám hádají o deset i patnáct méně.
Ani ta, kterou jsme si našli nevypadá na 28 ... to ale vůbec není důležité.
Důležité je to, že jsme si splnili sen a podle toho jak se s námi dotyčná cítí, tak jsme zase my splněný sen pro ni a vůbec není důležité co si kdo o tom myslí ... je to čistě věc nás tří.
Ani ta, kterou jsme si našli nevypadá na 28 ... to ale vůbec není důležité.
Důležité je to, že jsme si splnili sen a podle toho jak se s námi dotyčná cítí, tak jsme zase my splněný sen pro ni a vůbec není důležité co si kdo o tom myslí ... je to čistě věc nás tří.
Nahlásit

A koukám že školník je zase v ráži.
Ale no tak, kucí. To se nedělá, rozmlouvat pošukům jejich imaginární kamarády. Copak nevíte, že bláznům se nemá odporovat?
Ale no tak, kucí. To se nedělá, rozmlouvat pošukům jejich imaginární kamarády. Copak nevíte, že bláznům se nemá odporovat?
Nahlásit

Hele, když je to teda věc vás tří (hm, hm), tak proč máš furt potřebu nám to tu předhazovat?
Nahlásit

Mě třeba transgender nijak moc nevadí, pokuď u nás v dole zvládá normu, dvanáct vyrubaných vozíků za šichtu. :-)
Nahlásit

Přesně, 12vozíku za sichtu, pak 12 kousků na splachnuti uhelneho prachu...a bude po transengeru. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Skola_hrou (53/-/-) NOVÉ
Bombakul .... věk je jen číslo ... ani já, ani moje partnerka nevypadáme na náš věk a všichni nám hádají
-----------
No videli jsme vas, opravdu o 10 let mene vekem nevypadate, mozna tak o 40 let mentalne mene ... :-)
Bombakul .... věk je jen číslo ... ani já, ani moje partnerka nevypadáme na náš věk a všichni nám hádají
-----------
No videli jsme vas, opravdu o 10 let mene vekem nevypadate, mozna tak o 40 let mentalne mene ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Trans holky jsou boží :) Příjdou mi nádherné :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Třeba místni tv_monca, to je vyloženě sexbomba
Nahlásit

Tygříku žasnu a nemám co dodat. ^_^ Tímto tě p***uji na SSměnového mrSSkače s maximem privilegií. ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Oo dekuji, já věděl že to jednou někam dotahnu :-0 to budou doma čumět až jim to oznámim:-0
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 Jsi fakt taková arogantní namyšlená guma nebo to jen děláš ?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já už se t슊íím.... :-@
Nahlásit

Kdyz to rikas zrovna ty twinku, tak urcite budu ...:-)
Nahlásit

Phujtajxldop***lehymlhergotdonrvetrkrucajselemt O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Himlhergotdonrvetr teplý mandle horkej svetr dříví je poslední metr bude tady kláda.....Krakonoš je udavac má na uhlí podavač......Sojka fara, Sojka naklada ....
Nahlásit

Miluju tenhle argorock v podani Trautenberku :-)
Nahlásit

Já bych transu hrozně rád potkal a seznámil se, je to můj sen :) hrozně mě vzrušuje představa transky s velkým zadečkem:)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.