Izolace

03. 03. 2025 v 19:08
Anonym

Citim se strasne dlouho uz izolovane, nevite co mam delat...mam praci - home ofice, neda se jinak. A i kzdyz chodim ven, tak je to strasny.

K čemu homeoffice, přetrvává pokaděnost z chřipečky-19? ..... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já třeba jakožto elektrikář dost často mám problém tam, kde izolace není. :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klucinek (34/176/75)
Na hajzlu není izolace? :-))
Na hajzlu není izolace? :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je, ale ta mě nezajímá. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buď rád za home opice, můžeš pak jít s lidmi co chceš ty a ne s těma se kterými musíš. :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tygříku proSSím příště o jinou formulaci. ^_^ Neb my jednodušší pak čteme můžeš lít s lidmi.... ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale to se přece vůbec nevylučuje:-))))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

To sú zase komentáre na úrovni... Napíš mi do správy ak chceš, rád sa s tebou porozprávam
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A to já ani ven nechodím. Jednou za týden nebo měsíc zajdu na hodinu do hospody a to se ještě předtím musím ujistit že tam nikdo není. Jinak nikam nechodím když nemusím:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To my víme že jsme na úrovni, ale i tak děkujeme za uznání.
No uměl sis to zařídit Bombajs o tom žádná:-)
No uměl sis to zařídit Bombajs o tom žádná:-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hele, a zkousels jit ven s lidmi a ne sam? Na pivo, do kina, do fitka, na rande? To se pak ta samota/izolace totiz sama vyresi :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Máš ísť na rande s niekým, kto to má podobne. Nemyslím zrovna a nevyhnutne trtkacie rande. Myslím pokecať na kafe, pivo, do divadla, do kina, na bicykel... ale tu bacha, je medzi nami jeden starší mladík s kozami a pumpičkou... no nechcem ťa strašiť, proste hybaj medzi ľudí, človek je tvor spoločenský, aj keď sa tvári ako kakabus.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ty nemáš přátele s kterými by ses setkával? Ono žít v izolaci od ostatních není zrovna ideální, je třeba se zapojit do debat, komunikovat a bavit se. Příjdeš tím na jiné myšlenky a práce ti půjde lépe i když pracuješ ve stylu home ofice.
Nezapomeň, že život utíká velmi rychle, aniž bychom si to uvědomovali a než se naděješ budeš starý nemocnÿ muž. Užívej života, dokud to jde.
Nezapomeň, že život utíká velmi rychle, aniž bychom si to uvědomovali a než se naděješ budeš starý nemocnÿ muž. Užívej života, dokud to jde.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Žít v izolaci od ostatních není zrovna ideální
------
Právě že to ideální je, zabrání se tím šíření chřipečky-19 .... :-))
------
Právě že to ideální je, zabrání se tím šíření chřipečky-19 .... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kdyz Jezino opisujes, musis u toho i premyslet. Zadny home-ofice neexistuje ...:-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Žádní přátelé, kamarádi ze školy? Co nějaké zájmy, koníčky, sport?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.