Le teď se mnou už skoro nikam nechodí

06. 03. 2025 v 19:49
Anonym

Ahojky mám nejlepšího kamaráda už pár let a tak nějak poslední půl rok vypadal, že by jsme mohli být i něco víc. Dali jsme si pusu a tak. K nám do třídy přišla nová holka, začali jsme se s ní bavit, chodit ven, ale teď se mnou už skoro nikam nechodí bez ní, vždycky se zeptá, jestli jde taky a když chci jít jen s ním, tak se na něco vymluví, že nemůže. Nevím co se děje. Bojím se ho na to zeptat, aby si nemyslel, že ho uháním, ale myslel jsem si, že má jasno v tom co chce stejně jako já. Asi bych klidně tu kámošku vyměnil jen za něj, aby to bylo zase jako dřív.

Co takhle přijmout novou realitu?:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tady si někdo nezamrdá. :-) No a někdo zase jo..:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Die mitte der welt, deutschland + österreich 2016, česky střed mého světa. pecka film o takové trojce, co tady o sobě píšeš.
jinak je to bohužel furt stejný, kámo: kdo chce, hledá způsob. kdo nechce, hledá důvod.
a jak by řekl taťka íčko, prostě se ho jednoho krásnýho rána na to přímo zeptej. a budeš mít jasno. je to možná těžký, ale výsledek zaručen ;-)
jinak je to bohužel furt stejný, kámo: kdo chce, hledá způsob. kdo nechce, hledá důvod.
a jak by řekl taťka íčko, prostě se ho jednoho krásnýho rána na to přímo zeptej. a budeš mít jasno. je to možná těžký, ale výsledek zaručen ;-)
Nahlásit

To jsou zase problémy :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A nedošlo ti že tvůj kámoš i když ti dal jak říkáš pusu zjistil že jej holky přitahují víc než kluci ?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kamo neres to nechce nikam chodit tak to je jeho rozhodunti ty s tim nic neudelas
a resit to je zbytecnost
vim z vlastni zkusenosti
a resit to je zbytecnost
vim z vlastni zkusenosti
Nahlásit

Tak to, ze "vypadal, že by jsme mohli být i něco víc" nic nerika o tom, ze by s tebou opravdu neco mel. A "myslel jsem si, že má jasno" uz neni vubec podstatny. Kdyz jsi za tech "už pár let ", co s nim jses, nebyl schopnej se vyjad*** a dat mu najevo, co cejtis, tak holt uz mas asi smulu. Nebo se proste seber a jak rika mamka, zeptej se ho narovinu, co dal. Nemusis rano, staci klidne vecer. Proste soryjako, za tenhle stav si muzes sam a vsechno je jen na tobe. Tady to za tebe nikdo nevyresi ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.