Slovensko a dvě pohlaví

07. 03. 2025 v 00:46
Anonym

Tak co, kdy se budete stěhovat slováci k nám do Česka nebo do jiných zemí. Mě by hlavně zajímalo jestly to ustojíte nebo svrhnete vládu a jestly budete bojovat nebo to vzdáte.
https://www.ceskenoviny.cz/…lavi/2642858
https://www.ceskenoviny.cz/…lavi/2642858

Svrhnout vládu? Vždyť Fico je v Evropě jeden z mála co má rozum. Nebo ty si snad někdy viděl někomu mezi nohama něco jinýho než p**o nebo kačenu? Jak to vypadalo?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

07. 03. 2025 v 01:34
Anonym

Nejde o to co máš mezi nohama, jde o to kým chceš být.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

07. 03. 2025 v 01:40
Anonym

Ty jo, ale já ne radši budu hybridem nebo mimozemšťanem než trpět být člověkem i s vaší d***litou
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Takoví ale patří do klece tak odevzdej občanku a šup:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

07. 03. 2025 v 02:25
Anonym

Rad bych, ale nejde to dokud to nebude vytvořeno, tak se nikam nehnu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Různý ústavy pro takový jako si ty existují už dávno:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

07. 03. 2025 v 04:24
Anonym

To říkáš protože neznáš kompletní realitu, až budeš znát kompletní realitu budeš chtít taky. Protože čekáš až to bude hotový produkt. A být kým chceš být místo přetvářky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

A kolik jich ve skutečnosti je? Rád bych viděl od každého pohlaví fotku jak to vypadá, dosud jsem viděl vždy jen dvě varianty :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ty jo, úplně tě vidím anonyme jak vypadáš, tvůj otec byl ryba a měl sex s tvojí mámou židli a z toho jsi vznikl ty, takhle nějak si to představuješ?
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

"Nejde o to co máš mezi nohama, jde o to kým chceš být."
Jasně. Tak já chci bejt prezidentem... Hovno, to je málo. Já chci bejt Pánembohem.
Jasně. Tak já chci bejt prezidentem... Hovno, to je málo. Já chci bejt Pánembohem.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Moc prosím, seznam nás s kompletní realitou, kterou neznáme.
Není jediný důvod, proč by se někdo cizí měl zajímat o to, co ty chceš být. Možná to s tebou mohou hrát tví nejbližší přátelé z obrovské úcty k tobě, ale jsi, čím jsi a některé věci nezměníš. ;)
Taky chci být ředitelem zeměkoule a nepomáhá ani průvod ani rozkřikování do světa.
Není jediný důvod, proč by se někdo cizí měl zajímat o to, co ty chceš být. Možná to s tebou mohou hrát tví nejbližší přátelé z obrovské úcty k tobě, ale jsi, čím jsi a některé věci nezměníš. ;)
Taky chci být ředitelem zeměkoule a nepomáhá ani průvod ani rozkřikování do světa.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Schizofrenie je duševní porucha charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na ně. Nejběžněji se projevuje sluchovými halucinacemi, paranoidními či bizarními bludy nebo zmatenou řečí a myšlením, a jde ruku v ruce s rozsáhlou sociální či pracovní dysfunkcí.
Kognitivní disonance („poznávací nesoulad“) je stav mysli, který vzniká rozporem mezi dvěma kognicemi, například mezi postoji (znalostmi, vírou, chováním) a skutečným stavem věci. Kognitivní disonance, jak ji popsal Leon Festinger, je vlastně snaha o udržení konzistentního příběhu o sobě.
.
Magorům se ustupovat nemá :) v tomhle Ficovi držím palce :)
Kognitivní disonance („poznávací nesoulad“) je stav mysli, který vzniká rozporem mezi dvěma kognicemi, například mezi postoji (znalostmi, vírou, chováním) a skutečným stavem věci. Kognitivní disonance, jak ji popsal Leon Festinger, je vlastně snaha o udržení konzistentního příběhu o sobě.
.
Magorům se ustupovat nemá :) v tomhle Ficovi držím palce :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Anonyme ale já kompletní realitu znám a chcu být obyčejnej bombakul kerej má skvělýho partnera normální práci a dokonce i pár kamarádů pro který bych kdykoli položil život a taky spousty aktivit a koníčků a víš co je na tom nejlepší? Že se fakt nemusím přetvařovat protože nějak podobně to mají všichni kolem mě takže jen zapadám v šedi průměru:)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
chcu být obyčejnej bombakul kerej má skvělýho partnera normální práci
--------
Chtít můžeš, tím to ale končí a reálně na to nemáš.....ostatně proto dřepíš nonstop v poradně nakulky :-))
chcu být obyčejnej bombakul kerej má skvělýho partnera normální práci
--------
Chtít můžeš, tím to ale končí a reálně na to nemáš.....ostatně proto dřepíš nonstop v poradně nakulky :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Power (24/180/65)
xxx
ehm, pane power, mám dotaz: pročpak dřepíte nonstop tady v poradně vy? O_o
xxx
ehm, pane power, mám dotaz: pročpak dřepíte nonstop tady v poradně vy? O_o
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

BussterX a proč dřepíš nonstop v poradně ty? :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ja nejak spis nemuzu ustat to "jestly", co tu napsal ten hybridni mimozemstan s kompletni realitou ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

ThomasTodd
u nás dávno jsou
-----------
Kde u vás, v útulku pro retardované čivavy co si celý den olizují zadek? :-))
u nás dávno jsou
-----------
Kde u vás, v útulku pro retardované čivavy co si celý den olizují zadek? :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A někdo si rád zalíže xdddd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dovedete si predstavit ten vyklepanej mozek z drncani buzzyklu po silnici, kterej zpusobi, ze ta retardovana lesni vila Power vzdy sebere par nahodnejch slov z textu a vytvori z toho uplnej offtopic nesmysl pomoci 30 slov, co umi? A nasledne tam ma tech par zbylejch bunek orgasmus z toho, ze si za to da jeste plusa. Bejt ve 42 letech takovej tydyt, to je pro jeho okoli urcite poteseni ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jako malej sem vždycky chodíval do lesa a doufal že lesní vílu potkám ale z téhle bych měl doživotní trauma:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kompletní realita je bohužel taková, že ne každý může být výjimečný vrtulník:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.