Holenie

07. 03. 2025 v 11:19
Anonym

Ahojte, holíte si penis a gule alebo si nechávate chlpaté? Čo je podľa vás lepšie s chlpami alebo bez nich?

Já si holim pravidelně každý týden.Je to lepší i hygienické.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit

Česky prales. Takhle to nazvali doktoři. Našli mi tam 3 novy živočichy a 40 novych kytiň. Pokud chcete zavítat budete potřebovat mapu uz 45+ let tu nesekali nove cesty :(
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ja jen nechapu tyhle ankety, co je anonymum vubec do toho. Me je treba taky fuk, jak to ma on, tak proc bych to mel anonymovi sdelovat? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
Je toho víc co nechápeš....asi stařecká demence korelující s vrozenou i*****litou :-))
Je toho víc co nechápeš....asi stařecká demence korelující s vrozenou i*****litou :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hm, opet jsi neprekonal svoji slovni zasobu. Jeste jsi mohl pridat slova EU, chripecka a auticko ... :-) A zkus si osvezit vyznam slova korelovat, uz jsi jak Jezina, ze nevi, co to znamena, ale pouzije to v situaci, kdy je to nesmysl ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

S ochlupením vypadá jako chlap a ne jako mimino s velkým perem.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Anonyme, každý holí jak se mu to líbí. Ja raději vykoupaného kluka s max. upraveným ochlupením, páč mi to přijde přirozené.
Vyholený kluk tam dole mi připadá nepřirozeně.
Ostatně každý to má rád jinak horké.
Vyholený kluk tam dole mi připadá nepřirozeně.
Ostatně každý to má rád jinak horké.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jak přesně si ochlupení upravují holátka který ještě žádný nemají?:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Ja raději vykoupaného kluka s max. upraveným ochlupením, páč mi to přijde přirozené. Vyholený kluk tam dole mi připadá nepřirozeně.
------------
Vazne ti Jezino prijde vyholeny neprirozeny? To je mi panecku progres ... :-)
"Hledám mladýho holého hubenějšího pasivního kluka 16-18, který se nemusí holit"
https://ctrlv.cz/TMyV
Ja raději vykoupaného kluka s max. upraveným ochlupením, páč mi to přijde přirozené. Vyholený kluk tam dole mi připadá nepřirozeně.
------------
Vazne ti Jezino prijde vyholeny neprirozeny? To je mi panecku progres ... :-)
"Hledám mladýho holého hubenějšího pasivního kluka 16-18, který se nemusí holit"
https://ctrlv.cz/TMyV
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.