Spadlo ti to Elone, asi vitr...

Nesledoval taky nekdo? Jsem si na to dneska pockal az do pul 1 rano a ono to zas se Star Shipem nevyslo. Skoda. Ale fascinovalo me to zpetny zachyceni superhevika, to je hustokrutoprisna technologie :-)
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

Další z dementních témat, o těch co zakládáš anonymně ani nemluvě :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Když tomu rozumíš nejlíp ze všech tak jim máš poradit co mají udělat aby to fungovalo......inteligente :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak chapu powere, ze k cemu nemas co rict a cemu nerozumis, je pro tebe dementni tema. Takze prakticky vse je u tebe dementni tema. Ale ty jsi zase dementni pro nas, takze win win ... :-)
A ja nekde psal, ze rozumim raketovejm motorum? Ty uz jsi v koute a nevis, co napsat za vetsi blbost, vid? ... :-)
A ja nekde psal, ze rozumim raketovejm motorum? Ty uz jsi v koute a nevis, co napsat za vetsi blbost, vid? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ty už ani nevíš čemu rozumíš a čemu ne....... fakt pokročilé stádium :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Aha došly argumenty....přesně jak jsem psal :-))
Nahlásit

Já myslím že je spíš oflajn:)
Nahlásit

Nesledoval, neb nemám času nazbyt bych ho marnil sledováním muskokundovin. :-)
A teď mě omluvte, mám velice důležitý úkol. Neb došlo lepidlo a v lednici se chladí pár poličských lahvových a směje se tu na mě půlčák tematický zednický. ^_^ Mmm tu už jsem dlouho neměl a zlatým hřebem večera bude zehřívanica. ^_^
A teď mě omluvte, mám velice důležitý úkol. Neb došlo lepidlo a v lednici se chladí pár poličských lahvových a směje se tu na mě půlčák tematický zednický. ^_^ Mmm tu už jsem dlouho neměl a zlatým hřebem večera bude zehřívanica. ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sledoval až ted ….všechno je to moc hezké … jen si nějak nejsem jisty zda to je ta prava technologie ….
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To opravdu není vzhledem k enormnímu množství exhalací.......a normální lidi budou šikanovat za použití plastového brčka.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power (24/180/65)
-----------
Argumentu bylo dost, jen na tebe nebyl cas ani nalada. To vis rumparty se nam rozjela az do ted. A zitra pokracuje. Co ty? ... :-)
-----------
Argumentu bylo dost, jen na tebe nebyl cas ani nalada. To vis rumparty se nam rozjela az do ted. A zitra pokracuje. Co ty? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vy budete chlastat i v nedělu? Fuj:(
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zitra je mysleno dnes. Dokud nejdes spat, je stale dnesek, takze jsem to psal vcera ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.