Mladý aktiv a starší pasiv - výjimka?

Čím to je, že kombinace mladý aktiv a starší pasiv je tak málo častá? Už hledám docela dlouho vhodný protějšek (samozřejmě není to jen o sexu, ale i o tom jak si vyhovujeme i jinak), ale mladíci jsou většinou spíš pasivní. Nebo je to tím, že je pasivních celkově víc?

Prcaj se mladý zajíci a ne naopak xdd
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Spravne mamko ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ono celkově ti mladíci sou spíš na jiné mladíky a ne strýčky:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak už jen průměrně myslící člověk musí vědět, že čím starší člověk je, tak tím více je pravděpodobné, že se i z aktiva stane jen pasiv.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Karel99: No tak to není můj případ. Mně stojí ještě hodně dobře a vlastně nejsem čistě vyhraněný (spíš verz), ale to přeci neznamená, že se nemůže muži líbit být pasivní s mladým klukem.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

On-line Forbigc**k (39/174/70) NOVÉ
Karel99: No tak to není můj případ. Mně stojí ještě hodně dobře a vlastně nejsem čistě vyhraněný (spíš verz), ale to přeci neznamená, že se nemůže muži líbit být pasivní s mladým klukem.
Jako moc Ti nerozumím, já píši o svém věku a ne tvém, ve tvém věku jsem byl v plné síle.
Jako moc Ti nerozumím, já píši o svém věku a ne tvém, ve tvém věku jsem byl v plné síle.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Si děláte stranu :D já aktiv vždycky hledám kluka a když najdu co se mi líbí tak je aktiv taky -.- na svoji délku si nestěžuju proto jsem pyšný aktiv :D ale mam smůlu proste
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pro nechápavé!!!! Já to myslel tak a tím pasivem na stáří, že s věkem odchází i mužská síla, a proto nám starým nic jiného nezbývá, než přijat tu tvrdou realitu a být už jen v A pasivní.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Karel99: Jasně, já to pochopil, jen jsem si to asi bral moc osobně jako že už jsem moc starý na aktiva :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A k cemu Kajo potrebujes bejt jako aktiv silnej? Silu potrebujes na prenaseni pytlu cementu, ale na sex? :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

SyTOM (24/-/-)
na svoji délku si nestěžuju proto jsem pyšný aktiv
-----------
Urcite si nestezujes a jsi pysny i na svuj snizeny vek v profilu, jeste nedavno ti tu bylo 27 ... :-)
na svoji délku si nestěžuju proto jsem pyšný aktiv
-----------
Urcite si nestezujes a jsi pysny i na svuj snizeny vek v profilu, jeste nedavno ti tu bylo 27 ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sytom jestli hledáš pasiva, tak se klidně ozvi
Nahlásit

SYT hleda pasiva, ale mladyho pasiva, tobe je Roz**de 42 let, mozna i vic a mas p***l rozjebanou jak Blanka, to asi neni jeho cilovka ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když se budeš řídit podle toho co se tu píše, nespíš jen tak na nějakou spřízněnou duši nenarazíš. Proto se řiď příslovím, že věk je jenom číslo. Zbytek je jen už na vzájemné důvěře a porozumění.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jaký snížený věk ? Myslíš že mám potřebuji si hrát na uživatele “power”
Týpek si vážně myslí že tu všechny zná
Týpek si vážně myslí že tu všechny zná
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jojo SyT, sak sis delal nick ve 12 letech, tak to joo :-)
Tak bacha SyT, az si das rande s Roz**dem. Tobe tam misto 18 prijde 42+ a jemu misto 24 nekdo ke 30. To bude prekvapko ... :-)
Btw je zabavna ta maskarada s tou upravou veku, zrejme mizerny sebevedomi, ze si musej timhle pomahat ... :-)
Power, nick 24, realne 42+
Roz**d, nick 18, realne 41+
Denis 36, nick 36, realne 62+ (ale ten si ho po prozrazeni upravil)
A asi tak 3000 dalsich :-)
Tak bacha SyT, az si das rande s Roz**dem. Tobe tam misto 18 prijde 42+ a jemu misto 24 nekdo ke 30. To bude prekvapko ... :-)
Btw je zabavna ta maskarada s tou upravou veku, zrejme mizerny sebevedomi, ze si musej timhle pomahat ... :-)
Power, nick 24, realne 42+
Roz**d, nick 18, realne 41+
Denis 36, nick 36, realne 62+ (ale ten si ho po prozrazeni upravil)
A asi tak 3000 dalsich :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na to že jsi tu 24/7 doslova tak se divím že nevis ze tu jsou kluci i teď pod 15 let.
Co nám hezkého povíš dál ?
Co nám hezkého povíš dál ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Až teď vidím ze su to opravil..
Jsi tu fakt az moc. Ti hrabe z toho když uz řešíš takový hovna
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

SyT .. to nejsou hovna, to ie realita. Proc se za 27 stydis? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

---
Nejlepší je ty jeho pindy ignorovat. Ať si plácá, co chce :-)
---
Nejlepší je ty jeho pindy ignorovat. Ať si plácá, co chce :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ale jsou. Mysli si co chceš xd jsi fakt případ, taky jako ten zbytek co si tu mění svoje věky.
Nahlásit

No neokecas to, na zmenu nicku v profillu tu mam nastavenej trigger. Takze presne vim, kdy kdo co zmeni. Je legracni sledovat to zoufalstvi, ze kdyz dlouho nic, tak si snizi vek a bude si myslet, ze bude atraktivnejsi. No hele, takhle to netunguje ... :-)
SyTOM (24/-/-)
jsi fakt případ, taky jako ten zbytek co si tu mění svoje věky.
--------------
Tak to prrrr, nehazej me do stejnyho pytle, jako jsi ty ... :-)
SyTOM (24/-/-)
jsi fakt případ, taky jako ten zbytek co si tu mění svoje věky.
--------------
Tak to prrrr, nehazej me do stejnyho pytle, jako jsi ty ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

What ever dude. Ty tady asi vládneš, asi tady i chcípneš
Tvůj jediný koníček je asi tu řešit nepotřebné sračky
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Od mladých bych leda tak chytil AIDS.děkuji pěkně.chuj s nima
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

SyTOM (24/-/-)
-----------
To vis, rentieri, co si z****aj, ikdyz chtej, nemusej resil loveni kluku na snizenej vek ... :-)
Jinak ne, ty sracky neresim ja, mam prijemnejsi zabavu. To resi pomerne sofistikovanej AI prompt, co kazdou pulnoc porovna vek u nicku, co tu byly prihlaseny za posledni mesic a kdyz se zmeni o jinak nez +1 rok za rok, tak ho da do tabulky. Jo, jsi tam, uz nekolikrat ... :-) Mozna bych to mohl nabizet jako placenou funkci pro vazny zajemce a lustrovat jim tak vybrany profily. Treba za 10 uBtc/nick. No, jeste to zvazim ... :-)
-----------
To vis, rentieri, co si z****aj, ikdyz chtej, nemusej resil loveni kluku na snizenej vek ... :-)
Jinak ne, ty sracky neresim ja, mam prijemnejsi zabavu. To resi pomerne sofistikovanej AI prompt, co kazdou pulnoc porovna vek u nicku, co tu byly prihlaseny za posledni mesic a kdyz se zmeni o jinak nez +1 rok za rok, tak ho da do tabulky. Jo, jsi tam, uz nekolikrat ... :-) Mozna bych to mohl nabizet jako placenou funkci pro vazny zajemce a lustrovat jim tak vybrany profily. Treba za 10 uBtc/nick. No, jeste to zvazim ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Hmmm toliko vytoužená demokracie, prej, plná svobod ve který si každej může dělat, prej, co chce, pokuď to je v mezích zákona, ve sklepě při zhaslý petrolejce samozřejmě. Jest kontrolována tolik nenáviděným totalitním fízlováním a práskačstvím, nakonec ještě placeným a opět je to prej pro naše dobro. ^_^ Hustýýý. ^_^ Chudák Áda s Džouzifem blednou závistí. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Co se to děje i8051 nějak na mně zapomělo?
Nahlásit

Neboj, píše o tobě o pár příspévků výše.
Nahlásit

Zase jen tlachá ty svý rozumy.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zadna demokracie Klucine. Zadny srpy a kladiva. To je jen ten syrovej byznys. Nadstavba tohoto systemu. Nova funkce. Vylepseni. A presne, delat si muze kazdej, co chce, v mezich zakona. Coz delam. A ty taky ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Když se budeš řídit podle toho co se tu píše, nespíš jen tak na nějakou spřízněnou duši nenarazíš. Proto se řiď příslovím, že věk je jenom číslo. Zbytek je jen už na vzájemné důvěře a porozumění
-----
Tak proc hledas v 62 letech hladky dite ve veku 16-18 let? Najdi si sedesatnika ne? Nebo klidne ctyricatnika. Preci se ridis prislovim ze vek je jen cislo a je to jen o porozumeni ... :-)
Když se budeš řídit podle toho co se tu píše, nespíš jen tak na nějakou spřízněnou duši nenarazíš. Proto se řiď příslovím, že věk je jenom číslo. Zbytek je jen už na vzájemné důvěře a porozumění
-----
Tak proc hledas v 62 letech hladky dite ve veku 16-18 let? Najdi si sedesatnika ne? Nebo klidne ctyricatnika. Preci se ridis prislovim ze vek je jen cislo a je to jen o porozumeni ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nahlásit

Šak jo, syrovej kapitalistickej byznys s totalitníma metodama v rámci vylepšení demokracie. Srpy a kladiva se západním odérem. :-) Proč ne, když to tak lidi chtěj. A jsou za to bičování ještě dobrovolně ochotni platit. Proto by Áda s Džouzifem bledli závistí, netušili že to je tak snadný a jde to bez násilí. Stačí lidi přesvědčit že to je pro jejich dobro. Kouzelná formulka. :-):-)
Nahlásit

A co ma Jeino spolecnyho Bohdalka s tim, ze ty jsi pedofil? Nebo jak mame chapat ten odkaz na YT? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale proSSím. ^_^
Nahlásit

Tygrik si jen udelal slot a ted premejsi, na co ho vyuzije :-)
Nahlásit

Já si minule udělal slot na vysavač a bylo mě to na k***u. ^_^ Halt kdo cáluje, mrdá. =_=
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vysavac na k***y? Jak to funguje? :-)
Nahlásit

Na k***y není třeba vysavače, k***a je vysavač sám o sobě. :-) A dost výkonnej, vcucne domy, byty, zahrady, auta, 30 let života... :-)
Nahlásit

Je vidět ičko, že tvé chápání je taktéž jaksi omezené. Ten odkaz si přehraj vícetkrát, abys pochopil poentu skeče.
Nahlásit

Poenta, to je nějakej novej druh obilniny? O_o
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
abys pochopil poentu skeče.
--------
Skece? zase se ti popletla slova, vid? :-)
abys pochopil poentu skeče.
--------
Skece? zase se ti popletla slova, vid? :-)
Nahlásit

Myslíš?
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Ske%C4%8D
Před hodinouOn-line Klucinek (34/176/75)
Na k***y není třeba vysavače, k***a je vysavač sám o sobě. :-) A dost výkonnej, vcucne domy, byty, zahrady, auta, 30 let života... :-)
Souhlasím - 1 •
A občas z toho vypadne takové to stvoření jako je i8051
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Ske%C4%8D
Před hodinouOn-line Klucinek (34/176/75)
Souhlasím - 1 •
Nahlásit

Jezino, kdyz uz jsem das odkaz, abys potvrdil svou verzi, musi to tam byt uvedeno. Ty mas ale umeni to potvrdit necim, co to naopak vyvraci. Nebo ti snad prijde 15 minutova scenka jako
"Skeč (z angl. sketch, náčrt, skica, koncept) je literární forma, která se vyznačuje stručností, lehkostí a výstižnost"
Je tam nejaka strucnost a vystiznost? Tvl ty jsi vazne komik :-)
"Skeč (z angl. sketch, náčrt, skica, koncept) je literární forma, která se vyznačuje stručností, lehkostí a výstižnost"

Denis36 (61/-/-)
---------------
No prave, ja vypadnul z k***y, ale ty z buhvi ceho. Mozna zkumavka, mozna p***l. Btw pred tydnem ti bylo 62, co tak najednou, ze ti je dnes 61? :-)
---------------
No prave, ja vypadnul z k***y, ale ty z buhvi ceho. Mozna zkumavka, mozna p***l. Btw pred tydnem ti bylo 62, co tak najednou, ze ti je dnes 61? :-)
Nahlásit

Díky za upozornění ohledně věku, asi v tom mají chlapci bordel, já věk neměnil.
Ale zase je musím pochválit, je to správně.
Překvapen?
Ale zase je musím pochválit, je to správně.
Překvapen?
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tady někdo pěkně roz**dal časoprostorový kontinuum. ^_^
K***a a díky tomu kont jsem si hned vzpomněl na kontušouku. Hned si jou běžim přihnout. ^_^
K***a a díky tomu kont jsem si hned vzpomněl na kontušouku. Hned si jou běžim přihnout. ^_^
Nahlásit

A já si teď zkrátil život. ^_^ Ale stálo to za to. ^_^
Nahlásit

Před 8 minutamiOn-line I8051 (53/184/97)
Jezino, kdyz uz jsem das odkaz, abys potvrdil svou verzi, musi to tam byt uvedeno. Ty mas ale umeni to potvrdit necim, co to naopak vyvraci. Nebo ti snad prijde 15 minutova scenka jako
Souhlasím • Nesouhlasím
Zase ty tvý detaily.
Když čtu ty tvý výtvory bez diak***iky je mi taky na blití.
Souhlasím • Nesouhlasím
Zase ty tvý detaily.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Zase ty tvý detaily
------------
Sak jo, i to, ze jsi pedofil, je detail ... :-)
Denis36 (61/-/-)
------------
Me je zas na bliti, ze neumis carkou oddelit vety v souveti ... :-)
Zase ty tvý detaily
------------
Sak jo, i to, ze jsi pedofil, je detail ... :-)
Denis36 (61/-/-)
------------
Me je zas na bliti, ze neumis carkou oddelit vety v souveti ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Aby ses z tý čárky nepoblil vejre.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Sem se zrovínka hodí moje oblíbená skeč. ^_^ https://youtu.be/AGnzXgOyZgI?…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No jako pánové, spíš jste se tu začali zas hádat. Měl s tímhle tady někdo zkušenost (s věkovým rozdílem a tím nastavením starší pasiv a mladší aktiv)? A jak to fungovalo?

Fungovalo to úplně normálně. On nastavil já sem zasunul a byli sme oba spokojení. Co by na tom mělo fungovat jinak?
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.