Rodice me vyhodili

09. 03. 2025 v 19:56
Anonym

Ahojte, nepise se me to jednoduse, ale po coming outu, me rodice vyhodili z domu, nevim co mam delat. Prisli nadavky a ze doma nebudu, ze je to nechutny. Nikdo se me nezastal a cekam na kamaradku, u ktere muzu chvili byt...jsem bez penez a nevim co semnou bude. Nastesti praci mam. Predem se omlouvam, ale chtel jsem se sve***, taky jste to nekdo tak mel?

Ne neměli sme to tak. My totiž neděláme blbosti a zbytečný věci:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 16
Nahlásit

No vidis, mas to vyreseny. Muzes byt u kamosky a mas i praci. Vic k zivotu netreba. A internet mas taky. Jen teda nechapu, ze mas praci, ale nemas penize. Divna to prace. Ale mozna jsi jen opomenul chybu v pribehu. Tak gudlak :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Já mám taky práci ale peníze sotva tři dny v měsíci:)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak já mám třeba taky práci a nemám peníze. ^_^ Neb zaměstnavatel dělá že mě platí a já tím pádem dělám že dělám. ^_^
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já sem placenej v podstatě v úkole a tak moc peněz mít nemůžu ale mám radost že nejsem sám:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dělat že nedělám nemusím dělat:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ještě jsou rodiče, kteří nechtějí přijmout že je někdo jiný, než by si přáli. Máš štěstí, že máš kde přespat, v práci si můžeš zažádat o zálohu na plat a časem sehnat nějaké ubytování. Jsou kluci, kteří končili a možná ještě končí na ulici bez prostředků, práce, popřípadě kde přespat si vydělávajíc prostitucí a p.
Takže teď je vše na tobě jakou cestu si vybereš a jak budeš žít. Některý kluky ten vyhazov postavil na nohy a teď jsou plně soběstační aniž by se ponižili.
Takže teď je vše na tobě jakou cestu si vybereš a jak budeš žít. Některý kluky ten vyhazov postavil na nohy a teď jsou plně soběstační aniž by se ponižili.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Zažádat o zálohu na plat a časem sehnat nějaké ubytování? To má být jako co? A ten zbytek je úplně stejnej blábol:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ty jsi nikdy Bombo nežádal o zálohu na plat? Tak tím pádem jsi dost omezenej, když nevíš, že to jde. A to ostatní je taktéž reálné ty blábole.
Pokud je zaměstnán na delší dobu, by to neměl být pro zamětnavatele žádný problém mu dát zálohu, aby vydržel do výplaty. Samozřejmě musí počítat s tím, že o tu zálohu bude mít nižší příjem, protože se i záloha počítá do platu z kterého byla vyjmuta.
Pokud je zaměstnán na delší dobu, by to neměl být pro zamětnavatele žádný problém mu dát zálohu, aby vydržel do výplaty. Samozřejmě musí počítat s tím, že o tu zálohu bude mít nižší příjem, protože se i záloha počítá do platu z kterého byla vyjmuta.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nač žádat o zálohu, když si jí lze prostě vzít ve formě naturálií. :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Klucinku, záleží na zaměstnavateli. Každý to nemá nastavený, jako ten váš pro lopaťáky.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já vím jak fungují zálohy a to je zrovinka jediná věc kterou sem neměl na mysli:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jezino a seš si jistej že ten klucinkův šéf mu to jako dává nebo že ví o tom že si to bere?:)
Nahlásit

Dobře ti tak. Maš svou orientaci držetv sobě a nese chovat jak štětka.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Samozřejmě musí počítat s tím, že o tu zálohu bude mít nižší příjem, protože se i záloha počítá do platu z kterého byla vyjmuta.
-------------
Vaazne? Vsichni si urcite mysleli, ze ta zaloha je proste navic ... :-)
Btw prijem i plat bude mit stejny se zalohou i bez zalohy, jen bude nizsi doplatek. Zas ta slova, vid? :-)
Samozřejmě musí počítat s tím, že o tu zálohu bude mít nižší příjem, protože se i záloha počítá do platu z kterého byla vyjmuta.
-------------
Vaazne? Vsichni si urcite mysleli, ze ta zaloha je proste navic ... :-)
Btw prijem i plat bude mit stejny se zalohou i bez zalohy, jen bude nizsi doplatek. Zas ta slova, vid? :-)
Nahlásit

Na jezinu neuvěřitelný výkon:)
Nahlásit

Pavloman co myslíš jako řezneužiješ nějakého zajíčka který má trable? Já být tím klukem tak radši skočím z mostu než abych psal takovému deviantovi jak jsi ty
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Přijet můžeš u mě bydlet :D
Nahlásit

Hold, budeš musieť začať myslieť viac dopredu, keďže si takú blbinu spravil... A hold, vyhadzovanie peňazí na zbytočnosti na nejaký čas obmedz a budeš musieť premýšľať čo je nutné kúpiť/platiť a čo zbytočné... V skratke, musíš sa postaviť na vlastné nohy.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Public, myslíš, že bude radostí rušit zaměstnání a hledat nové v tvém bydlišti?
Mám zato, že je rád, že to zaměstnání má.
Mám zato, že je rád, že to zaměstnání má.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Bude kpuřit lofase za fo. :-)
Nahlásit

Chce to najít nějakèho bohatého staršího pána, co ti poskytne zázemí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

No hele anonyme, pokud to je "do 16+" a jsi na 62 lety vejry s kadibudkou, co te nauci sexu se zarukou, napis Jezine. Jen teda nevim, jestli by to pod tim mostem nebylo preci jen o chlup lepsi ... :-)
Nahlásit

Lepší by to .měl s tou kadibudkou, kde si bude moci sednout při sraní. Pod mostem se blbě sere, když tam neroste tráva na utření p***le.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Normálního člověka napadne si večer kousek odmotat někde na benzínce aby měl ráno k dispozici:)
Nahlásit

Ano utírám, když je třeba. Ostatně hovno je taky hnojivo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Naposledy když jsem sral pod mostem tak tráva byla to poslední co mi scházelo a okolo jdoucí to poslední co mi vadilo. Neb v tu chvíli když mi synchronně s proudem čehosi co mi rvalo p***l vedví, naprosto nekontrolovatelným tlakem obracela mé útroby naruby božka, deroucí se všemi otvory ven, bych ocenil spíše náhodně odložený vandl. ^_^
Nahlásit

Sis měl říct nějakému bezďákovi, určitě by ti něco po (dal).
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Udivuje ma, jako sa to tu prevrátilo celé a vznikla z toho konverzácia o srani pod mostom twl. xD
Nahlásit

Sak jo, upozornujeme anonyma na to, jak muze dopadnout ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym už se vyhonil a šel spát
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lepší pod mostem než třeba na pískovišti :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na pieskovisku sa to stratí medzi mačacími, len neviem, čo na to pohoršené mamičky.
Nahlásit

Mamičky nebudou nadšený, až uvidí, z čeho si jejich načančaný dcerušky v šatičkách plácaj bábovičky :-D
Nahlásit

No tak jsem byl chvilku trapný jako místní osazenstvo. A vůbec se mi to nelíbilo.
Pokud je realné že tahle událost nastala,jakože vím že se to často děje.tak bych doporučil anonymovy vyhledat pomoc v neziskovém sektoru než na téhle přiblblé poradně. Kluk 15 let tu taky hledal pomoc a pak kvůli místním padlbum spáchal sebevaždu.
Pokud je realné že tahle událost nastala,jakože vím že se to často děje.tak bych doporučil anonymovy vyhledat pomoc v neziskovém sektoru než na téhle přiblblé poradně. Kluk 15 let tu taky hledal pomoc a pak kvůli místním padlbum spáchal sebevaždu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Aha takže blbá i8051 toho má na svědomí víc, to by se mělo hlásit příslušným orgánům činným v trestním řízení :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je mi tě líto bohužel nejseš jedinej. Předpokládám že zistili že jseš gay a nemužou to spolknout.Tady max. naraziš na gay kluka. Jestli Tě veme k sobe ber to tak že vždy je něco za něco.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A kdo to byl Hrabosi? Uvedes o koho se jednalo a jakej to byl konkretni pribeh nebo sis to zase vycucal z prstu? :-)
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
Aspoň něco by ses měl od I8051 naučit... Minimálně finanční gramotnosti, ty tvoje politické a ekonomické názory jsou vážně ostudné a spadáš do klubu tatrman a spol... Určitě nic k chlubení...
Aspoň něco by ses měl od I8051 naučit... Minimálně finanční gramotnosti, ty tvoje politické a ekonomické názory jsou vážně ostudné a spadáš do klubu tatrman a spol... Určitě nic k chlubení...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No zase vsechno se ode me ucit ale nemusi ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ahoj, tohle nebude moc rada, spíš jen ukázání jiné zkušenosti. Já jsem se vyoutoval v patnácti, ale rodiče mě nevyhodili. Místo toho mě šikanovali a ponižovali až do doby, než jsem si udělal matu***u a byl schopný se odstěhovat. To, jak mi to v období dospívání dojebalo myšlení a táhne se to se mnou dodnes, je neskutečný. Tím se nechci litovat, jen ukázat, že i v něčem špatném může být něco dobrého. Tak buď rád, že nemusíš žít pod jednou střechou s toxickými lidmi. Člověk se v dnešní době dokáže postarat i sám, když je pracovitý. :) Držím palce.
Nahlásit

Mno, než si půjdu udělat krmivo (btw neměl by ho spíš někdo dělat mě??) ...tak.:
Zrovna tohle téma je typické hodné řešení zde (nechci teď řešit jestli je to real nebo ne, to je ve finále jedno, protože i kdyby ne tak takové příběhy se dějí).
Takže k tomu by se dalo říct, že pokud má ten dotyčný kde bydlet a nějaký příjem, tak to nějakou dobu nechat být. Otázka je kolik mu je, a pak nevidíme do hlavy rodičům. Tudíž nelze dedukovat, zda patří k těm, kteří se s tím nesmiri do smrti (znám takový případ, skorozrodiny) nebo přes prvotní šok a absolutně neadekvátní reakci se s tím nakonec srovnaji, a vztah je dále dobrý (spíše platí na otce se synem, zbam takový případ z kdysidavna okrajově).
Tzn závěr je, to momentálně nechat být, bydlet u někoho, chodit do práce, zajít na pivko, pokecat s někým kdo má zkušenosti, a po nějaké době zvážit co dál.
Najít si někoho v kom budeš mít podporu, a takoví jsou i tady na pavlaci (a teď rozhodně nenarazim na sebe, na tohle jsem ještě příliš mladý a nezkušený).
Tak první krok je daný. Další se odvine dle situace.
Druhá věc...
Zrovna tohle téma je typické hodné řešení zde (nechci teď řešit jestli je to real nebo ne, to je ve finále jedno, protože i kdyby ne tak takové příběhy se dějí).
Takže k tomu by se dalo říct, že pokud má ten dotyčný kde bydlet a nějaký příjem, tak to nějakou dobu nechat být. Otázka je kolik mu je, a pak nevidíme do hlavy rodičům. Tudíž nelze dedukovat, zda patří k těm, kteří se s tím nesmiri do smrti (znám takový případ, skorozrodiny) nebo přes prvotní šok a absolutně neadekvátní reakci se s tím nakonec srovnaji, a vztah je dále dobrý (spíše platí na otce se synem, zbam takový případ z kdysidavna okrajově).
Tzn závěr je, to momentálně nechat být, bydlet u někoho, chodit do práce, zajít na pivko, pokecat s někým kdo má zkušenosti, a po nějaké době zvážit co dál.
Najít si někoho v kom budeš mít podporu, a takoví jsou i tady na pavlaci (a teď rozhodně nenarazim na sebe, na tohle jsem ještě příliš mladý a nezkušený).
Tak první krok je daný. Další se odvine dle situace.
Druhá věc...
Nahlásit

Zálohy na plat jsou fajn věc, slyšel jsem má tohle téma spousty příběhů z firmy, která zaměstnává takové ty jedince, no prostě dementy různých barev (ale ženský, chlapi jinych barev jsou většinou investoři, do forbesu, ale melouny nepadají Nebo casto vsadi na špatnou barvu- riziko podnikání)....
....a dělat a nemít prachy? No na to mám teorii. Takzvaný vémolastajl. (Kdo ví situaci ten pochopí proč takový název).
Já ho poslední dobou trochu jedu taky, ale musí se to dělat dobře, jinak by člověk dopadl jak ti výše.
A je to o tom, že musíš porad nemít peníze, aby tě to motivovalo dělat a zlepšovat se. Protože když peníze máš, a nahromadi se, tak přestávás dělat protože ztracis motivaci a důvod.
Takže jakmile máš nějakou částku, tak ji zandas dle potřeby. Jenže musíš mít na to povahu, takovou kombinaci dříče s vandrakem. Vysvětlil bych to lépe, ale jednak je to zbytečné a jednak to cvakat je dost náročný.
....a dělat a nemít prachy? No na to mám teorii. Takzvaný vémolastajl. (Kdo ví situaci ten pochopí proč takový název).
Já ho poslední dobou trochu jedu taky, ale musí se to dělat dobře, jinak by člověk dopadl jak ti výše.
A je to o tom, že musíš porad nemít peníze, aby tě to motivovalo dělat a zlepšovat se. Protože když peníze máš, a nahromadi se, tak přestávás dělat protože ztracis motivaci a důvod.
Takže jakmile máš nějakou částku, tak ji zandas dle potřeby. Jenže musíš mít na to povahu, takovou kombinaci dříče s vandrakem. Vysvětlil bych to lépe, ale jednak je to zbytečné a jednak to cvakat je dost náročný.
Nahlásit

Tak pokud ma anonym ruce, mozek a snahu v zivote fungovat samostatne, neni problem si v 18+ najit slusnou praci a mit tak na zivot. Taky ma aspon zajimavou zkusenost. Nicmene ted je to oboustranne spis o horkejch hlavach, co se za chvili treba uklidni ... :-)
Jinak tygrikova teorie je zajimava. Klidne se stanu motivatorem tech, co jeste penize maji. Muzou mi je poslat, tim nebudou mit nic a budou muset se zmotivovat, zlepsovat a makat. Me naopak to nahromadeni neprestane motivovat k praci, ja delam i zadarmo ... :-)
Jinak tygrikova teorie je zajimava. Klidne se stanu motivatorem tech, co jeste penize maji. Muzou mi je poslat, tim nebudou mit nic a budou muset se zmotivovat, zlepsovat a makat. Me naopak to nahromadeni neprestane motivovat k praci, ja delam i zadarmo ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 7 hodinamiOn-line Bellingcat (20/-/-) NOVÉ
Bombakul (29/176/75)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Který pak názory přesně máš na mysli? Já se mám náhodou docela fajn a nic mi neschází:)
Bombakul (29/176/75)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Který pak názory přesně máš na mysli? Já se mám náhodou docela fajn a nic mi neschází:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.