Výběr partnera

11. 03. 2025 v 22:06
Anonym

Chodili byste s tzv. koblihou (příznivcem a voličem Andreje Babiše a hnití ANO)?
Já teda ne.
Já teda ne.

Co to je za tema tvle kamo resis hovna jako polovina tady
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já rozhodně ne ale můj mladej s jedním takovým chodí:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nemoh bych s nim chodit, protoze bych se s nim ani neseznamil. Mam kolem sebe lidi chytre, sikovne, pracovite, kteri vedi, ze to, co budou mit, je zavisle jen na tom, jak si to sami udelaji. Nikdo jim zadarmo nic neda. A z nich nikdo pepika, co ani nechape, co jsou to 2 % HDP, nepreferuji a nenechaji se jim zblbnout ani za prepravku koblih ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Myslím si ze každý má právo mít svoje rozhodnutí koho chce volit. A do vztahu mi to nějak neni důležitý..pokud to není úplný trotl tak ať si dělá co chce. Pokud toho člověka mam rád tak snad muzu respektovat co si mysli
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Na tohle téma je ještě pár měsíců čas ne :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hahahaha
S kým nechcete chodit: Takže kdo je volič/ příznivec Babiše a Ano?
Člověk skoro v důchodu nebo v důchodu 40%
Člověk se střední školou/ učilištěm bez matu***y …35%
S kým chcete chodit: :0)
Zato s Člověk co se postará/ odkloní, zaklekne, čerpá, slibem nezarmoutí, pro lez nepoleze daleko, a rád kumuluje funkce …. A všichni kradou …převleče kabát a změní názor podle toho jak vítr fouká ….
S takovým schopným, bezpáteřním chceme chodit všichni….hlavně ze ma miliardy nebo svěřenecký fond :0) :0) :0)
S kým nechcete chodit: Takže kdo je volič/ příznivec Babiše a Ano?
Člověk skoro v důchodu nebo v důchodu 40%
Člověk se střední školou/ učilištěm bez matu***y …35%
S kým chcete chodit: :0)
Zato s Člověk co se postará/ odkloní, zaklekne, čerpá, slibem nezarmoutí, pro lez nepoleze daleko, a rád kumuluje funkce …. A všichni kradou …převleče kabát a změní názor podle toho jak vítr fouká ….
S takovým schopným, bezpáteřním chceme chodit všichni….hlavně ze ma miliardy nebo svěřenecký fond :0) :0) :0)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mám takového partnera, je moc fajn, prostě se nebavíme o politice. Když jsme se seznámili a padli si do oka, tak jsme nějakou politiku fakt neřešili.. Jinak si ve všem jiném rozumíme a normálně krásně fungujeme, protože se respektujeme a život není jen o politice...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Asi bych to zvládl, jen bych se s ním nebavil o politice, jinak by to byl rychlý konec xD Mohlo by být hůře a mohl by třeba volit SPD, tam by ho nezachránilo nic.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No hele, nekdo tu pise, ze by to dal, ale spis rekl bych, ze jen vychazi z predpokladu a ne reality. Vazne si nedovedu predstavit bejt s nekym, kdo ma ultradiametralni pohled na fungovani sveta, svobodu, hodnoty, praci, vzdelani a politiku. Preci jenom mindset takovejch lidi je od sebe dost daleko a fakt se neda dlouhodobe zkloubit. Ikdyz byste se o politice nebavili, tak vase ideologie a nazory se promitaj kazdej den do kazdyho aspektu vaseho zivota. Fakt resit s partnerem pri nakupu, ze jsou zase drazsi vajicka a ze za to muze Fyjala, to nechces ... :-)
Proste v tehle zakladnich vecech musi panovat shoda, nemusi byt striktne 100%, ale 30 % nestaci. Hlavne musi bejt racionalne smyslejici a chapat, ze zivot neni jen ruzovej a zadarmo. Jestli si ho chce uzit, musi pro to sam neco delat. Nikdo mu zadarmo nic neda ani koblihu. Taky musi mit nejaky cile, plany a jit si za tim, bez toho to taky nejde :-)
Pred spoustou let jsem byl s klukem, kterymu bylo asi 25. Vse skvely, vse fungovalo, v pelechu byl jak pohadkovej drak, ale proste v nazorech na zivot, vzdelani a praci to proste nefungovalo. Zadny cile, zadna snaha se sebou neco delat, hypersalam. Po asi 2 mesicich jsem to z my strany utnul, protoze jsem vedel, ze by to pozdeji dobre neskoncilo ... :-)
Proste v tehle zakladnich vecech musi panovat shoda, nemusi byt striktne 100%, ale 30 % nestaci. Hlavne musi bejt racionalne smyslejici a chapat, ze zivot neni jen ruzovej a zadarmo. Jestli si ho chce uzit, musi pro to sam neco delat. Nikdo mu zadarmo nic neda ani koblihu. Taky musi mit nejaky cile, plany a jit si za tim, bez toho to taky nejde :-)
Pred spoustou let jsem byl s klukem, kterymu bylo asi 25. Vse skvely, vse fungovalo, v pelechu byl jak pohadkovej drak, ale proste v nazorech na zivot, vzdelani a praci to proste nefungovalo. Zadny cile, zadna snaha se sebou neco delat, hypersalam. Po asi 2 mesicich jsem to z my strany utnul, protoze jsem vedel, ze by to pozdeji dobre neskoncilo ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Power (24/180/65)
Nebo čivavy :D
-------------
Tohle je dalsi priklad, mozna horsi, s kym nikdy nebejt. Se 42 letym d***lem se slovni zasobou druhaka, kterej se jeste smeje svy blbosti ... :-)
Nebo čivavy :D
-------------
Tohle je dalsi priklad, mozna horsi, s kym nikdy nebejt. Se 42 letym d***lem se slovni zasobou druhaka, kterej se jeste smeje svy blbosti ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

To by bylo na sociologickou studii:-)
Já jako sociolog, PhDr, promovany psycholog magistr kudlakova....mam nazor ale nevim jak ho formulovat...
Přemýšlím na souvislostí přízně s životním postojem. Pokud by jediná známá hodnota výběru partnera byla jakeho uskupení je příznivec, vyberu si příznivce motoristů. Možná se pletu, ale je tam velká pravděpodobnost, že to bude mladý úspěšný člověk. Politické preference do toho netaham, spíš se zamyšlím jaký typ lidi může jaké uskupení přitahovat.
Já jako sociolog, PhDr, promovany psycholog magistr kudlakova....mam nazor ale nevim jak ho formulovat...
Přemýšlím na souvislostí přízně s životním postojem. Pokud by jediná známá hodnota výběru partnera byla jakeho uskupení je příznivec, vyberu si příznivce motoristů. Možná se pletu, ale je tam velká pravděpodobnost, že to bude mladý úspěšný člověk. Politické preference do toho netaham, spíš se zamyšlím jaký typ lidi může jaké uskupení přitahovat.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale je vhodné upozornit, že to co jsem napsal může být ve výsledku blbost. Nevím a nemám žádné vstupní hodnoty že kterých bych mohl vycházet, takže je to jen takový slepý výstřel na základě dedukce a jisté prezentace.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jej, už chápu, že jsem sám, když mám rád koblihy, achjo. Od teď volím už jenom SPOLU. Tak co, už můžeme být spolu?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

ANO je specifické hnutí (jinými slovy hnutí bez jasného směru a bez pevného názorového zakotvení), které volí lidé z různých důvodů a z různých názorových směrů (levicoví, ale i středoví a pravicoví voliči). Tudíž to, že je někdo volič hnutí ANO ti nenapoví nic moc o tom, jaký ten člověk bude mít uvažování. Není to prostě někdo jako volič SPD, volič stačilo nebo naopak volič ODS, u kterého bys mohl snadno odhadnout jeho světonázor atd. Proto mít za partnera voliče ANO může být úplně v pohodě stejně tak jako to může být úplně na h*vno. :-P
Nahlásit

Tohle u spolu platí ještě více, jeden může volit vondru a druhý nydrmajera....a volič ti skutečně nic nenapovi, bavíme se o příznivcich.
Nahlásit

No prostě ta otázka měla znít (a mezi řádky tak i zněla): "Chodili byste někdo s typem člověka jako je Andrej Babiš?" :-P
Nahlásit

Hele íčko a můžu vědět proč nemůže mít trochu jiný názory? My se rozcházíme asi v devadesáti procentech k***érií a ne jen že žijeme ale úplně normálně se bavíme o politice i sankcích jaké sou v plánu a jaké by se ještě daly vymyslet a klidně si popovídáme i o gryndýlu. Aspoň si rozšíříme obzory a nejsme uvězněni v bublině. Plnohodnotně totiž můžeš diskutovat pouze s někým kdo má jiný názor. Jinak si můžeš povídat sám se sebou a má to stejnou hodnotu:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nechápu jak někdo kdo se chce tady seznámit a prožívat sexuální a partnerský vztah dává do souvislosti politiku.S tou radši jdi vyřvávat na náměstí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nie. A to nie je o politike, politické preferencie sú len symptómom. Je to o svetonázore, postoji k životu, vyznávaní hodnôt...
Nahlásit

(36/180/75) NOVÉ
No prostě ta otázka měla znít (a mezi řádky tak i zněla): "Chodili byste někdo s typem člověka jako je Andrej Babiš?" :
....s typem jako takovým ne, ale s typem co má prachy jak on to zas jo :-)))))
No prostě ta otázka měla znít (a mezi řádky tak i zněla): "Chodili byste někdo s typem člověka jako je Andrej Babiš?" :
....s typem jako takovým ne, ale s typem co má prachy jak on to zas jo :-)))))
Nahlásit

By me zajimalo, kolik novych vztahu a lasek vznikne na tech urvanych shromazdenich na namesti. Je fuk, za jakou stranu a nazor. Proste ze te nekdo nadchne proto, jak piska nebo rve nebo jakej si doma pripravil transparent ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Češi jsou zemní šikovných modelářů ….lampiony na VŘSR, draky na podzim…. Zvládnou transparent už nebude problem ;-)
Nahlásit

To jste mi připomněli ten starý český film, jak růžičková nese ty komunistický transparenty z fabriky....a když projde tak povídá, vidíte, takhle se kradou tyče:-))
Nahlásit

Mám kamarády, kteří Babiše volí, i když bych ho sám poslal nejradši na Sibiř... Oni mají na politiku svůj pohled, já svůj... přesto jsme v pohodě
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ale Kadaku, kamarad != partner ... :-)
Nahlásit

Zak čekal jsem, že se bude ptát podle čeho vybrat nejlepšího partnera a von vyleze s voliči.
Vybírej si podle sebe, kdo ti nejlíp sedí a příště se ptej na normální otázky.
Vybírej si podle sebe, kdo ti nejlíp sedí a příště se ptej na normální otázky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Podpořme sympataka s transparentem :) ....ještě že tam nemá ,,pro tygre " :D
Nahlásit

Před 14 hodinamiOff-line Vlnity_Stromokocur (48/-/-)
Nie. A to nie je o politike, politické preferencie sú len symptómom. Je to o svetonázore, postoji k životu, vyznávaní hodnôt...
xxx
asi to nesouvisí až tak, ale jaký asi vyznává hodnoty politik, který driftuje napříc politickýma stranama zleva doprava a zpět, podle toho jak je to výhodný (pro něj) :D
xxx
asi to nesouvisí až tak, ale jaký asi vyznává hodnoty politik, který driftuje napříc politickýma stranama zleva doprava a zpět, podle toho jak je to výhodný (pro něj) :D
Nahlásit

Tak ze je tam politik pro sebe a ne pro nas, to uz je myslim v definici toho slova :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hilda wut? Aky to ma suvis?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já bych rád řekl že na tom nezáleži, ale oni voliči určitých hnutí (ne jenom ANO) mají i svůj specifický charakter :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.