Nové téma o ničem

13. 03. 2025 v 17:36
Anonym

Ahoj všichni. Všimnul jsem si, že tady v poradně je několik uživatelů, kteří se vyjadřují snad ke všem dotazům, aniž by na dotaz odpovídali. Takže ve finále ze dvaceti odpovědí jsou třeba jen tři odpovědi přímo na položenou otázku. Ostatní "odpovědi" jsou nesmysly, které se vůbec netýkají tématu. Tito uživatelé si diskutují mezi sebou, pomlouvají, nadávají, nebo se urážejí navzájem. Proto jsem založil toto téma o ničem, aby si tady ty místní drbny mohly psát ty svoje slovní průjmy.
Tak, a teď by mě zajímalo, kdo napíše jako první, druhý, třetí...

Ok, jsem druhý:-) a čekám na třetího.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hlavně jsou ve většině případů nesmyslný ty položený otázky. A existuje jedno krásný a pravdivý pořekadlo, že na blbou otázku blbá odpověď.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pravidla poradny tu vzájemnou debatu povolují. Jenže problém je v tom, pokud by ses podíval do archivu poradny, kde se na podobná, či stejná temata, respektive otázky stále dokola odpovídá, aniž by se tázající podíval do archivu a po zadání otázky si jej otevřel a prolezl plno odpovědí z nihž jsou některé na úrovni těch kašparů jejihž fotky tu straší už hodně dlouho.
Už jsem kdysi žádal adminy, aby k té lupičce vpravo nahoře připsali Archiv poradny se šipkou k té lupičce, aby si každý našel to svoje tema, které jej zajímá. Bohužel nikdo nic od té doby neudělal, tak to tu žije jak se dá.
Už jsem kdysi žádal adminy, aby k té lupičce vpravo nahoře připsali Archiv poradny se šipkou k té lupičce, aby si každý našel to svoje tema, které jej zajímá. Bohužel nikdo nic od té doby neudělal, tak to tu žije jak se dá.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Rekl bych, ze tohle bude nejkratsi tema a opet pujdeme do ostatnich, je tam vetsi bzunda ... :-)
----------------------------------- zde odstrihnete --------------------------------
----------------------------------- zde odstrihnete --------------------------------
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Osobně zastávám názor, že onen problém s odklonem komentátorů od původního tématu, vzniká již v momentě, kdy tazatel pokládá dotaz, na který by zvládli odpovědět Google a v krajní nouzi ChatGPT.
A když už tento dotaz v poradně není žádný dotaz, tak sem jeden hodím aspoň já: Co si pánové myslíte o vagínách? Dle mého názoru je to zcela zbytečná věc, která pouze zamořuje naší krásnou planetu dalšími otravnými lidmi.
A když už tento dotaz v poradně není žádný dotaz, tak sem jeden hodím aspoň já: Co si pánové myslíte o vagínách? Dle mého názoru je to zcela zbytečná věc, která pouze zamořuje naší krásnou planetu dalšími otravnými lidmi.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ahoj, dnes se mi stala taková až zvláštně pěkná věc ????????
A chtěl bych názor vás ostatních!
Dnes sme šli s kamarádkou k její Mamince na oběd.. když sme dorazili tak kamarádka zapomněla doma nějaké věci tak tam šla sama. Já zůstal u Maminky.. jenomže Maminka měla nápad že si budem hrát .. no jenomže Maminka mě oblékla do jejich sexy dámskeho oblečení... A pak mě připoutala rukama k tyči.. takže sem tam vyšel v dámském prádélku a připoutaný.. v tom přišla Kamarádka a pravý - no Maminko.. a začalo to.. obě si na mě testovali byciky.. v zadku sem měl malej vybrator.. no .. co vás nazor na to ?
A chtěl bych názor vás ostatních!
Dnes sme šli s kamarádkou k její Mamince na oběd.. když sme dorazili tak kamarádka zapomněla doma nějaké věci tak tam šla sama. Já zůstal u Maminky.. jenomže Maminka měla nápad že si budem hrát .. no jenomže Maminka mě oblékla do jejich sexy dámskeho oblečení... A pak mě připoutala rukama k tyči.. takže sem tam vyšel v dámském prádélku a připoutaný.. v tom přišla Kamarádka a pravý - no Maminko.. a začalo to.. obě si na mě testovali byciky.. v zadku sem měl malej vybrator.. no .. co vás nazor na to ?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Nas nazor Amater Petriku? Prestan brat drogy ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

@amaterpetrik
A pak ses probudil s rukou v nočníku, že?
A pak ses probudil s rukou v nočníku, že?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

.. v zadku sem měl malej vybrator
-------------------
vybrator :D
-------------------
vybrator :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To může byt rád, že mu tam nevrazily velký dildo.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ngl nevim co od toho cekas pisou se hovna otazky ktery uz se ptalo xtisic pred nima tak se nediv a navic kolikrat ty otazky jsou stupidni a nemaji hlavu ani patu )
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Lepší když se založí nějaký téma, pak se to samo rozvine dal.
Nucená konverzace nikdy nefunguje dobře
Nucená konverzace nikdy nefunguje dobře
Nahlásit

SyTOM (24/-/-)
Ani bisexualita nikdy nefunguje dobře... :-))
Ani bisexualita nikdy nefunguje dobře... :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne jen téma, celej život je o ničem. :-) Až na smrt, ta jest třešničkou na dortu, či lépe šlechačkou na rakvičce. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když mluvíme o bisexualitě..osobně bych s nimi nechtěl chodit. Může najednou touhu vic na holky a co když by pak u ni chtěl zůstat..
podle mě jen sex a dobrý kámošení je dobrý s nimi. Vztah muže být ale asi jen na nějakou dobu
podle mě jen sex a dobrý kámošení je dobrý s nimi. Vztah muže být ale asi jen na nějakou dobu
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Udivuje me, ze nekdo ve 21. stoleti nechape, co je to bisexualita a jeste i to, ze unisexualita nezarucuje vubec nic ... :-)
Nahlásit

Ahoj všichni. Všimnul jsem si, že tady v poradně je několik uživatelů, kteří se vyjadřují snad ke všem dotazům, aniž by na dotaz odpovídali. Takže ve finále ze dvaceti odpovědí jsou třeba jen tři odpovědi přímo na položenou otázku. Ostatní "odpovědi" jsou nesmysly, které se vůbec netýkají tématu. Tito uživatelé si diskutují mezi sebou, pomlouvají, nadávají, nebo se urážejí navzájem. Proto jsem založil toto téma o ničem, aby si tady ty místní drbny mohly psát ty svoje slovní průjmy.
For example icko the guy that look like sweaty bacon have comets in all conversations from 2014…:D
most those conversations are from teenagers and you starej paprda uprdenej se musis cpat vsude kde je to mozne vid peedo
For example icko the guy that look like sweaty bacon have comets in all conversations from 2014…:D
most those conversations are from teenagers and you starej paprda uprdenej se musis cpat vsude kde je to mozne vid peedo
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.