Partner

14. 03. 2025 v 17:41
Anonym

Dovedete si představit vztah s bisexuálem? Já ne, vadilo by mi, že by mohl dostat chuť na ženský smrdítko.

Být bisexuál nutně neznamená, že tě hned někdo podvede s ženskou. Stejně tak tě může podvést s klukem. :D
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Potvrzuje 10 z 10ti čivav :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

V poho anonyme, kristalove cisty gay dostane chut jen na muzsky smrditko .... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

To musi byt powere hrozny, byt ve 43 letech stale nechteny a muset se vnucovat trapnymi komentari, se slovni zasobou hodnou decka z prvniho stupne zakladky. Vid? A to takhle bude porad, zvykej si na to, elasticka pumpicko ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 8 minutamiOn-line I8051 (53/184/97)
V poho anonyme, kristalove cisty gay dostane chut jen na muzsky smrditko .... :-)
Souhlasím - 1 •
Křišťálově čistý gay není takový prase přes mužská smrdítka, jako ty. :-)
Souhlasím - 1 •
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
----
Prase? A proc ty hledas ve svych 62 letech male dite 15-17 let, ktere je hole a pasivni? Milujes snad detska smrditka, pedofile? ... :-)
----
Prase? A proc ty hledas ve svych 62 letech male dite 15-17 let, ktere je hole a pasivni? Milujes snad detska smrditka, pedofile? ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pro něho sou to vonítka:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hned bych do toho šel. Bi kluci jsou nej.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Smrditko xo to je k***a za slovo:-D ...já mám chuť pouze na tři věci. Takzvané PRM či MRP....ci uplne přesněji MPR...ano empéer.
Ale ten sex je prý taky fajn říkají kámoši, asi to zkusím. ;-)
Ale ten sex je prý taky fajn říkají kámoši, asi to zkusím. ;-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

15. 03. 2025 v 08:16
Anonym

Tygr728: https://cestina20.cz/…ik/smrditko/
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Vztah s bisexem je občas o nervy, ale není to nijak odlišný od vztahu s gayem či heterosexuálem... V žádném vztahu nemáš 100% záruku, ani to manželství není 100% záruka
Nahlásit

Ale je to odlišný, bisexuál neví kam patří a má to v hlavičce pomotané....z toho pramení permanetní hysterie, afektovanost :-))
Nahlásit

P**e čtu panter. Asi z hladu. O_o Už jsem tygříkovi chtěl psát že tu má osmahlýho kámoše. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power (24/180/65)
Ale je to odlišný, bisexuál neví kam patří a má to v hlavičce pomotané.
--------------
Tak ok. A ty jsi co? Kam se radi uchylak, co jezdi v plynovy masce po lese na kole, cpe si do p***le sedlovku a honi do detskejch slipu? Pouc nas prosim o tve skatulce ... :-)
Ale je to odlišný, bisexuál neví kam patří a má to v hlavičce pomotané.
--------------
Tak ok. A ty jsi co? Kam se radi uchylak, co jezdi v plynovy masce po lese na kole, cpe si do p***le sedlovku a honi do detskejch slipu? Pouc nas prosim o tve skatulce ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo panteri jsou n..... (když to napíšu tak se to smaže, což ale nemění nic na tom že máme svobodu a můžeme psát co chceme:-) l
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.