Kto by daroval Jockstrapy?

Temu Výprodej - Doprava zdarma - Až 90% Sleva
https://www.temu.com/…per/un2.html?…
https://www.temu.com/…per/un2.html?…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

On si fakt někdo něco kupuje na temu?:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Taky nevím co to k***a je :D v jednotném čísle nikoli pomnoznem, to zní jak plemeno psa :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je to druh spodního pradla. Google povi vic.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
--------------
Jasne, ted jsem tam koupil 40 step-upu z USB-A na 12VDC, hezky zality v konektoru. Za 34 kacek za kus, to proste nevyrobis ... :-)
--------------
Jasne, ted jsem tam koupil 40 step-upu z USB-A na 12VDC, hezky zality v konektoru. Za 34 kacek za kus, to proste nevyrobis ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Známe i jiné příběhy které byly až život ohrožující a těch pár ušetřených kaček za to snad nestojí navíc tím podporujeme země jako Afgánistán a především Pákistán kteří nám sem za utržené peníze posílají své občany aby nás tady kulturně obohacovali:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ale prd, to vyrabi mala firma v Sangaji na namesti, sak mi dali slevu :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na čínu je to i po slevě drahý:). A ještě mi řekni co to je za firmu. Ono malá firma v šangaji je dost neslučitelná kombinace slov:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já ani nevím jak to temu vypadá. Před X lety jsem nakupoval na wiši.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já sem nic nekupoval ani na tom wiši ale to bude tím že sem nikdy nic nepotřeboval a když jo tak upřednostňuju jistotu před překvapením co v balení najdu:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak já tam ani neměl účet, ale kluci měli a objednavali picivuny ale i zajímavý věci, a i to fungovalo. Ale něco zase byli sračky. Tak jsem tam párkrát vzal taky pár picovun. :-) ale třeba sady na opravu zubů, to byl povar:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já tam hodlám koupit cirgulu aspoň na devadesáku kotouč se čtyř fázovým motorem. ^_^ Už jen kvůli tomu, že chcu vidět jak bohatý slovník má pan kurýr až jí bude rvát do z**dího boxu. ^_^ Ale musim se pochválit, neb líp to nikdo neumí, je to dost ďábelský už i na mě. ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mají tam na Temu levnej filament a na vzorky mi to stačí :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Koukám supervisor musí být taky všude. Až se ti budou ztrácet data, tak si vzpomeň na temu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

4 kuryrum z**dich boxů se to nelíbí :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj, chceš je jako nové alebo použité a voňavé? Nejaké kusy by som doma našiel.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Koukám supervisor musí být taky všude. Až se ti budou ztrácet data, tak si vzpomeň na temu.
-------------
No, hele, jaka data by se mu mela ztracet, prosim? Ona se data muzou nekde ztratit? ... :-)
-------------
No, hele, jaka data by se mu mela ztracet, prosim? Ona se data muzou nekde ztratit? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Možná měl jen na mysli sběr osobních údajů jen si nemohl vzpomenout jak se to menuje. On ani nikdy nepochopil že když už máš takovou pochybnou aplikaci tak stačí nepovolit přístup k tomu co nepotřebuje jako sou kontakty atd a máš z poloviny klid a jestli se tak moc něčeho bojí tak stačí při nákupu použít jednorázovou virtuální kartu nebo já nevím co ale možností jak se chránit je spousta když už teda člověk musí lozit na takový místa:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak snad kazdy svepravny clovek vsechny cinsky eshopy provozuje v anonymnim rezimu prohlizece a plati jednorazove vygenerovanou kartou. A ti extremni i***ti, kteri si nainstaluji jejich apky, tem je zbytecny neco radit, protoze stejne vsechno odklikaj. Pak ale dobre jim tak ... :-)
Stejne tak se v anonymnim rezimu kupujou letenky, bo ty weby maji vymakany enginy a poznaj, o jakej let se zajimas a pomalu zdrazujou. Jednou jsem kupoval letenku pres VPN nekde v kysely p***li v Pacifiku a byla za pulku nez v EU .. :-)
Nicmene Jezina dodnes plati slozenkama na poste a mysli si, ze ma tak sva data v bezpeci. Naivka ... :-)
Stejne tak se v anonymnim rezimu kupujou letenky, bo ty weby maji vymakany enginy a poznaj, o jakej let se zajimas a pomalu zdrazujou. Jednou jsem kupoval letenku pres VPN nekde v kysely p***li v Pacifiku a byla za pulku nez v EU .. :-)
Nicmene Jezina dodnes plati slozenkama na poste a mysli si, ze ma tak sva data v bezpeci. Naivka ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak já se letadel bojím takže tohle mám vyřešený ale spousta lidí to dělá podobně anebo je jim jedno kam pojedou tak si akorát sbalí věci a obchází cestovky jestli se tam na poslední chvíli taky něco neuvolnilo a občas máj štěstí a jedou za polovic:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Myslím že sme se mu už jednou snažili vysvětlit že takhle má větší šanci na zveřejnění svých i nejcitlivějších údajů ale je to marný je to marný:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem v klidu, můžu mít aplikací kolik chcu, mě nemaj co vzít. :-) A těch pár papírků s mrtvejma lidma kterýma mám podložený pažby od kvérů, by se to okovaný dřevo neošoupalo o něco jinýho než o lebku či praskající žebra, ty už jsou tak prosáklý olejem že by je nechtěli. ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.