Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Líbí se mi jeden kluk ze školy, ale bojím se že se jen zbytečně zráním...

16. 03. 2025 v 23:44Off-line FilipZoro  (15/161/44)
Ahoj, potřebuji poradit.
V 8. třídě k nám na školu přišel nový žák, sice do vedlejší třídy ale stejnak...
Tento rok jsem v 9. třídě a od začátku tohoto školního roku, se mi hrozně ten kluk líbí.
Hrozně rád poslední dobou čichám klučičí oblečení, hlavně když to oblečení je po tělocviku, nebo ten kluk má deodorant. Ale o to nejde, jako voní mi, strašně moc, to ano...
Ale já chci aspoň se s ním kamarádit, protože je určitě na holky, a já právě že nevím jak začít. Ve škole si dáváme jen oční kontakty, sleduji ho na instagramu, a na tiktoku. Ale já se bojím že se nějak vetřu do jeho života, co on nechce, a on už ani ty oční kontakty nebude chtít. I když já ty oči z něj nemůžu pustit.
Pomoc prosím.
Kyžtak mě kontaktujte soukromě
17. 03. 2025 v 01:11Off-line Oftenlate  (26/191/88)
Ahoj, to je zkrátka život, taky jsem se podobně zakoukal. Během těch posledních cca 10 let jsem přišel na pár věcí. Máš v podstatě dvě možnosti, buď se s ním skamaradis a budeš trpět, nebo neskamaradis a budeš trpět pravděpodobně míň. Zkusil bych začít tím, že zjistis jestli nemáte nějaké společné zájmy. Následně by to chtělo zjistit, jestli se dá zaridit abyste měli třeba kousek společnou cestu, kde by se dal začít hovor, ale bacha aby neměl pocit že ho stalkuješ. No a pak už to máš 50/50, ale rozhodně netlač na pilu, spíš pomalu. Já se kdysi skamarádil se spolužákem, už to teda bylo na začátku vysoké školy, pro tvoji věkovou skupinu to může fungovat jinak. Každopádně já získal fajn kamaráda, byť sedět vedle něj v lavici bylo celkem utrpení, tak vzpomínky mám krásné. Ale nebuď zklamaný pokud se ti s ním zkamaradit nepodaří, někdy to holt nevyjde a až s odstupem času, kdy už třeba potkáš někoho jiného, tak třeba uvidíš, že to za to nestálo. Stěžejní je opravdu na začátku zjistit co ho zajímá, a přeju, abyste toho měli hodně společného a vyšlo vám to
17. 03. 2025 v 02:30Off-line I8051  (54/184/97)
Tak zajedno nechapu, proc se chces vet*** do prizne nekomu, kdo je na holky a to jen z duvodu, ze po nem jedes. Co od toho ocekavas? Myslis, ze to neprokoukne, kdyz s nim budes tuhle hru hrat? Nebo ho chces premluvit, aby byl na kluky? To brzo skonci dotazem "Zamiloval jsem se do kamose a nevim co delat" nebo "Jsem ve skole za buznu a vsichni se mi smeji". Mozna tedy bude lepsi to hodit za hlavu, jak pise kolega vyse. Bude to min problemu a zklamani ... :-)

Noa pokud to fakt chces udelat, vis, do ceho jdes a chapes mozny nasledky, tak to asi udelej tim, ze ho oslovis tam, kde ho spehujes, cili na sitich. Nebo muzes nekde verbalne, uz jsi na to dost starej, abys vymyslel plan. Mrkat po sobe asi nikam nevede, to uz vis. Ze skolky uz jsi par let venku, tak zkus trosku toho socialniho umeni. To se ti bude v zivote hodit i v jinych situacich ... :-)
17. 03. 2025 v 02:41Off-line I8051  (54/184/97)
Jinak tady mas jeste odpoved myho AI kamose :-)
--------------

No hele, kámo, jestli s ním chceš být kamarád a nechceš působit jako nějakej zoufalec, tak hlavně v klidu, jo? Žádný tlačení na pilu. Nejlepší cesta je najít nějakou přirozenou situaci, kde si spolu pokecáte, aniž by to bylo nucený.

Třeba ve škole – když sedíte poblíž, hoď nějakou poznámku k výuce („Ty vole, co to ten učitel zase mele?“) nebo se ho zeptej na něco nenápadnýho („Hej, nemáš tahák na ten z******j test?“). Prostě lehkej small talk, nic, co by znělo jako „Ahoj, můžeme se kamarádit nebo vyspat?“ – to je cringe jak prase.

Jestli ho třeba potkáváš o přestávce nebo po škole, zkus něco nenucenýho jako „Hej, pěkný boty, kde jsi je vzal?“ nebo něco k jeho zájmům, pokud o nich něco víš. Když se chytne, pokračuj. Když bude odsekávat, tak na něj ser, nejspíš by za moc nestál.

A jestli ti jde o to, že se ti možná líbí… no, to si zatím nekomplikuj. Nejdřív zjisti, jestli je vůbec fajn kámošskej materiál. Pak se uvidí, jak moc je na kluky nebo není. Ale hlavně, k***a, buď v pohodě. Žádná křeč.

A pokud není buzna? No tak v tom případě žádná tragédie, ne? Jestli je na holky, tak máš prostě jen kámoše a hotovo. Hlavně se tím nenech rozhodit, není to konec světa. Přátelství je taky sakra cenná věc.

Pokud se s ním dobře bavíš, tak si prostě držte kamarádskej vibe a neřeš, jestli by z toho mohlo být něco víc. A jestli bys měl pocit, že by tě to dlouhodobě sralo nebo bolelo, tak si dej odstup a soustřeď se na jiný lidi.

Hlavní je, že to nebereš jako nějaký odmítnutí nebo selhání. Každej si jede to svoje a nemůžeš změnit, koho kdo přitahuje. No a co? Život jde dál, chlast teče, svět se točí. Dřív nebo později potkáš někoho, kdo bude na stejný vlně – a pak to bude úplně jiná jízda, to tě teprv bude bolet p***l!
17. 03. 2025 v 06:43On-line Power  (24/180/65)
Starý slizoun i8051 jak hned přispěchal vtírat se když je tomu 15..... :-))
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 03. 2025 v 09:36Off-line Dibyx  (24/174/63)
Hm, nejhorší možnost je opravdu ta, kdy se tomu člověku vtěsnáš násilím.
V podstatě máš možnosti, že ho oslovíš přímo a zeptáš se, nebo že budeš mít nějaké zájmy, které ho baví, nebo zkusíš ho nějak proklepnout, abys věděl co je zač. Těžko říct. Ale někdy holt člověk musí zapomenout, protože i když se mu ten člověk líbí, tak povahově je někde jinde. Je opravdu hodně možností... A já jsem rád, že mám kamaráda a kamarádku z dětství, kteří mi vydrželi doteď. Je to asi důležitější než povrchní vztahy založené na vzhledu.
17. 03. 2025 v 14:52Off-line I8051  (54/184/97)
Copak moudreho jsi powere zase napsal, ze to tu ted neni videt? Nebo jsi to smazal? ... :-)
17. 03. 2025 v 15:08Off-line Bombakul  (30/176/75)
Dibyxi tak kamaráda a kamarádku z dětství? Vždyť nejsi děcko teprve chvilku:)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 03. 2025 v 16:58On-line Power  (24/180/65)
I8051 (53/184/97)
Copak moudreho jsi powere zase napsal, ze to tu ted neni videt? Nebo jsi to smazal? ... :-)
---------------------

Mladé 15náctky je tvoje oblast zájmu, blbče..... :-))
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 03. 2025 v 20:35Off-line I8051  (54/184/97)
Power (24/180/65)
Mladé 15náctky je tvoje oblast zájmu, blbče..... :-))
-------------
Vazne? Jsi to spis ty, kdo honi rad do detskych slipu a mel jsi s nimi jeste fotky na amaterech? Uchyle ... :-)
18. 03. 2025 v 08:02On-line Power  (24/180/65)
I8051 (53/184/97)

Nedávno si se tady vychloubal, jak objíždíš školy s tvým ubohým elektroautíčkem....... :-))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
18. 03. 2025 v 09:28Off-line I8051  (54/184/97)
Jo? Kdepak jsi to cetl powere? Halucinace? Nebo jsi to cetl, protoze uz jsi ten nesmysl ty sam uz nekolikrat napsal? ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload