Hledám film, AI neví

Libar / Sipping (2015)
https://www.imdb.com/…e/tt5580240/
https://www.imdb.com/…e/tt5580240/
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Film neznám, ale te scéna zní dobře :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Hafhafe takových scén je všude plno ale nikde jim není 15 že?:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

I kdyby jim bylo 40, pořád by to byla dobrá scéna :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tyvole Pughu, gratulace, jsi jak serlokholms. Honzak tu ted neni, ale poslal jsem mu to na wocap. Nicmenejsem napsal, zes to nasel ty, takze pochvalu ti vzda on :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

No, uz tam chybi jen Klucinek, jakozto vrchni dodavatel medu a Jezina, kterej olizuje levnej chlast z deti ... :-)
Nahlásit

To by byl hezkej film-
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Aww, no Sherlock Holmes asi úplně nebudu, jenom moc nevěřím AI a radši si to pořád najdu "postaru" s pomocí strýčka Googla. Pouze jsem anglicky napsal do vyhledávače "film, kde kluk líže med ze zad druhého kluka" a do minuty jsem měl výsledek. Každopádně doufám, že si to Honzak užije.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co to je za popis filmu? jak tak koukám místo hledání filmu by jsi měl vyzkoušet psychiatra protože to vážně není normální koukat v 35 letech na takové filmy
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Ty bys zase mfancy mohl zkusit cestinare. Vazne neni normalni psat ve 20 letech jako negramot ... :-)
Nahlásit

Pugh: díky :*
M.F.Ancy: neznáš kontext, nevíš kdy jsem ho viděl poprvý, proč ho chci teď... asi ani nevíš o čem je ten film... ale díky za odsouzení.
M.F.Ancy: neznáš kontext, nevíš kdy jsem ho viděl poprvý, proč ho chci teď... asi ani nevíš o čem je ten film... ale díky za odsouzení.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

"dva kamarádi cca 15let , objevujou ..." je dostatečně dobrej popis na to abych si vytvořil obrázek o tom proč to chceš sledovat ;)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Opravdu nemáš dostatek informací na to, abys mohl soudit, proč to chce sledovat. Delší dobu jsem tedy na poradně nebyl a vůbec se to tu nezměnilo. Někoho takhle soudit na základě jednoho příspěvku je absolutní vrchol zhovadilosti. Jsem hluboce znepokojený, že se někdo uchyluje k takovému odsouzení bez znalosti všech faktů. A horší je na tom snad už jen ten nedostatek sebereflexe. Místo omluvy si do něj kopneme ještě jednou. Hnus.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hele MFancy, prijdes mi popisem v profilu jako pomerne normalni a i to, ze jsi trosku z oboru, je fajn. Tak se nechovej jak priblbly pubertalni decko a bude vesmir v pohode ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak je mu teprv 20, je mladý a divoký:-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (54/184/97)
i to, ze jsi trosku z oboru, je fajn
--------
Obor dřepění na zatuchlém plesnivém gauči..... :-))
i to, ze jsi trosku z oboru, je fajn
--------
Obor dřepění na zatuchlém plesnivém gauči..... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.