Proč nikdo nechce vztah?

23. 03. 2025 v 11:13
Anonym

Nebo vlastně chce ale pokaždý na rande přijde někdo kdo vypadá jak ulízanej Ken nebo ještě něco horšího.
Je mi 22 měl jsem skvělýho přítele s chlapskou prací, se zájmem o řemeslo, chodili jsme sem tam na pivo. Prostě super jenže jsme se v hodně věcech pak už neshodli. Každopádně jsme se nerozešli ve špatném a jsme furt dobří známí kamarádi.
Když tu natrefím na někoho podobnýho tak většinou hledá nějaký povyražení a no to já prdim, to si radši ušetřim benzín a vyhonim si ho doma a nazdar. Tohle mám nějak za sebou a i tak velice střízlivě, stačilo to. Teď hledám fakt někoho pro život.
Občas si řikám že je to i tím že většina kluků v mým věku nežijou sami jako já, choděj do škol a maj společnost. Já? Nanejvejš lidi 50+ v práci a kamaradi mám taky všude možně po školách.
Je mi 22 měl jsem skvělýho přítele s chlapskou prací, se zájmem o řemeslo, chodili jsme sem tam na pivo. Prostě super jenže jsme se v hodně věcech pak už neshodli. Každopádně jsme se nerozešli ve špatném a jsme furt dobří známí kamarádi.
Když tu natrefím na někoho podobnýho tak většinou hledá nějaký povyražení a no to já prdim, to si radši ušetřim benzín a vyhonim si ho doma a nazdar. Tohle mám nějak za sebou a i tak velice střízlivě, stačilo to. Teď hledám fakt někoho pro život.
Občas si řikám že je to i tím že většina kluků v mým věku nežijou sami jako já, choděj do škol a maj společnost. Já? Nanejvejš lidi 50+ v práci a kamaradi mám taky všude možně po školách.

Hľadači vzťahu sú pre mňa rovnaký vlezlý mor ako hľadači šuku. Keď si myslia, že cítia príležitosť, je nepríjemné sa ich zbavovať.
O to viac si vážim, že si viem s niekým pokecať, zaujímať sa o seba, byť v kontakte aj celé roky, a p***om neskončiť nasilu vo vzťahu ani v posteli. A nie že by nebola chuť, len lámať veci cez koleno je pípčovina.
Tak ale každý to má inak...
O to viac si vážim, že si viem s niekým pokecať, zaujímať sa o seba, byť v kontakte aj celé roky, a p***om neskončiť nasilu vo vzťahu ani v posteli. A nie že by nebola chuť, len lámať veci cez koleno je pípčovina.
Tak ale každý to má inak...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Anonym
Nebo vlastně chce ale pokaždý na rande přijde někdo kdo vypadá jak ulízanej Ken nebo ještě něco horšího.
-------------
Jinymi slovy, oni chteji vztah, ale ty ho s nima nechces ... :-)
-------------
Jinymi slovy, oni chteji vztah, ale ty ho s nima nechces ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

23. 03. 2025 v 11:37
Anonym

Jo ale já žádnej vztah nehledám :D
Vztah se hledá? Od kdy? Na nic netlačim, nic nelámu přes koleno.
Vztah se hledá? Od kdy? Na nic netlačim, nic nelámu přes koleno.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

23. 03. 2025 v 11:38
Anonym

Tady totiž nejde s nikym ani pořádně pokecat poslední roky
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tady se da pokecat naprosto skvele, ale mnohem lip se keca u piva a proto na nej chodime. A to, ze se to zrovna tobe nedeje, bude spis chyba u tebe, nez u druhych. Zkus se nad tim zamyslet ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj Anonyme. Čtu tvůj "dotaz" tam a zpět a jediný, co mi z toho vychází je, že sice "hledáš někoho pro život", ale vlastně nevíš, co chceš... S "chlapem - řemeslníkem" si nerozumíš a "ulízaný Kenové" tě nepřitahujou... Možná by sis měl nejdřív sám ujasnit, co si představuješ pod pojmem "někdo pro život"...
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

23. 03. 2025 v 12:12
Anonym

PavelKalvoda
Co si představuju pod pojmem “někdo pro život”?
Kluka s podobnými zájmy, mužný vzhled jinak je jakékoliv snažení k ničemu, někoho kdo mě vezme takovýho jakej jsem, někdo kdo by byl časem schopen i společně bydlet.
Rád cestuju, jezdim na kole, opravuju auta, zámečnická práce, opravy elektra.
Bylo by fajn mít někoho s kým bych se v tomto mohl doplňovat.
Kluka s podobnými zájmy, mužný vzhled jinak je jakékoliv snažení k ničemu, někoho kdo mě vezme takovýho jakej jsem, někdo kdo by byl časem schopen i společně bydlet.
Rád cestuju, jezdim na kole, opravuju auta, zámečnická práce, opravy elektra.
Bylo by fajn mít někoho s kým bych se v tomto mohl doplňovat.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj napiš rád si pokecám
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonym
------------
Pojem "nekdo pro zivot" neobsahuje z principu zadny filtr, ale ty naopak v dalsi vete protejsek vyfiltrujes podminkama. Navic chces, aby te nekdo bral takovyho, jakej chces a p***om ty ostatni takovy, jaci jsou, vubec neberes. Hele, trosku v tom mas bordel, ale mozna vekem dospejes ... :-)
------------
Pojem "nekdo pro zivot" neobsahuje z principu zadny filtr, ale ty naopak v dalsi vete protejsek vyfiltrujes podminkama. Navic chces, aby te nekdo bral takovyho, jakej chces a p***om ty ostatni takovy, jaci jsou, vubec neberes. Hele, trosku v tom mas bordel, ale mozna vekem dospejes ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

23. 03. 2025 v 13:54
Anonym

I8051
Víš asi mám právo si vybrat někoho kdo mi bude sedět. Proč na sílu bejt s někym kdo je mi protivnej?
Bývalýho přítele jsem taky hledel pomalu 8 let a našel se. Rozpadlo se to pro moji neochotu se stěhovat přes půl republiky jelikož on by to taky neudělal. Ani jeden to nemáme druhému za zlé jelikož máme kvalitní a vlastní zázemí a nějakou kariéru v místě kde žijem.
Víš asi mám právo si vybrat někoho kdo mi bude sedět. Proč na sílu bejt s někym kdo je mi protivnej?
Bývalýho přítele jsem taky hledel pomalu 8 let a našel se. Rozpadlo se to pro moji neochotu se stěhovat přes půl republiky jelikož on by to taky neudělal. Ani jeden to nemáme druhému za zlé jelikož máme kvalitní a vlastní zázemí a nějakou kariéru v místě kde žijem.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym
----
Sak ano. Jen si uvedom, ze to pravo ma i ten druhej :-)
Anonym
Bývalýho přítele jsem taky hledel pomalu 8 let a našel se
----
To jsi tedy zacal hledat uz ve 13 letech? Slusny :-)
----
Sak ano. Jen si uvedom, ze to pravo ma i ten druhej :-)
Anonym
Bývalýho přítele jsem taky hledel pomalu 8 let a našel se
----
To jsi tedy zacal hledat uz ve 13 letech? Slusny :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To stejný právo ale mají i ostatní. A že nikdo nechce vztah není úplně přesný to jen nikdo nechce vztah s tebou tak se nad tím zkus zamyslet. A menší ústupek taky není od věci. Můj partner je ve všech směrech přesnej opak toho co sem očekával a fakt si nemyslím že bych na světě mohl najít někoho lepšího
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

23. 03. 2025 v 14:30
Anonym

Bombakul
Minulej vztah byl celej o ústupcích a kompromisech, takovej je asi každej.
Problém nastane když jsem ty ústupky dělal jen já…
Problém nastane když jsem ty ústupky dělal jen já…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nekteri holt chteji cekat cely zivot na ty svy prince. A ti, co prijit maji, neprichazeji. Viz zoufala 42 leta pumpicka power, ktery i pres to, ze si dal vek 24 a miri na deti, tak je sam. A stale bude ... :-)
Nahlásit

Anonym
----
Nene, takovej fakt kazdej vztah neni. Mozna jen ty tvoje ... :-)
----
Nene, takovej fakt kazdej vztah neni. Mozna jen ty tvoje ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme teď si napsal úplnou kravinu
Nahlásit

23. 03. 2025 v 14:36
Anonym

Když myslíš…
Ve vztazích se nedělaj kompromisy?
Ve vztazích se nedělaj kompromisy?

No hele, my nemusime delat zadny kompromisy, shodneme se prakticky ve vsem. Nebo jake jsi ty musel delat kompromisy? :-)

23. 03. 2025 v 14:53
Anonym

Heleď, prakticky o ničem jsem nerozhodoval já. Cokoliv jsem vymyslel za program tak se nikdy neuzkutečnil. Vše v jeho režii, za mě by to mělo být vyrovnané a o rozumné domluvě.
To se nekonalo.
To se nekonalo.
Nahlásit

Ale to nemuvis o kompromisech, ale o uplnym nesouladu :-)
Nahlásit

Rozhodně ne v důležitých věcech. Já sem svojeho ňuníka poznal když ani zdaleka nebyl plnoletej akorát měl nějaký problémy tak sem ho u sebe nechával bydlet a vlastně ani nevím proč. Pár let sme kolem sebe jen procházeli a krom plnění si povinností který vyplývají ze spolubydlení sme si jeden druhýho nijak nevšímali ale i tak sme se navzájem poznávali. Po čase sem u sebe zaregistroval že i když mě na něm nic viditelnýho nepřitahuje tak sem mu začal jen tak občas volat jestli není potřeba něco dokoupit a čím dál víc mi začala být příjemná jeho přítomnost. On to začal vidět stejně a tak sme si denní povinnosti začali organizovat tak ať spolu můžeme trávit co nejvíc času a naše rozdílnosti byly víc než překážka spíš téma k fajn pokecu nebo reálným činnostem. Vlastně sme si ani nikdy neřekli že by sme mohli mít nějaký vztah ale průběžně sme začali společně budovat. Díky dlouhodobému poznávání o sobě už od začátku víme prakticky všechno a necháváme si i ve všem absolutní volnost takže jaké kompromisy? Pokud chce něco dělat nebo někam jít když mě se nechce tak to podnikne sám stejně jako já ho k ničemu nenutím. Tuhle sem dělal v šopce podhled samozřejmě sám on se na mě jen díval s flaškou vína v ruce a jak si tak přidržuju sádroš na stropě a chcu ho přivrtat nespadla mi akučka? Jeho ani omylem nenapadlo mi ju podat stejně jako mě nenapadlo ho o to požádat takže sem si v klidu slezl i s deskou ze žebřa důle abych si ju zvedl a pak zase zpátky nahoru a tak to máme ve všem:)
Nahlásit

23. 03. 2025 v 15:05
Anonym

Bombakul
No nezlob se ale v tu chvilku bych se cejtil jak dobrej vocas. Flaška vína tomu dodává korunu :D
My vrtali vše spolu, furt hlídal abych neupadl :)
No nezlob se ale v tu chvilku bych se cejtil jak dobrej vocas. Flaška vína tomu dodává korunu :D
My vrtali vše spolu, furt hlídal abych neupadl :)
Nahlásit

23. 03. 2025 v 15:12
Anonym

Ale já abych se vrátil k tomu co jsem psal.
Kolik kluků v mým věku hledá plnohodnotnej vztah a chce se vázat? Pomalu nikdo a najít někoho v okolí aby to za rok neskončilo na tom že se jeden nebo druhej nechce stěhovat? Nereálný…
Já tím trpím zkrátka víc jak bydlím sám.
Kolik kluků v mým věku hledá plnohodnotnej vztah a chce se vázat? Pomalu nikdo a najít někoho v okolí aby to za rok neskončilo na tom že se jeden nebo druhej nechce stěhovat? Nereálný…
Já tím trpím zkrátka víc jak bydlím sám.

No co my to tak máme nastavený a vyhovuje nám to:D. A ty se anonyme nezblázni pro pár kilometrů. Ten můj za mnou přijel kdesi od Vladivostoku a taky to zvládl:)
Nahlásit

23. 03. 2025 v 15:29
Anonym

Jo až najdu někoho pro koho to budu chtít udělat a uvidim v tom nějakou budoucnost tak budiž. Mě tady drží víceméně jen vybojovanej byt, práci oželim já se uplatnim vždycky :)
Nahlásit

Tak jakoze pri vsi ucte, chtit 22 na vztah je dost riziko ... :-)
Nahlásit

To já bych oželel spzs ten byt než práci. Prostě prodám a jinde koupím novej. Na stěhování existují firmy:). Nějak moc to komplikuješ tak jestli problém nebude tady:)
Nahlásit

Mno jedna věc je že mám za sebou druhou krmnou dávku a ani jedna neobsahovala maso. (Jako sice se to sem nehodi, ale kam jinam to mám napsat).
Druhá k tématu je ta, že takové závěry ve 22 letech to je Teda mazec. V tomhle věku je přece tolik možností až to bolí. V tomhle věku je ještě obrovská šance že se vztah vyvine prostě ze...života. Tak nějak přirozeně.
Druhá k tématu je ta, že takové závěry ve 22 letech to je Teda mazec. V tomhle věku je přece tolik možností až to bolí. V tomhle věku je ještě obrovská šance že se vztah vyvine prostě ze...života. Tak nějak přirozeně.
Nahlásit

Dneska žádný terénkozy? O_o Ještě nám tygříku ochuravíš na souchotiny. :-\
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ne dneska ne no, ale zítra budou :-) .....ochuravet to by chybělo ještě, veterinář má dovolenou.
Nahlásit

Sheesh to jsi hledal už od patnácti? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ne od 15, ale od 13. Predpokladam totiz, ze rok meli vztah a 8 let hledal :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ke šťastnemu životu netřeba onucí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

25. 03. 2025 v 15:25
Anonym

Profil u konkurence od 14, už tenkrát vlastně za účelem něčeho dlouhodobého. Minimálně kamaráda na kolo, chození ven a tak.
Za půl roku mi bylo 15 takže od té doby naprosto legálně jsem hledal někoho kdo bude mít zájem společně táhnout za jeden provaz.
Já byl odmala celkem ve spostě věcech napřed a odjakživa si lépe pokecal ze staršíma.
Problém je takovej že ve vztahu vyžaduju i to aby mě ten člověk dostatečně vzřušoval a to dokáže jen vrstevník, bohužel…
Za půl roku mi bylo 15 takže od té doby naprosto legálně jsem hledal někoho kdo bude mít zájem společně táhnout za jeden provaz.
Já byl odmala celkem ve spostě věcech napřed a odjakživa si lépe pokecal ze staršíma.
Problém je takovej že ve vztahu vyžaduju i to aby mě ten člověk dostatečně vzřušoval a to dokáže jen vrstevník, bohužel…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

15 ti tenkrat bylo, 8 let jsi hledal, alespon rok jsi mel vztah = 24 .. a pises, ze ti je 22, ale co, jsou to jen cisla :-)
Nahlásit

Bombakul tvůj partner je vydlabaná dírka v matraci a v případě i8051 je to hemeroidní kakáč starýho .... :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Power (24/180/65)
Bombakul tvůj partner je vydlabaná dírka v matraci a v případě i8051 je to hemeroidní kakáč starýho .... :-))
---
A tomuhle i***tovi je mile deti uz hodne pres 40 let. Nedopadnete prosim stejne ... :-)
---
A tomuhle i***tovi je mile deti uz hodne pres 40 let. Nedopadnete prosim stejne ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.