Fakt to má ten kluk v hlavě v pořádku?

25. 03. 2025 v 12:40
Anonym

"Jsem introvert, takže budu rád, když napíšeš první.
Někdo normální?
Napiš a uvidí se :)
Jsem asi otevřen všemu, až na vztah.
Fotku klidně pošlu do chatu"
Vidím tenhle profil, já mu teda napíšu první, pozdravím a chci začít konverzaci a místo toho přečteno a blok. :D
Někdo normální?
Napiš a uvidí se :)
Jsem asi otevřen všemu, až na vztah.
Fotku klidně pošlu do chatu"
Vidím tenhle profil, já mu teda napíšu první, pozdravím a chci začít konverzaci a místo toho přečteno a blok. :D

Vítej na kluky.cz! xdd
Souhlasím - 18 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale kdopak se to na nás přišel podívat xDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak z pohledu introverta to mohlo být tak, že si prohlédl tvůj profil a nebyl ve shodě s tím, co hledá, tak to urychlil a ukončil. Každopádně je to nezdvořilé a mohl alespoň napsat, že nemá zájem... Je také dost pravděpodobné, že je na druhé straně někdo, kdo chce jen vylákat fotky z někoho. Mně se tu zase stalo, že mi týpek zareagoval na můj inzerát poměrně útočně a zablokoval si mě... a od té doby mi ještě mnohokrát navštívil profil. Místo aby mi dal šanci na obhajobu, tak zamezil možnosti reakce a i přesto se o mě dále zajímal zobrazováním profilu a jeho sledováním... :D Zde se vyskytuje spousta podivných existencí. Lepší je nad tím mávnout rukou a jít dál. Asi jim to dělá dobře a honí si nad tím fanfulína.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

To já píšu pouze sem veřejně a to mi stačí:-)
Nahlásit

Tygře:
he he he, jen na skok xd
... to nevadí, že už tady skáčeš hodiny, ale kdo by to přátelům vyčítal, že? ;-)
he he he, jen na skok xd
... to nevadí, že už tady skáčeš hodiny, ale kdo by to přátelům vyčítal, že? ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Michal18
Když ti takových lidí, se kterýma nejsi ve shodě, napíše 8 za den, tak už nemáš náladu každýmu z nich psát, že nemáš zájem. Nesouhlasím s blokováním, ale většinou, když člověk není schopen napsat ani normální zprávu, taky ignoruju.
Když ti takových lidí, se kterýma nejsi ve shodě, napíše 8 za den, tak už nemáš náladu každýmu z nich psát, že nemáš zájem. Nesouhlasím s blokováním, ale většinou, když člověk není schopen napsat ani normální zprávu, taky ignoruju.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nojono, jsou to lidi. Pis si s AI a ta te urcite neblokne ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Možná neblokne ale mě třeba řekla že bych se měl nechat vyšetřit tak sem ju odinstaloval potvoru a to byla moje teprve třetí otázka:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

@bombakul a na co ses ji ptal? XD
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To už nevím ale určitě na něco normálního:)
Nahlásit

Blok dávají jen ubožáci kterým chyby inteligence.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.