Gangbang

Bohužel zatím jen trojky, ale musí být úžasný pocit mít pro sebe 3 a více mužů a starat se o jejich p**a
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To muze byt hezke :) kdyby me nejaka parta 4-5 kluku zatahla nekam na chatu a tam me cely vikend... jen je asi unreal neco takoveho domluvit a jeste nic nechytit :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mě říkají Bonnie Blue :)
Kdo neví at vyhledá :D máte co číst
Kdo neví at vyhledá :D máte co číst
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já měl nedávno s indiánama. Postaral jsem se o všecky. ^_^ Nakonec jich ve mě bylo pět. ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak určitě ti tu všichni uvěří, že jsi našel partu 5 indianů v čr
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kady, Kady... Jsi ještě vtipnější než Klucinek, vůbec jsi to nepochopil... :-D :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kaďáku, budeš se divit, ale našel. Máme jich tu víc než myslíš. Je pravdou že jejich stavy značně kolísají. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj kámo, měl jsem gangb**g v Polsku, v Krakově, v gay sauně, bylo jich na mě deset a pěkně se střídali. Hezká vzpomínka na Poláky.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

28. 03. 2025 v 20:22
Anonym

Daddys - to muselo bejt super. A vycákali se do tebe?
Nahlásit

S tobě podobnýma to je jako se sebevrahama, ti kteří o tom s teatrálností do nekonečna plkají to neudělají, protože na to nemají koule a doufají že je někdo "zastaví", aby nemuseli přiznat že jsou ve skutečnosti slaboši. Ti kdo mají koule, prostě mlčí a udělají to. :-) Takže ty tady budeš oxidovat na věky věků a dělat ze sebe ublíženýho, zatímco ve skutečnosti jsi jen chcípák s hustokrutopřísnýma řečičkama. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale hosi, proc ta oskliva slovicka. Milujte se preci ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Klucinek přesně! xD Tichá voda břehy mele a pes který štěká nekouše xD Ten odsud nikam neodejde xD
Nahlásit

Daddys - to muselo bejt super. A vycákali se do tebe?
Jj užíval jsem si to. Mrdali mě s gumou, nechtěl jsem riskovat, ale co jsem měl trojky s borcama, tak se mě vycákali do pusy i do dírky, protože jsem je znal a tak to byl bezpečnej sex.
Jj užíval jsem si to. Mrdali mě s gumou, nechtěl jsem riskovat, ale co jsem měl trojky s borcama, tak se mě vycákali do pusy i do dírky, protože jsem je znal a tak to byl bezpečnej sex.
Nahlásit

Představa je to hezká, několik nahých borců a jejich ztopořená p**a, ale nevím.. I přestože by to bylo s gumou, asi bych to raději neriskoval, člověk nikdy neví. Měl jsem několikrát trojku, ale tam jsme se velmi dobře znali, to bylo perfektní.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.