Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rozchod

30. 03. 2025 v 11:55Off-line Anonym
Zdravím, chtěl bych od vás radu. Již před půl rokem jsem se seznámil s klukem slovo dalo slovo a byla z toho velká láska, hodiny společného mluvení, pochopení hodně srandy. Pak se mi přiznal, že trpí HPO (hraniční porucha osobnosti) dokud se tato "nemoc" neprojevila bylo vše tak jak má být, byl to ten nejhodnější a nejmilejší kluk, kterého jsem kdy mohl potkat, prostě sen každého z nás. Jenže, když se ta HPO projevila tak to prostě šlo z kopce. Začal být úzkostný, nešťastný měl ze všeho strach a nevěděl zda li mě pořád miluje. Byl ze všeho zmatený a často odpovídal na takové téma já nevím nebo já se bojím, že mě opustíš atd. Pak si to zase uvědomil, že mě miluje a bylo to pořád dokola. Postupně mu začalo vadit úplně vše bral mě za každé slovo vyhledával konflikty i z úplné banality. Trval na tom, abych se k němu přestěhoval a pak zase obrátil, že ne. Na konec jsme se dohodli, že se k sobě nastěhujeme. Tohle vydrželo dva měsíce. Celý vztah půl roku. Asi před týdnem mně oznámil, že je nešťastný a že nevidí budoucnost. Že chce být jen kamarád s výhodami nebo jen spolubydlící. Říkám to nechci. Ptám se, udělal jsem něco špatně? Cítím, že jsem se ho snažil se vším pochopit a vždy s ním komunikovat upřímně a o všem. Mám se snažit ho získat zpět? Případně jak? Díky moc za odpověď a rady a vyslechnutí
30. 03. 2025 v 12:09Off-line Bombakul  (30/176/75)
Mezi nejzákladnější zásady pro spokojený život je držet se dál od narušených jedinců.Podstupuje nějakou psychoterapii? Trpí i paranoiou? Jestli ne tak začne a to uvidíš ten nášup. Taky se z něho může vyklubat i sociopat nebo psychopat a to už fakt nechceš
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
30. 03. 2025 v 12:13Off-line TerryMike  (24/-/-)
Můžeš mu pomoct, aby mu bylo lépe. Ale drž se dál a neinvestuj city. A netrap se pro lidi, kteří se netrápí pro tebe.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 03. 2025 v 12:15Off-line Anonym
TerryMike naprosto s tebou souhlasím.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 03. 2025 v 12:16Off-line Anonym
Někdy byl úplně bez známek citů. Nebál se o mě, když jsem se mu třeba dlouho neozval.
30. 03. 2025 v 12:17Off-line Bombakul  (30/176/75)
Na tomhle má velkej podíl nějaký trauma z dětství tak proč by mu měl pomáhat anonym? Ať mu pomůže ten kdo to způsobil ale já osobně bych hned utekl
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
30. 03. 2025 v 12:19Off-line Anonym
Ano, léčil se v Bohnicích
30. 03. 2025 v 12:22Off-line Bombakul  (30/176/75)
Tohle není o pár sezeních ale dlouhodobé terapii kdy se při troše štěstí z něho stane aspoň trochu normální člověk až po čtyřicítce
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
30. 03. 2025 v 12:23Off-line Anonym
Ze začátku vztahu, když mně to řekl tak jsem chtěl utéct, jenže jsem si říkal ta láska byla silnější
30. 03. 2025 v 12:24Off-line Bombakul  (30/176/75)
Dělej jak myslíš ale já bych zvedl kotvy
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 03. 2025 v 12:29Off-line Anonym
Už jsme se rozešli. Protože mně řekl, že nevidí budoucnost
30. 03. 2025 v 12:34Off-line Anonym
Ne, nevymyslel
30. 03. 2025 v 13:05Off-line Bombakul  (30/176/75)
Chování člověka s HPO popsal dost přesně a na ukájení se by si snad vybral lepší téma. Takže když to anonyme shrneme tak ste se rozešli a tím to skončilo. Prostě konec tak si najdi někoho jinýho a tyhle magory nech ať se popárují mezi sebou. Ono i do té lásky musíš zaplantat trochu zdravýho rozumu a vidět kde je hranice únosnosti
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
30. 03. 2025 v 15:06Off-line I8051  (54/184/97)
Jak pise Bombik:
- nikdy nic s nekym, kdo ma vazny psychicky problemy
- nikdy nic s nekym, kdo ma nebezpecny zavislosti
- nikdy nic s nekym,, kdo uziva jakekoli drogy
- nikdy nic s nekym, kdo je extremne hloupej

Zbyde ti i pres to velky portfolio moznosti. Vztah ma bejt o pohode a ne o starostech :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
30. 03. 2025 v 17:37Off-line Karel99  (76/-/-)
Bombakul
Chování člověka s HPO popsal dost přesně a na ukájení se by si snad vybral lepší téma. Takže když to anonyme shrneme tak ste se rozešli a tím to skončilo. Prostě konec tak si najdi někoho jinýho a tyhle magory nech ať se popárují mezi sebou. Ono i do té lásky musíš zaplantat trochu zdravýho rozumu a vidět kde je hranice únosnosti

Já bych se také přiklonil k variantě, že je vše jen výmysl. Pokud oponuješ tím, že to popsal přesně, tak já na to, že strejda Google poradí v čemkoliv, takže si to mohl klidně nastudovat.
Ono všeobecně se sem dávají některá témata, jejichž obsah moje hlava nechce brát.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 03. 2025 v 17:59Off-line Bombakul  (30/176/75)
Jakej zase soucit? Co to s tím má společný?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 03. 2025 v 20:13Off-line Klucinek  (34/176/75)
U nás je standardně rozchod 1435mm. :⁠-⁠) Není zač. :⁠-⁠)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
30. 03. 2025 v 21:40Off-line Bombakul  (30/176/75)
On to není standardní rozchod ale normální rozchod a ten je jen na obtíž. Já bych všude zavedl širokej 1520 a prej už se na tom pracuje:)
30. 03. 2025 v 21:47Off-line Klucinek  (34/176/75)
Ten děláme běžně taky. :⁠-⁠) Však jsem taky nic o standardním rozchodu nepsal, musíš číst. :⁠-⁠) U nás, v republice, je standardně normální rozchod. :⁠-⁠) Neb u nás ve výrobě jsme připraveni na tři míry rozchodu. :⁠-⁠) Proto píšu standardně. :⁠-⁠)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 03. 2025 v 22:31Off-line Roztomilka  (29/170/52)
Chyba je nerozhodný, měl jsi ho k tomu dokopat, třeba zábavným způsobem, ve vztahu bývá dost často nuda, je potřeba udělat někdy krok v před
30. 03. 2025 v 22:32Off-line Bombakul  (30/176/75)
Jak se v těch tvých blábolech má někdo vyznat?:)
30. 03. 2025 v 22:58Off-line Vlnity_Stromokocur  (48/-/-)
Strávil som tu trištvrte roka dužinatou debatou s týpkom, ktorý hraničnú poruchu osobnosti mal. Prišiel mi zväčša neskutočne príjemný, inokedy ho môj neznalý rozum s ťažkosťami poberal. A ten týpek celý ten čas mal priateľa, takže zrejme to ide. Jo určite záleží na milióne ďalších okolností, ako sa k tomu problému stavia on sám, ako jeho partner, či sú motivovaní sa s tým pobiť alebo odovzdaní osudu, ako moc im na sebe záleží, trocha šťastia... a bla bla bla. V každom prípade to bol jeden z mojich obľúbených členov, ktorých viem za roky na tejto stránke zrátať na prstoch jednej ruky. Za mňa teda príjemné a ľudsky obohacujúce internetové stretnutie. To neviem povedať o množstve emočne plochých, hlúpych až zlých týpkov bez empatie, ktorí síce žiadne duševné problémy nemajú, ale byť s nimi v kontakte, to fakt nechceš.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
31. 03. 2025 v 12:52Off-line BussterX  (104/130/150)
Já si myslim, že kdyby ten kluk nenavštívil psychologa nebo psychiatra či koho, který mu tu "nemoc" diagnostikoval, tak by byl fpoho... řekl bych, že neexistuje nikdo, kdo by šel k nějakýmu psychiatrovi a odcházel by bez diagnozy nějaké hezké duševní poruchy 8) týpkovi řekli, že má hraniční poruchu a ten se začal zkoumat a zpytovat a spíš mu to tu poruchu zhoršilo než že by to něco vyřešilo 8) když lidstvo nemělo psychiatry a psychology, bylo na světě lépe :P schizofrenička byla diagnostikovaná jako čarodejnice - problem solved 8)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 04. 2025 v 08:12Off-line Klucinek  (34/176/75)
Nebyly léky, byla hranice. ^⁠_⁠^
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload