Má nějaké výhody partner na vozíčku?

Když se někde ožereš tak si tě hodí na klín a odveze ale jiný výhody nevidím
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Má něco rychlýho na čtyřech kolech. ^_^ A to nejní k zahození. ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak jsem nějak nepochopil co anonym chce slyšet ….
Ano dozajista je, neukopneš si palec o práh ….
Pořád lepší než mít hradního Pána a pořád chodit do schodu nebo bydlet ve věži ;-)
Ano dozajista je, neukopneš si palec o práh ….
Pořád lepší než mít hradního Pána a pořád chodit do schodu nebo bydlet ve věži ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jednu výhodu má a tu, když ho nasereš, tak tě může přejet.
Souhlasím • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Jednu výhodu má a tu, když ho nasereš, tak tě může přejet
---
Anebo, když nasere on tebe, tak ho pustíš třeba z kopce :-D
Jednu výhodu má a tu, když ho nasereš, tak tě může přejet
---
Anebo, když nasere on tebe, tak ho pustíš třeba z kopce :-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Že ti doslovně nenakope p***l a že s ním můžeš parkovat na invalidech.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Akorát teda když přijede dom nějak znechucenej tak doporučuju vyvarovat se poznámek typu uvařím ti pořádný kafe to tě postaví na nohy:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Celkově zátěž i na peníze, jediná výhoda je že ti nezdrhne
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Co je tohle za čů.áckou otázku... Dejme tomu, že jsi s partnerem, kterého miluješ, on má nehodu, skončí na vozíku a ty řekneš sorry, už jsi jen zátěž, postarej se o sebe sám??? Na tohle se může zeptat jenom absolutní i***t sry, nebo vlastně ne sry
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Roztomilko on možná nezdrhne ale ujede:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Martine kde se psalo o nehodě?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Bombakul: O nehodě se nepsalo a dával jsem to jako dle mě nejpravděpodobnější scénář, při kterém tak stupidní otázka může padnout. Jinak mě nenapadá ani absurdní důvod si takovou otázku klást. Pokud je to jinak, a je položena z nějakého "pochopitelného" důvodu, můžu třeba doplnit něčím jiným a jiným tónem :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Třeba má jen nějakou úchylku na vozíky nebo tak něco:)
Nahlásit

Martin_1 (30/180/65)
Má nehodu, skončí na vozíku
Na tohle se může zeptat jenom absolutní i***t
--------------
Takových absolutních i***tů potkávám na silnici každý den desítky, že to z vlastní demence někam napere, za to si může jen a pouze sám..... :-))
Má nehodu, skončí na vozíku
Na tohle se může zeptat jenom absolutní i***t
--------------
Takových absolutních i***tů potkávám na silnici každý den desítky, že to z vlastní demence někam napere, za to si může jen a pouze sám..... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Má nějaké výhody partner na vozíčku?
To zní, jako bys partnera vybíral někde v regálu. A jaké má výhody neempatický, povrchní partner?
To zní, jako bys partnera vybíral někde v regálu. A jaké má výhody neempatický, povrchní partner?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ze své zkušenosti - stálý a jistý příjem, loajalitu, slevy do kina, divadla a dalších míst :D (většinou +1 za nějakou symbilickou cenu). Kdo se hlásí? :DDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

31. 03. 2025 v 17:47
Anonym

Co jsem slyšel, na hodně míst se dá díky takovému partnerovi dostat zadarmo a taky parkování na invalidech je díky tomu možné. Navíc sex musí být taky zajímavý.
Nahlásit

Ano ma , určite pred tebou neutečie
Nahlásit

31. 03. 2025 v 21:32
Anonym

Taky to musí dost vrzat, pokud je sex provozován přímo na něm
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

01. 04. 2025 v 18:23
Anonym

Navíc určitě člověk díky němu pozná, co předtím nepoznal
Nahlásit

03. 04. 2025 v 17:40
Anonym

Jo, ty invalidní místa jsou výhodné
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mnozí netuší,že po míšním zranění po kterých se muž, kluk dostane na vozík je konec se sexem jak jsme ho znali. Záleží na výšce poškození,ale takový muž většinou sám nemůže močit, používá tedy trvalý či jednorázový katetr, má inkontinenci, tudíž v lepším případě nutné plenkové kalhotky či pleny. Takový muž trpí anejakulací, tedy nedosáhne v 99% vrcholu a tzv. nestříká. Nemá ani suchý orgasmus jako mívají kluci do jistého věku.
Být na vozíku je prostě každodenní dřina a tady se diskutuje o výhodách parkování a pod. Doporučuji navštivte např. Centrum paraple v Praze nebo Fénix v Brně a zeptejte se chlapů na detaily. Ti,kteří budou chtít, možná vám řeknou, jiní ne. Je to peklo dostat se na vozík. To nechtějte a žádné výhody neexistují, jsou to jen mírné kompenzace na zlepšení života. A takový vozíčkář si prostě už nevyhoní a ta onanie chybí snad nejvíc. Pokud budete mít dotazy, pište do zprávy. Rád dovysvětlím.
Být na vozíku je prostě každodenní dřina a tady se diskutuje o výhodách parkování a pod. Doporučuji navštivte např. Centrum paraple v Praze nebo Fénix v Brně a zeptejte se chlapů na detaily. Ti,kteří budou chtít, možná vám řeknou, jiní ne. Je to peklo dostat se na vozík. To nechtějte a žádné výhody neexistují, jsou to jen mírné kompenzace na zlepšení života. A takový vozíčkář si prostě už nevyhoní a ta onanie chybí snad nejvíc. Pokud budete mít dotazy, pište do zprávy. Rád dovysvětlím.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tvl, to myslíš vážně, tyhle sračky? Protože jestli to není jen pokus o vtip (hodně ubohej), tak se jdi nechat vyšetřit. Pak s nejvyšší pravděpodobností tu vytouženou kriplkartu na parkování doopravdy mít budeš i bez kluka na vozíčku, protože to bude invaliďák na budku jak vyšitej.
Nahlásit

Srandovní když se snaží vyhrožovat takový chcípáček jako TommenBaratheon..... :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Onanon:
A takový vozíčkář si prostě už nevyhoní a ta onanie chybí snad nejvíc. Pokud budete mít dotazy, pište do zprávy. Rád dovysvětlím.
Tak to by jsi se divilll, kolik kluků na vozíčku má sex a kolik jich jen onanuje!
Na netu je takových vídeí něúrekom, tak se pouč a nepiš tu bláboly!
A takový vozíčkář si prostě už nevyhoní a ta onanie chybí snad nejvíc. Pokud budete mít dotazy, pište do zprávy. Rád dovysvětlím.
Tak to by jsi se divilll, kolik kluků na vozíčku má sex a kolik jich jen onanuje!
Na netu je takových vídeí něúrekom, tak se pouč a nepiš tu bláboly!
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

K popukání srandovní spíš je, když ty, kterej vážíš max. 60 kilo i s tím tvým buzyklem a helmou, a máš ruce a nohy jak hajzlovej pavouk, nazýváš někoho chcípáčkem.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

04. 04. 2025 v 15:04
Anonym

Přijde mi to kromě těch výhod, i jako rajcovní módní doplněk, na pěkném klukovi.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nevím, co fetuješ, ale ať je to cokoliv, nech toho zavčas.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale to je nesmysl, já jsem na vozíku a mám sex normálně, i ejakulaci všechno. I masturbaci provozuju. Takže ono dost záleží na postižení a nedá se to takhle zjednodušit.
Nahlásit

Taky jsem nepsal, že to mají vozíčkáři všichni, ale ti po míšním zranění. Jsou výjimky zejména u kvadruplegiků, kteří mají možná i ejakulaci. Ale u paraplegiků neznám jediného.
Ti po úrazu míchy sex mohou mít, když se nadopuje přípravky na erekci, protože ta po zranění míchy není jak dřív.
Ti po úrazu míchy sex mohou mít, když se nadopuje přípravky na erekci, protože ta po zranění míchy není jak dřív.
Nahlásit

Ale na vozíku nejsou jen kvadruplegici a paraplegici.
Nahlásit

Tak nevím jak brát tuto konverzaci? je to jako něco mezi pseudoprofíky na oblast sociální správy, lekařů mimo neurologii a pak lidé jež si pletou humor a lidskost. Tak lidé jež mají stupeň závislosti i jinak než na vozíčku. Třeba s psychickymi, kardio nebo pohybovým a neurologickým postižením, stejně jako nevidomí apod. Většina z nich ani vozík nemá ale někteří francouzské hole. Sex je jedna z mála věci jež lze vždy. I když způsob a možnosti se liší. Většina paraplegiků bohužel používá cévky ale i tak sex mít mohou. Kvadruplegici mají potíže se všemi končetinami ale jinak jsou funkční ač neběhají! Ale dělat si humor z nějakých výhod a nebo doping viagrou apod.? Já mám handicap od narození a stavy byli horší i lepší? dokonce jsem sportoval a nikoli jako para !! Kdo z vás třeba najezdil denně 70km na kole a více? Dokonce i běh ač spíše rekreační než rychlostní.A také plavání Ač to trvalo jen pár let, než se nemoc vrátila? Měl jsem dlouholetý vztah (20 let) se vším co k tomu patří, vč. častého sexu. Ale v současnosti už je vše horší. Ano sexu jsem schopen a i dost soběstačný. Ale již necestuji a jak vidím i zde, tak onen železný oř je pro některé vyloženě možnost jak zkusit jiný sex a pro jiné zase spíše urážlivá nebo nevhodná slova a spíše domněnky, fámy a lži. Každý člověk s handicapem dokonce i stejná Dg. to má různě.
Proč na rovinu nenapíšete, že sex s handicapovaným by jste nedali a už vůbec vztah? I pro nás je lepší odmítnutí než urážky a falešné zprávy jak na tom doopravdy jsme aniž by jste znali kolik dg. existuje a jak rozdílně to mají i po stránce mentální a fyzické? Než si budete z někoho dělat srandu nebo odsudek, zkuste aspn přemýšlet? Mnozí jsou na vozíku neboť nějaký i***t na silnici nedodržel rychlost? Nebo pracovné úraz? Nebo jako u mne předčasný porod a obrna už od narození a k tomu lety přibývali další nemoci. Přesto než mít sex ze soucitu nebo jen jako něčí hračka, to raději žádný! Mnozí tu řešíte vlastní problémy a často psychického rázu ale jinak jste přeci dokonalými? Dokonce sexi tělíčka a nebo silní jako medvědi? Ale nikdo neví zda za pár dní se vše nezmení díky bodnutí hmyzu přenášející meningitýdu? Nebo pojedete na kole a jiný i***t vás srazí? Nikomu nikdy nic zlého nepřeji neboť jsem optimista a člověk milující humor, chytrost a hlavně lidskost! Neboť i ta krásna těla jež opečováváte ve fitku za pár let splasknou a budete vypadat jinak. \tak aspoň nebuďme tak sebestřednymi bukvicemi co nedokážou být lidmi!! Každý potřebuje vztah ale každý jsme jiný. Je lepší říci, že s handicapovaným by to nešlo, než si z něj dělat srandu a popravdě znám hodně handicapovaných gayů jakož i hetero lidí jež jsou aktivnější než mnohé baletky zde na webu :-)
jo a jako obvykle sorry za elaborát ale když vy jste schopni odsoudit nebo zesměnit pár slovy nebo krátkou větou, musel jsem to rozepsat!!
Proč na rovinu nenapíšete, že sex s handicapovaným by jste nedali a už vůbec vztah? I pro nás je lepší odmítnutí než urážky a falešné zprávy jak na tom doopravdy jsme aniž by jste znali kolik dg. existuje a jak rozdílně to mají i po stránce mentální a fyzické? Než si budete z někoho dělat srandu nebo odsudek, zkuste aspn přemýšlet? Mnozí jsou na vozíku neboť nějaký i***t na silnici nedodržel rychlost? Nebo pracovné úraz? Nebo jako u mne předčasný porod a obrna už od narození a k tomu lety přibývali další nemoci. Přesto než mít sex ze soucitu nebo jen jako něčí hračka, to raději žádný! Mnozí tu řešíte vlastní problémy a často psychického rázu ale jinak jste přeci dokonalými? Dokonce sexi tělíčka a nebo silní jako medvědi? Ale nikdo neví zda za pár dní se vše nezmení díky bodnutí hmyzu přenášející meningitýdu? Nebo pojedete na kole a jiný i***t vás srazí? Nikomu nikdy nic zlého nepřeji neboť jsem optimista a člověk milující humor, chytrost a hlavně lidskost! Neboť i ta krásna těla jež opečováváte ve fitku za pár let splasknou a budete vypadat jinak. \tak aspoň nebuďme tak sebestřednymi bukvicemi co nedokážou být lidmi!! Každý potřebuje vztah ale každý jsme jiný. Je lepší říci, že s handicapovaným by to nešlo, než si z něj dělat srandu a popravdě znám hodně handicapovaných gayů jakož i hetero lidí jež jsou aktivnější než mnohé baletky zde na webu :-)
jo a jako obvykle sorry za elaborát ale když vy jste schopni odsoudit nebo zesměnit pár slovy nebo krátkou větou, musel jsem to rozepsat!!
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.