Jak říct kámošovi že se mi líbí?

31. 03. 2025 v 23:50
Anonym

Ahoj kluci, je mi čerstvě 15 a vím že jsem gay.
Ale k věci, už dlouho se mi líbí kámoš se kterým se bavím a znám od školky. Chtěl bych mu strašně moc říct že k němu cítím něco víc, ale bojím se že on to tak nemá, a bojím se když mu to řeknu že se přestaneme bavit. Je pro mne strašně moc důležitým člověkem pro můj život. Poradíte mi prosím někdo jak to udělat?
Ale k věci, už dlouho se mi líbí kámoš se kterým se bavím a znám od školky. Chtěl bych mu strašně moc říct že k němu cítím něco víc, ale bojím se že on to tak nemá, a bojím se když mu to řeknu že se přestaneme bavit. Je pro mne strašně moc důležitým člověkem pro můj život. Poradíte mi prosím někdo jak to udělat?

Když je pro tebe tak důležitý, tak si to nenech posrat nějakým vyznáním
Souhlasím - 14 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdyz mu to nechces rict, tak mu to treba namaluj nebo zahraj scenku. Nebo co cekas za sofistikovanou radu? Bud mu to rict chces nebo nechces. Tim zacni. Dokud ale nebudes mit jeho reakci na tebe, tak se mu s laskou nesveruj, mohl by z tebe bejt zmatenej jak Goro u Tokya ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Na tvým místě anonyme - začal bysem tim, že bysem mu nějak sdělil nebo naznačil, že su na kluky... a pak podle reakce bysem postupoval dál... ideální by bylo, kdyby ti řekl "jé to je super, já su taky gay" .... :D protože pak by teprv mělo smysl mu říct, že k němu cítíš něco víc... jinak to totiž smysl fakt nemá mu řikat že ses do něj třeba zaláskoval, to mi věř... takže pokud neví že jsi gay, tak napřed zvaž, jestli chceš riskovat v 15ti letech vyautování a podle toho pokračuj dál...
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když mu to řekneš, můžeš o něj úplně přijít, tak jako já ztratil nejlepšího kámoše.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nabídni mu spolecnou honku a uvidis, jak to pujde dale
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Napiš mi prosím do zpráv anonyme, měl jsem úplně stejnej problém :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jestli se znáte od školky a kamarádíte spolu, klidně bych se mu svěřil se svým problémem, zcela jistě to ( v dnešní době) pochopí a pokud je férovej, tak si to nechá pro sebe. Možná časem z toho bude víc, než pouhé kamarádství.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Možná časem z toho bude víc, než pouhé kamarádství.
---------
Nojo, patnactka, Jezinin vlhky pedofilne prznici sen ... :-)
Možná časem z toho bude víc, než pouhé kamarádství.
---------
Nojo, patnactka, Jezinin vlhky pedofilne prznici sen ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A tobě to vadí, ty Goro u Tokya.
Nahlásit

Neee, nevadi mi to, protoze vim, ze to nikdy realne nenastane, takze si muzes snit, jak chces ... :-)
Joa protoze naprosto nechapes kontext vyrazu "Goro u Tokya", tak ho prosim nepouzivej, nebudes opet za hlupaka ... :-)
Joa protoze naprosto nechapes kontext vyrazu "Goro u Tokya", tak ho prosim nepouzivej, nebudes opet za hlupaka ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Proč mají všichni potřebu furt někomu něco říkat?:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jakože nechápu kontext Goro u Tokya? Hlupáčku vím, kdo byl Goro -japonský pes Akita inu ( plemeno psa), Ten seriál o jeho putování jsem viděl, tak si tu nehraj na chytrýho.
Ty tu něco povídej o tom, že někdo nechápe, když ty nejsi schopnej rozlišit obeplutí Portorika v tý svý kocábce s obeplutím země. Jen si vzpomeň, cos tu všem cpal tehda do hlavy, ty mořeplavče.
Ty tu něco povídej o tom, že někdo nechápe, když ty nejsi schopnej rozlišit obeplutí Portorika v tý svý kocábce s obeplutím země. Jen si vzpomeň, cos tu všem cpal tehda do hlavy, ty mořeplavče.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já tedy momentálně začal s tím ser. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No zase si Jezina nacetl neco o serosi a hned nas ohromil plemenem psa, ktery jeste vcera neznal. Nicmene kontext "jak Goro u Tokya" na wiki nevysvetlili, takze zase nevi, co tim bylo mysleny. Nebo jo? Pak to prosim popis ... :-)
Btw ja Portoriko neobeplouval a ani jsem o tom nepsal. Ono ani neni nijak jachtarsky zajimavy, je to jen velkej bobek. Nejbliz jsem na nej koukal z BVI. Psal jsem o Paraquayi, ale ne ohledne obeplouvani, to by slo dost tezko, ale proto, ze tam tezim btc. Tak se ti jen pomotaly zase nazvy zemi. Jinak ano, vzdalenostne jsem zemi obeplul jiz jeden a ctvrt krat :-)
Nicmene at to nezakecame, jak to je tedy s tim "jak Goro u Tokya", kdyz ten seros tak dobre znas? Vis co to spojeni znamena? Jen ti napovim, ze s plemenem psa, potazmo i tim, ze to byl vubec pes, to nijak nesouvisi ... :-)
Btw ja Portoriko neobeplouval a ani jsem o tom nepsal. Ono ani neni nijak jachtarsky zajimavy, je to jen velkej bobek. Nejbliz jsem na nej koukal z BVI. Psal jsem o Paraquayi, ale ne ohledne obeplouvani, to by slo dost tezko, ale proto, ze tam tezim btc. Tak se ti jen pomotaly zase nazvy zemi. Jinak ano, vzdalenostne jsem zemi obeplul jiz jeden a ctvrt krat :-)
Nicmene at to nezakecame, jak to je tedy s tim "jak Goro u Tokya", kdyz ten seros tak dobre znas? Vis co to spojeni znamena? Jen ti napovim, ze s plemenem psa, potazmo i tim, ze to byl vubec pes, to nijak nesouvisi ... :-)
Nahlásit

Ty kašpare, si myslíš, jak jsi vtipný, že neznám plemena psů. Já psy cvičil, doma mám plno knih o psech. Nejsem tak otupělý, jako ty, který se spoléhá na Wiki. Kolik ty jsi vycvičil psů v životě? Žádného!!! Ty cvičíš maximálně s půllitrem piva v hospodě a to ještě pod dozorem výčepního.
Nahlásit

Tak já teda taky nevím jak toho Gora pochopit. Protože v tom původním znění by to měl být Goro ve smyslu opravdu ten pes ale to by měl být aspoň podle mě u Tokia a ne Tokya no a jak to jezina překroutil tak z íčka udělal Gora nepsa u neTokia ale u Tokya. Takže se nám míchají dva významy kdy je v jednom Goro pes a ve druhým zase ne a Tokyo který je v jednom smyslu Tokio a ve druhým není i když klidně být může. Takže já sem teď jako Goro u Tokia:)
Nahlásit

Tak to má dobrý když je pod dozorem výčepního jen v hospodě, to já jsem pod dozorem výčepního pořád. ^_^ Každej jsme pod něčím dozorem, ty by jsi třeba měl být pod drobnohledem oddělení police zaměřující se na pedofily. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Fajn tak si viděl několik psů na obrázku a teď nám vysvetli toho Gora:)
Nahlásit

No a já su fpyčy. O_o
Nahlásit

Otázkou je kdo udělal chybu v názvu hlavního města japonska.
Íčko, nebo já? Když koukneš na i internet jsou tam názvy jak s měkkým tak s tvrdým y.
Leda, že by ičko mne zmátl svými d***lními argumenty.
Íčko, nebo já? Když koukneš na i internet jsou tam názvy jak s měkkým tak s tvrdým y.
Leda, že by ičko mne zmátl svými d***lními argumenty.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak ono v zásadě de o to jestli se opravdu jedná o hlavní město Japonska. Vždyť ti to o kousek výš vysvětluju:)
Nahlásit

Bombo, Goro hledal cestu domů, protože se na výletě ztratil. Urazil cca 1000 km, aby se jako věrný pes vratil domů k té holčině
Tohle psi mají vynikající orientační smysl z přírody dokáží najít cestu zpět.
Na rozdíl od tebe, který, když se naleje, nenajde cestu ani do vlastní postele.
Tohle psi mají vynikající orientační smysl z přírody dokáží najít cestu zpět.
Na rozdíl od tebe, který, když se naleje, nenajde cestu ani do vlastní postele.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A co když se ale nejedná o psa což ve tvojí verzi pes fakt není. Ty si prostě napsal něco i když správně a to i v kontextu akorát vůbec nemáš tušení co takže si taky ten pes u hlavního města:)
Nahlásit

Nerozváděj to, sám nevíš o čem píšeš.
Nahlásit

Já myslím že to vím na rozdíl od tebe. Počkáme na íčka:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To, jako, že ti má ičko potvrdit, že to víš? Hmmm tak to si moc věříš :-)
Ten teď má na starosti stejk z krávy.
Ten teď má na starosti stejk z krávy.
Nahlásit

Samozřejmě že je lepší věřit trolovi, než sobě.
Nahlásit

Já bych začal tím, že bych mu řekl, jak to mám s klukama. Pokud by to měl stejně, tak by ti to pak nejspíš řekl... A kdyby k tobe necítil to stejný, tak najdi někoho jinýho, do koho se zamiluješ.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A uz nam Jezino reknes, co to zmamena "jak Goro u Tokya", kdyz jsi na to reagoval? Uz jsi to pochopil? Vynech omacku o Y/I ,muze tam byt oboji a i rasa psa a tvoje cviceni psu neni dulezity. Vyjadri se k tomu, cos zacal rozporovat a nepochopil i presto, zes dle svych slov na film koukal. Das to konecne nebo zase budes mlzit a okecavat to? Klidne rekni, ze nevis, to je taky odpoved. Ale musis na ni mit koule ... :-)
Btw nene, nemel jsem na starosti stejk z kravy, potreboval jsem si jen zaridit pasovou fotku a ETA do Skotska. Ale s tim stejkem super napad, vecer dame :-)
Btw nene, nemel jsem na starosti stejk z kravy, potreboval jsem si jen zaridit pasovou fotku a ETA do Skotska. Ale s tim stejkem super napad, vecer dame :-)
Nahlásit

To já se nechám překvapit co na mě zbude v sockakoutku. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hlupáčku vím, kdo byl Goro -japonský pes Akita inu ( plemeno psa) ...
Až na to, že Goro je jiné plemeno psa, Kishu-Inu, FCI standard č. 318 :)
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Hlupáčku vím, kdo byl Goro -japonský pes Akita inu ( plemeno psa). Ty kašpare, si myslíš, jak jsi vtipný, že neznám plemena psů. Já psy cvičil, doma mám plno knih o psech.
+
Panskrt (49/178/81) NOVÉ
-------------------
Kde udelal ten znalec psu a vycvikar asi chybu? ... :-)
Ale v poho, ona si s tim ani AI neporadi, ale aspon ma koule to priznat, ne jako Jezina :-)
https://ctrlv.cz/0pzX
Hlupáčku vím, kdo byl Goro -japonský pes Akita inu ( plemeno psa). Ty kašpare, si myslíš, jak jsi vtipný, že neznám plemena psů. Já psy cvičil, doma mám plno knih o psech.
+
Panskrt (49/178/81) NOVÉ
-------------------
Kde udelal ten znalec psu a vycvikar asi chybu? ... :-)
Ale v poho, ona si s tim ani AI neporadi, ale aspon ma koule to priznat, ne jako Jezina :-)
https://ctrlv.cz/0pzX
Nahlásit

Jinak k tomu Tokyu/Tokiu ... :-)
Ty vole, teď mě chceš nachytat na pravopisu? ???? Píše se to Tokyo s Y, ne s žádným „I“. Takže žádný „Tokio“, jak to przní čeština, ale hezky po anglicku nebo japonsky Tokyo.
Ale jo, v češtině se běžně píše „Tokio“, protože si to naši jazykoví mudrlanti přizpůsobili, aby se jim to líp vyslovovalo. Ale když se chceš tvářit jako frajer, co zná svět, tak pleskneš Tokyo a je to! ????
Ty vole, teď mě chceš nachytat na pravopisu? ???? Píše se to Tokyo s Y, ne s žádným „I“. Takže žádný „Tokio“, jak to przní čeština, ale hezky po anglicku nebo japonsky Tokyo.
Ale jo, v češtině se běžně píše „Tokio“, protože si to naši jazykoví mudrlanti přizpůsobili, aby se jim to líp vyslovovalo. Ale když se chceš tvářit jako frajer, co zná svět, tak pleskneš Tokyo a je to! ????
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pokud se znáte od mala a on není blbý tak z tvého chování možná vytuší nejen, že jsi na kluky ale i to,že k němu něco cítíš! Ale sám vím jak snadné je pokazit si možný vztah či dobré kamarádství vyznáním? Zkus to nechat jak je, možná ti sám řekne, že to tuší ale má to jinak? Ale i tak možná zažijete společnou hoňku? Nebo ne, neboť se kamarád bude bát aby tě to nerozhodilo a tak si před tebou nebo s tebou honit nebude? Měl sem takového kamaráda a jsme furt kamarádi! Jen on má ženu a jak mi sám po letech přiznal, vzájemná hoňka tehdy by asi šla ale ani pusa,natož něco víc? Někdy je lepší být dobří kámoši pokud si nejsi jist,že je gay nebo aspoň přístupný k sexu ač ne jak bys rad? Lepší dobrý kámoš než díky vyznání přijít o kamaráda jehož znáš od mala? Někdo gaye nemusí ale dokáže s nimi být fajn kámoš, pokud mu nesáhneš na zadek nebo hloupé kecy. A někdy naopak dá najevo, že můžete spolu dát hoňku? Nebo i hlazení? To v tomto věku neznamená nutně, že bude gay! Jen se o tom pak nemluví.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hele íčko ono spousta jmen se počeštila a my tady píšeme aspoň zhruba česky takže i jména měst by se měla psát v té pochroumané podobě:)
Nahlásit

A dozvime se Jezino, jak jsi pochopil to "jak Goro u Tokya", kdyz jsi na to reagoval a chlubil se tu znalosti psu (bohuzel vedle) a znalosti serialu? Nebo nemas koule rict, ze ne? Ocekavam samozrejme hromadu kecu nebo ticho, protoze je fakt nemas ... :-)
Nahlásit

Vypadá to na to ticho:)
Nahlásit

Jojo, nema na to koule napsat, ze se spletl a ze to nepochopil. Proste nase hloupa bezkoulova Jezina ... :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.