Tipy na letní dovolenou u moře

01. 04. 2025 v 21:04
Anonym

Ahoj, chtěl bych letos v létě k moři, ale nevím kam. Dáte někdo dobrý tip? Někam, kde je to gay friendly a dostupné ceny. Krásné moře a možnosti výletů a naturismu.

Chceš tam jet ty nebo my?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Určitě zlaté písky a když to veměš přes vápno a cement, jsi na nádherný maltě. :-) A pak už jen házíš, házíš a házíš. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pokud se nechovas jak buzna, je to gejfrendly vsude ... :-)
Navic na more se jezdi na jare a na podzim, kdy, tam nejsou lidi. Ja jsem na mori treba zrovna ted a to az do cervna, pres leto budu doma a pak zase na zari a rijen zpet na more. A gejfrendly to tu mame, vsichni to tu o me vedi ... :-)
Navic na more se jezdi na jare a na podzim, kdy, tam nejsou lidi. Ja jsem na mori treba zrovna ted a to az do cervna, pres leto budu doma a pak zase na zari a rijen zpet na more. A gejfrendly to tu mame, vsichni to tu o me vedi ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jih Francie
We’re only 25 minutes from some of the best gay beaches in the South of France - many of which are gay and nude. Our favou***es are Serignan - a quieter, wilder beach with nude and gay sections; Cap d’Agde - part of Europe’s largest naturist resort and infamous for raunchy beach shenanigans; and Espiguette - huge and nude and popular with the boys…
https://www.cinqetsept.com/en
We’re only 25 minutes from some of the best gay beaches in the South of France - many of which are gay and nude. Our favou***es are Serignan - a quieter, wilder beach with nude and gay sections; Cap d’Agde - part of Europe’s largest naturist resort and infamous for raunchy beach shenanigans; and Espiguette - huge and nude and popular with the boys…
https://www.cinqetsept.com/en
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (54/184/97)
Ja jsem na mori treba zrovna ted
-----------
Jsi na zahradním bazénku blbče..... :-))
Ja jsem na mori treba zrovna ted
-----------
Jsi na zahradním bazénku blbče..... :-))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jojo, presne tak powere ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.