Nemůžu přestat honit

11. 04. 2025 v 15:54
Anonym

Ahoj, jsem kluk, 15 let, gay, nikdo to pořádně neví, jen pár kámošů, a mám fakt brutální problém. jsem úplně závislý na honění... je to šílený, musím to dělat každej den, furt! ráno před školou, abych vůbec vstal z postele, pak ve škole na záchodě, někdy i dvakrát, a po škole doma, klidně 3-4 hodiny v kuse. pořád myslim na jednoho kluka ze třídy, jak se na tělocviku převlíká – má takový ty pevný svaly na břiše, pot mu stíká po krku, když si sundává triko, a ten jeho úsměv, když se na mě podívá... představuju si, jak se k sobě tiskneme v šatně, cítím jeho horkou kůži, jak se mě dotýká, a je to tak silný, že to musím hned jít... no, víte kam. už jsem z toho totálně vyfluslej, ruce mě bolí, jsem unavenej jak pes, v hlavě mám jen tyhle myšlenky a na nic jinýho nemám čas. chci s tím seknout, zkoušel jsem to, ale pořád se k tomu vracím, je to jak noční můra. fakt už nevím, co dělat, je mi z toho na hovno. prosím, poradíte mi něco? díky moc...

Ahoj, já jsem dříve měl čas od času období, kdy jsem také potřeboval pořád, ikdyž snad nikdy jsem to nedotáhl na 5 a vícekrát denně, to respekt za výdrž xD. Opakovaně mi pomohlo vydržet první dva dny. První byl teda velmi těžký, druhý výrazně lehčí. Když jsem překonal 2 dny, tak jsem vydržel i třeba týden, i déle bez... Hlavně se vyvarovat stimulům, což je asi to nejtěžší a když to na tebe jde, musíš rychle zaměstnat hlavu něčím jiným
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A pak se anonym vzbudil a měl mokré trenky a prostěradlo :))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

Já jsem ultra honič do dnes :D a to je mi 33 let. Taky už vyhlížím kdy to přejde, je to celkem obtěžující.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Predstavuj si, jak se tisknes ke me a tyhle touhy te okamzite opusti ... :-)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No já v době kdy mi bylo 15-16 jsem také honil jak d***l. No i když se člověk furt zamilovává,tak tehdy opravdu do kluka mých snů! Jenže on ač tušil jak moc jej miluji se bál to dát najevo, Nebo se styděl a tak jsem leštil také i vicekrát denně a je fakt,že občas bolel pták i koule! A navíc i díky tomu jsem byl nervozní a byl doslova nadržený,tupý d***l co všem odmlouval a dokonce kašlal na školu ač jsem byl doposud premiant? Jo když se do někoho opravdu zamiluješ je to děs. Až asi po 2-3 letech se mi přiznal, že to hrozně moc chtěl a také tajně honil! Tehdy ale přiznat,že jsi gay bylo těžké! Ale pusa byla i hlazení ale bez nahoty a vzájemné masturbace, styděli jsme se! Naštěstí vždy bylo kam zalézt? Ale byli jsme jak děti. Lehké hlazení, na spodek jen přes trenýrky nebo slipy,hlazení a dost neumělé polibky. A jen malo a prostě tak aby nikdo nic netušil. kupodivu heteráci se rádi nechali vyhonit nebo v******t a nikdo nic neříkal aby jej někdo nenařkl,že je teplej. prostě chvilka potěšení pro oba a druhý den jakoby nic nebylo! Ale nikdy ne na wc a podobna místa! A toho kluka jsem miloval celý život jako "platonickou lasku" ! Před půl rokem umřel na raka kostí a furt vypadal dobře, jen v posledních chvílích pohubl. mimochodem psali jsme si až do konce a i jeho sestry věděli, že jej miluji a on ač nikdy nic neřekl mne měl také rád ale nemluvil o tom. Sestry to ale věděli a dodnes si s nima píši!! když někoho opravdu miluješ tak si nejen pomalu urveš ocas ale blbneš, na auto***y kašleš nebot máš v hlavě jen toho jednoho! Měl jsem víc jak 20-ti letý vztah s někým zcela odlišným ač moc fajn kluk ale nikdy jsem nezapomněl na mou první velkou opravdovou lásku!! mimochodem dodnes mám v pokoji společnou fotku z té doby! teda 15-16 let nám bylo.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Heh no a co? v 15 jsem honil 10x denně a v poho. to tě přejde xdd
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

"v hlavě mám jen tyhle myšlenky a na nic jinýho nemám čas"
To je vidět, že máš hovno na práci. Já bych tě zaměstnal hned, lemro líná.
To je vidět, že máš hovno na práci. Já bych tě zaměstnal hned, lemro líná.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

11. 04. 2025 v 19:43
Anonym

Díky za odpovědi! :-) Red.Mango, zkoušel jsem to vydržet, ale první den je peklo, jak to děláš? :-/ Bisportboy, ty to máš pořád? to mě děsí :-O Fogacer, chápu tu lásku, ale já už nechci bejt takhle mimo! :-(( zítra budu sám doma, rodiče jedou pryč, už teď vim, že budu myslet na učitele a... no, víte co :-P prosím, ještě něco poraďte, jsem z toho na nervy!!! :-(((
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

- myslim na jednoho kluka ze třídy, jak se na tělocviku převlíká
- už teď vim, že budu myslet na učitele
----------
Tak na spoluzaka nebo na ucitele? Nejak ses v tom zamotal ... :-)
- už teď vim, že budu myslet na učitele
----------
Tak na spoluzaka nebo na ucitele? Nejak ses v tom zamotal ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

11. 04. 2025 v 20:04
Anonym

Haha, jo, máš recht, zamotal jsem se :-D hele, není to jen ten kluk ze třídy a učitel, myslim na spoustu dalších! :-P na kámoše z hokeje, jak má zpocený tělo po tréninku, na jednoho ze šatny v bazénu... je jich hromada
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

No ty jsi měl tak patnáct možná před třiceti, čtyřiceti lety ,anonyme :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Anonym: "zkoušel jsem to vydržet, ale první den je peklo, jak to děláš?"
Dnes už tím ani netrpím, protože se to hodně utlumilo věkem a tím, že se musíš naučit prostě ovládat, jak tu někdo psal. První den je opravdu peklo a skáče to do hlavy úplně samo... Musíš prostě zaměstnat mozek. Tato rada je asi nejlepší. Jdi hrát, jdi si zaběhat, pusť si hudbu...
Dnes už tím ani netrpím, protože se to hodně utlumilo věkem a tím, že se musíš naučit prostě ovládat, jak tu někdo psal. První den je opravdu peklo a skáče to do hlavy úplně samo... Musíš prostě zaměstnat mozek. Tato rada je asi nejlepší. Jdi hrát, jdi si zaběhat, pusť si hudbu...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kde je pan Jez? O_o Neviděl jste ho někdo, už tu měl přece dávno být. =_=
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

To mě už přešlo před pár lety takže mám klid :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Potřebuješ se pořádně v*******t do něčí pusinky nebo p***lky!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Klucinku nestrachuj se, seknul jsem se na YouTube teď jdu spát, ráno do práce.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ten tvůj nadržený penis klidně vypnu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

I8051: Predstavuj si, jak se tisknes ke me a tyhle touhy te okamzite opusti ... :-)
:-D :-D :-D
Oldo Hlaváček by řekl: "Tak toto je za sto bodov." :-D
:-D :-D :-D
Oldo Hlaváček by řekl: "Tak toto je za sto bodov." :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Roztomilka (28/170/52)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
---
Stačí, když se podívá na tvý fotky a veškerá nadrženost je ta tam.
---
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Roz**d (18/-/-)
-----------------
A co teprv u tebe, tam by misto 18 prisel vyplesatelej ctyricatnik s pupkem, to by byla teprv byla bzunda ... :-)
-----------------
A co teprv u tebe, tam by misto 18 prisel vyplesatelej ctyricatnik s pupkem, to by byla teprv byla bzunda ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A místo mě přijde vždy smrt. ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pořád jste tak blbý, že jste se ani nezeptaly jak to myslím
Nahlásit

My se ani ptat nebudem, diky ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ve tvém věku se honí prostě x krát denně. Je to normální
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.