Kdo už kouřil Rom

Na fotce vypadáš jak rom píšeš jak rom i blbej si jak rom. Proč nev*****íš sebe rome?
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ne, nemam s tim ty skušenošty ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nezdá se vám, že podle posledních tématů jde vše do kytek? Už to nemá žádnou úroveň tady na cokoliv reagovat.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdo už kouřil Rom
-----------
Počítá se do toho i eprom? :))
-----------
Počítá se do toho i eprom? :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Proč ne i RAM?
A to poslední slovo nechci ani přepisovat, aby si to moje klávesnice nezapamatovala :-) .
To je děs:-D
A to poslední slovo nechci ani přepisovat, aby si to moje klávesnice nezapamatovala :-) .
To je děs:-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ahoj kámo, kouřil jsem krásného romského teenagera a nechal se od něj v*****t a mrdku si nastříkat do pusy a bylo to moc dobré, bílé a hezky husté semeno. Fakt doporučuju!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Kdysi opakovaně a byl to kamarád ze školy i dětství.Slušný a čistotný a fajn kámoš. Sice byl na holky ale jak říkál, jisté věci kluci umí lépe? Jinak jednou jsme tak řádili, že byl tak nadržený, že nejen,že mě vykouřil ale jak jsem byl sám fest nadržen, tak jsem to stříknul přímo na pusu a do ní, dělali jsme 69 :-) Nikdy jsem s gayem nezažil tak intenzivní zážitek a ač jsem se omluvil za ten neplánovaný výstřik,tak neprotestoval ! Ano sice už pak se to neopakovalo ač mě i kouřil, tak to bylo moc fajn. Jinak jsem poznal více romu ale vždy slušní a čistotní a diskrétně. Nejsem promiskuitní, byl jsem mladý a nadržený ale mnozí rómové se gayum nebrání a někteří se nestydí to přiznat. Sice je nepreferuji ale ani nezatracuji! Aspoň ty co jsem poznal i jako kamoše byli fajn, pracovití a i se uměli chovat. Jinak ten kluk z mládí ma dnes dost dětí a po odstěhování z Ostravy už jsme si ani nepsali ale rád na něj vzpomínám. Byl asi hodně na sex neboť na něj holky hodně letěli ale diskrétně byl moc vášnivý.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jednou venku úplně random hej. P**o mel v pohodě ale z**d me chtěl okrást přitom :D ale nejsem tak blby abych se nechal :D
Tak ale má to v krvi takže mu to nemam za zlý, dělal věci co mu byly přirozený
Tak ale má to v krvi takže mu to nemam za zlý, dělal věci co mu byly přirozený
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nejsi blbej protože ses nenechal okrást když si někoho kouřil? V tomto případě to bylo určitě na WC nebo v parku ale dle dotazu kterej sice není úplně přesnej se dá usoudit že ty si kouřil opici. No a jelikož on u toho nejspíš stojí a ty klečíš a máš teda kapsy výrazně níž než on rukama dosáhne tak musíš být prudce inteligentní když si mu nedovolil okrást tě:)
Nahlásit

Třeba mu chtěl lohnout echt titanovej vlas geronta kuřcigyho. Ahaaaaa. O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pár mladejch romídků jsem vykouřil (někteří byli i hetero), měli pěkný ocasy a taky hodně lahodné mrdky!
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bylo to ve městě v parku a jen tak jsem honil někde a on šel jen kolem.
Btw bombakul: on ležel na zádech a jé mu hulil. Takže kapsy byly hodně blízko jeho rukou. Ale já chytrě jsem ležel přes kapsu…protože jsem cítil jak s tou rukou hledá xd
Btw bombakul: on ležel na zádech a jé mu hulil. Takže kapsy byly hodně blízko jeho rukou. Ale já chytrě jsem ležel přes kapsu…protože jsem cítil jak s tou rukou hledá xd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Asi je jedno jestli rom nebo kdokoliv za předpokladu slušnosti, čistoty, zdraví a celkových sympatií.
Ale ne, ještě jsem to nedělal. Jen jsem s jedním chvilku randil ale to je tak vše. Byl hodnej, vychovanej a v pohodě, jen byl větší věkový rozdíl.
Ale ne, ještě jsem to nedělal. Jen jsem s jedním chvilku randil ale to je tak vše. Byl hodnej, vychovanej a v pohodě, jen byl větší věkový rozdíl.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.