Napustit těhotnou?

14. 04. 2025 v 13:10
Anonym

Ahoj vím že to sem asi nepatří, ale stane se něco když napustím už těhotnou holku?
Neaka rizika nebo tak?
Neaka rizika nebo tak?

No určitě. Dej si pozor, aby v bříšku neměla holčičku, protože bys mohl otěhotnět i ji, a to by byl průser jako kráva.
Další prosím... Se z toho stává zase Bravo poradna. :D
Další prosím... Se z toho stává zase Bravo poradna. :D
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ale měli by to tady přejmenovat, místo nakluky.cz tak navšechno.cz :D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Stát se může všechno. Raději ji napusť do zadnice, tam maximálně oplodníš howno.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Já bych se toho bál, mohlo by se to pokazit a nakonec se jí narodí jakási žlučovitá dystrofická kreatura připomínajícího hybrida mezi Íčkem a Vackem.
Dal bych od ní ruce i penis pryč. Nemluvě o tom že těhotná holka co chce být napuštěná gayem? To je nějaká zvrácená fanynka Kovyho nebo Mikysky?!
Dal bych od ní ruce i penis pryč. Nemluvě o tom že těhotná holka co chce být napuštěná gayem? To je nějaká zvrácená fanynka Kovyho nebo Mikysky?!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No já mám zkušenosti ještě když jsem byl mladý a atraktivní samec (teď už su jenom atraktivní), tak si mně nějaká mařka ani nevšimla, ale hned jak zjistila že su buzna tak po mně začala jet, některý baby mají nějakej syndrom převychovatelky - baba usoudí, že seš na chlapy prostě proto, žes ještě nenašel tu správnou babu a myslí si, že právě ona je ta pravá, která tě přivede na tu správnou cestu, některý baby to tak maj :D ale tazatel je asi obyčejnej bisex, kterejch je tady 9 z deseti, buzny jsou tady vzácné zboží :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Koukám, že někteří mají velký problém s pochopením sarkazmu. :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Možná někteří mají... možná někteří nepochopili srakazmus, kterým bylo odpovězeno na sarkazmus :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já bych doporučil anonymovi, aby se sexem posečkal, než to vyprdne, aby se nestalo, že by jí ten plod umlàtil a pak se soudila za to, že má blbý ditě a chtěla odškodný.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Denis36 (61/-/-) NOVÉ
Já bych doporučil anonymovi, aby se sexem posečkal, než to vyprdne
---
Víš, co je prej největší slast? Když pícháš těhotnou a plod ti ho v*****í.
Já bych doporučil anonymovi, aby se sexem posečkal, než to vyprdne
---
Víš, co je prej největší slast? Když pícháš těhotnou a plod ti ho v*****í.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

V nejhorším případě pak dostaneš asi podpatkem
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Boze ty jsi fakt magor
Nahlásit

Pokud napustíš už těhotnou, tak bude mít další dítě. Respektive kolikrát ji napustíš, tolik bude mít děti
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.