Nalakováné nehty u mužů

15. 04. 2025 v 04:03
Anonym

Ačkoliv nejsem zšenštilí a ani nejmladší, líbí se mně u kluků nalakované nehty na černo. Co si o tím myslíte?

Libi se mi nalakovane nozky...
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je to nezvyk, stejně, jako je nezvyk v našich končinách, když se kluci drží za ruce, či se na veřejnosti líbají. Společnost si teprve zvyká.
Jediný, co mi vadí je sex na veřejnosti. Ostatně to není podporováno i u hetero párů.
Jediný, co mi vadí je sex na veřejnosti. Ostatně to není podporováno i u hetero párů.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To záleží jakou barvou natírám. Podle toho mám pak nalakovane nehty. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nejhorší jsou, teda hned po dvousložkovým lepícím černým sikáči, PURky od Lankwitzeru, to je dobrý svinstvo, to nende z pazour ubec důle. :-[
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To jsi viděl buď u mnou zmíněného případů, dopici! Dvakrát to opravím a ten gůglsi to stejne přepíše. Z**d. ......nebo u nějakých metalaku, tam je to ale jiný point. IZZY také nosí na konciku prelepene bradavky černou izolepou. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

O nehtech to není, stejně každýho zajímá, zda umí pořádně roztáhnout nohy.
Kdo nenosí piercing, prsteny, náušnice, tak se zviditeňuje barvením nehtů, jako by řekl, já sem taky pro vás.
Kdo nenosí piercing, prsteny, náušnice, tak se zviditeňuje barvením nehtů, jako by řekl, já sem taky pro vás.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj kámo, mám to upe stejně, nejlepší je když ty černé nehty má nějaký emáček, to je u mě bomba.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.