Proč stojí Kindervajco v Polsku 8Kč a u nás 35Kč?

Proč tě trápí kindervajco?:D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Prostě využij situaci a nakup je tam ve velkým a tady pak za spousty peněz prodáš. Za utržené peníze si koupíš vajca normální:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak volali ste po vajcách, že to tu téma dlouho nebylo. Tak to chci
1. trochu osvěžit
2. blíží se ty Velikonoce a je to teda aktuální
ještě nějaký otázky přecedo?
1. trochu osvěžit
2. blíží se ty Velikonoce a je to teda aktuální
ještě nějaký otázky přecedo?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Zatím to bude všechno děkuju. A že si to ty tak ti odpovím. V Polsku to stojí míň protože je to levnější:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A není to tím, že u nás je obrovská poptávka po těch vajcách za 35Kč a trh na to prostě reagoval? Zatímco v Polsku je nechtěj ani za 8kč? Jak vám soudruhům hlásaj brožury o nabídce a poptávce a neviditelné ruce trhu?
Nahlásit

Nedávno jsem kupoval kindrvajca v Německu, cenu si nepamatuji. Ale zítra jedu do Polska, a jestli tam fakt stojí kindrvajco 8kc, tak se děti pomejou. Podívám se na to jen kvůli tvému podnětu. Takže pokud nekecas, tak jsi tímto ,,statusem " udělal dobrý skutek;-)))))
Každopádně podám report o skutečném stavu. Protože i v polsku šli mnohé ceny dost nahoru. Některé co jsme.byli zvyklí že bylo levnější tak je dokonce dražší.
Zítra večer semnou přijde pravda.
Každopádně podám report o skutečném stavu. Protože i v polsku šli mnohé ceny dost nahoru. Některé co jsme.byli zvyklí že bylo levnější tak je dokonce dražší.
Zítra večer semnou přijde pravda.
Nahlásit

Pze byla prošlá. easy ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Když je to pro děti tak prošlá nevadí.
Nahlásit

Tatrmane, ty se chystáš barvit kindrvajca z Polska ?
Myslíš, že usetříš? Spočítej si cenu za palivo, stravu navíc, pronebaný čas a budeš cenou na českých kindrvajcích taky.
Myslíš, že usetříš? Spočítej si cenu za palivo, stravu navíc, pronebaný čas a budeš cenou na českých kindrvajcích taky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Podívám se na to jen kvůli tvému podnětu. Takže pokud nekecas, tak jsi tímto ,,statusem " udělal dobrý skutek;-)))))
nemusíš nic ověřovat tady máš důkaz:
https://www.youtube.com/watch?…
btw už bys měl vědět, že já mám na rozdíl od ostatních všecko podložený...
nejsem totiž žádná JPP.
a jestli fakt pojedeš, tak si přibal kachnu za 47Kč u nás stojí kilo 187Kč, asi nám tady všecko chutná dražší...
nemusíš nic ověřovat tady máš důkaz:
https://www.youtube.com/watch?…
btw už bys měl vědět, že já mám na rozdíl od ostatních všecko podložený...
nejsem totiž žádná JPP.
a jestli fakt pojedeš, tak si přibal kachnu za 47Kč u nás stojí kilo 187Kč, asi nám tady všecko chutná dražší...
Nahlásit

No dobře.jak říkám, zítra dám report. Sice tam jedu kvůli něčemu jinému ale do krámu zaskocim, děti budou mít radost. :-)))
Nahlásit

Ale tatrmane, jestli tam ty vajcaza 8kc nebudu, tak mi rozdíl doplatis:)))
Nahlásit

Zdroj máš, napiš na Primu
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Že bych poprosil myčku ať mi nějaký doveze? Ale komu je pak dám?:D
Nahlásit

"Z mezinárodního srovnání poradenské společnosti Forvis Mazars vyplývá, že sníženou sazbu DPH, kam spadají hlavně potraviny a léky, má Česko jednu z nejvyšších ve střední a východní Evropě."
a kdo asi tu dań zaplatí? ne babišové ale tatrmani :D a proč máme nejvyšší daně za žrádlo? protože jsme po babišovi zdědili nejvíc roz**danej rozpočet a fijalu nenapadlo nic chytřejšího, než že místo aby snížil výdaje státu tak zvedl daně... geniální to sice neni ale nejmíň to vládu bolí... :D
a kdo asi tu dań zaplatí? ne babišové ale tatrmani :D a proč máme nejvyšší daně za žrádlo? protože jsme po babišovi zdědili nejvíc roz**danej rozpočet a fijalu nenapadlo nic chytřejšího, než že místo aby snížil výdaje státu tak zvedl daně... geniální to sice neni ale nejmíň to vládu bolí... :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Přecedo, daně ano máme nejvyšší v Evropě, za žrádlo obzvlášť, ale to pořád nevysvětluje ty ceny ...100% a více procent navíc to totiž nedělá 12-21% daň.
Takže jak zní opravezná verze vysvětlení z politbyra?:)
Takže jak zní opravezná verze vysvětlení z politbyra?:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Cože sme po Babišovi?:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

V roce 2021 byl schodek v rozpočtu 420 miliard koňur, to byl tehdy největší schodek v rozpočtu od vzniku samostanýho česka... a kdo by tehdy ve vládě? no fyjala ne... eště nějaký dotaz? 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To už uvažují o zavedení dalších daní, aby to vše nějak srovnali. A bude tu veseló.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co takhle státní dluh za posledních 15 let vůči HDP?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hele Bussi a nebylo to náhodou tím, že 2 roky lidi nechodili do práce a brali peníze od státu? stejně tak všicki podnikatelé živnostníci? Ten tvůj schodek byl ještě malej, když to vše spočítáš dohromady.
nezastávám se Babiša, byla jistě i druhá cesta - nechat všecko padnout a lidi povyhazovat než se covid za dav roky přežene. To by nestálo nic z rozpočtu.
nezastávám se Babiša, byla jistě i druhá cesta - nechat všecko padnout a lidi povyhazovat než se covid za dav roky přežene. To by nestálo nic z rozpočtu.
Nahlásit

A co schodky a drahota za vlád fyjaly, to už byl klid a přesto schodky udělal, jak to? Přitom z problémů nic nevyřešil za 4 roky, ještě přidal navíc migraci a drahotu a nedostupnost bydlení prohloubil.
Nahlásit

Protože jsme po babišovi zdědili nejvíc roz**danej rozpočet
až do covidu měl babiš naopak vyrovnanej rozpočet oproti předchozím vládám slepenců.
až do covidu měl babiš naopak vyrovnanej rozpočet oproti předchozím vládám slepenců.
Nahlásit

Rozpočet roz**dávaly všechny vlády. Babiš a fijala slízli ten zbytek
Nahlásit

Tatrman (28/-/-) NOVÉ
A co schodky a drahota za vlád fyjaly, to už byl klid a přesto schodky udělal, jak to? Přitom z problémů nic nevyřešil za 4 roky, ještě přidal navíc migraci a drahotu a nedostupnost bydlení prohloubil.
xxx
ajo, a já d***l myslel, že migraci z ukrajiny (protože jiná tady za fialy nebyla) způsobil putin přepadením ukrajiny (to je asi ten klid, ne? :D).... a přitom von za to, že z ukrajiny zdrhali ukrajinci může fiala :D teda fiala může za ledacos, ale že aji za tohle, to sem netušil :D
xxx
ajo, a já d***l myslel, že migraci z ukrajiny (protože jiná tady za fialy nebyla) způsobil putin přepadením ukrajiny (to je asi ten klid, ne? :D).... a přitom von za to, že z ukrajiny zdrhali ukrajinci může fiala :D teda fiala může za ledacos, ale že aji za tohle, to sem netušil :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

On ju možná nezpůsobil ale špatně vyřešil. A co těch 240 mld co sme nacpali ukrajincům do chřtánu? A to číslo si nevycucali z prstu dezolé ale je to z vyjádření ifW Kiel ale samozřejmě tam není započítaných 400mld na který jim děláme ručitele takže to i zaplatíme plus třeba další půjčky který se mají splácet z rušných aktiv jenže ty stejně nakonec vrátíme takže dluh budeme platit z našich peněz. To máme skoro třičtvrtě bilionu vyhozený z okna ale hlavně že oni už nám do systému přinesli šest miliard. To ještě nepočítáme F35 a další jeho výstřelky. On má pan profesor problémy s matematikou a někteří mu jeho blouznění věří:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Musíš se zeptat ministra obchodu a průmyslu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nákupy té Černochové udělaj sekeru v rozpočtu příštím 3 vládám, nehledě na to kdo tam bude. 160mld ročně za něco, co uvidíme možná až v r. 2035? a jehož funkčnost je omezena dle přání vlády jiné země? Tak to se fakt vyplatí. To připomíná spíše desátek...za nic. Když už chtěla vláda zbrojit, měla ty miliardy nacpat do českýho případně evropskýho zbrojního průmyslu. To by se aspoň částečně vrátilo.
Nahlásit

Tak bába za kunvidu zatnul do rozpočtu kalač jako pr***e, nesmyslnou podporou podnikatelů a podobných subjektů, za mohutného roztleskávání, tou dobou opozičního, pana Fyjaly. Následně pan Fyjala, co by nejlepší exilový premiér kterého kdy Ukrajina měla, současným pobytem ve ČéeR, za mohutného povyku jak muSSí po velkouzenáři 25085 uklidit dal vše do pořádku a ještě při tom stíhá učit na univerzitě, zkrátka statný to geroj tento profeSSor. Asi vstává ne o hodinu dříve, ale dokonce o dvě, co o dvě, možná o tři. Není to skvělé milá Gábi? No je to skvělé!!! Tudíž bába zdědí stát po tomto superhrdinovi v naprosto špičkové kondici, o které si i ty nejvyspělejší země mohou nechat jen zdát. Třeba takové Ugandě spadne huba záviSStí. ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tvle já myslel že se teď jede demokraticky, panem strážcem praudy Šarapatkou, schválená antibába agitka a von mi tam něgdo za to mrdne půl pluSSka. O_o Tak já už fakt nevim, to je každou chvíli ináč. Tak proti komu teď vlastně chčijeme? O_o
Nahlásit

Já chčiju proti ffšem, což mi dává výsadu býti současně jak chcimírem tak chciválkou :D
Nahlásit

Já jsem zásadně pro vše co je proti něčemu. ^_^ Takže jsi buřte taková politická bisexka? ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Apropos ten solární a restituční tunel pravičáckých vlád ještě splácíme?
Nahlásit

Jsme proti mužům jsme proti ženám, jsme proti času a proti změnám. Jsme proti slunci a proti větru, proti vládě proti bubnum...Jsme proti těm co píjou hodně, jsme proti těm co pijou málo, jsme proti tomu aby viselo to, jsme proti tomu aby to stálo. Jsme proti všemu proti všem.....
Nahlásit

Máte pravdu asi niesom normálny keď nikoho nemám rád lenže vaša ponuka mi skrátka nestačí a preto radšej ostavam
nemusíte mat o mna obavy ci sa vyšetrím lebo jediný recept čo na to zaberá je radšej ostať sám proti všetkým. =_=
nemusíte mat o mna obavy ci sa vyšetrím lebo jediný recept čo na to zaberá je radšej ostať sám proti všetkým. =_=
Nahlásit

Hej kdo tam to poloplus! vrrrr..... na tu jsem si vzpomněl také když jsem to psal. :)
Zrovna jsem si řekl že založím téma na hudbu, protože jsem dlouho neobejvil nic nového.
Zrovna jsem si řekl že založím téma na hudbu, protože jsem dlouho neobejvil nic nového.
Nahlásit

Protože všechno dobrý už bylo a tím pádem je to starý. :-)
Nahlásit

Buřte ty možná chčiješ proti všem ale na otázky neodpovídáš
Nahlásit

Ptej se klidně na co chceš... a já ti na všechno co chcu odpovím :D
Nahlásit

Já už se ptal ale klidně odpovídat nechtěj:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hmmm to je buřte asi jako skoro nikomu to neřeknu. ^_^ Seš prostě lubrykejtyd áSS é fox. Jak se u nás v Čechách řiká. ^_^
Nahlásit

Myslíš jak ses ptal na těch 240 miliard nacpaných ukrajincům do chřtánu? nebo na ty stíhačky? no hele já to nestudoval nějak, takže já nevím, jestli naše vláda naplnila vagon pětitisicovkama a poslala ho na ukrajinu, klidně je možný že jo, řekneš mně k tomu něco víc? :D ad stíhačky - ve druhý půlce 30 let jsme na obranu dávali skoro 20% HDP... takže s našíma současnýma 2% bych klidně eště pár stíhaček dokoupil a furt by to bylo zlomek toho % HDP na obranu co za první republiky :D
Nahlásit

Jen tenkrát jsme si tak nějak všechno uměli vyrobit, pokud s nemýlim tak jsme v těhlech létech byly dokonce největší, nebo jedni z největších exportérů zbraní v Europě. Protože jsme měli díky škodovce, ČKDa podobným podnikům plných schopných lidí co nabídnout. Takže jsme vnitřní spotřebu mohli krmit za "nákupku" a mělo to možná smysl. Dneska můžeme nabídnout co? Foltýna, Černochovou, či snad pana Lipiho? Neb všechny tyhle podniky nepřežili ojrosojuz. Takže nezbejvá než podřídit předražený cosi co kdosi klidně odstaví nějakým červeným tlačítkem. Jen takový dotaz, kolik je pojízdných třeba pandurů? Pod opatrováním naší slavné armády. Ano armádě by měli pořídit od Putina lopatky, ty nejdou totiž zk***it a aspoň by s nima mohli pomoct při živelných katastrofách. Jinak může naše slavná armáda radši louskat buráky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Klucinek (34/176/75)
Neb všechny tyhle podniky nepřežili ojrosojuz.
xxx
oprava: všechny tyhle podniky nepřežily Havla, a pravdoláskaři taky deaktivovali většinu krytů civilní obrany takže sem padne atomka tak ti zbejvá akorát najít si místo dobrýho výhledu aby sis to aspoň užil :D
Neb všechny tyhle podniky nepřežili ojrosojuz.
xxx
oprava: všechny tyhle podniky nepřežily Havla, a pravdoláskaři taky deaktivovali většinu krytů civilní obrany takže sem padne atomka tak ti zbejvá akorát najít si místo dobrýho výhledu aby sis to aspoň užil :D
Nahlásit

A kam to směřoval Venca flaška? K ojrosojuzu.A co bys chtěl dělat s atomovýma krytama, co je tohle za představu že to někoho ochrání? Chceš jako vylýst do planiny kde se rafiky dozimetrů, ne těch pana ropušana, votočej jak Pávkův kabát? Díky, já se půjdu radši podívat a o pár pikosekund dýl už ze mě bude jen temná hmota.
Nahlásit

Buřte já sem měl na mysli úplně všechno o čem sem psal:)
Nahlásit

Vem to postupně hezky bod po bodu:)
Nahlásit

Tak to sem sázej :P
Nahlásit

https://youtu.be/XF1oM0_J7Eg?… nu nic, du připravit míSSu na roztrhaný občanky a izolačku. S daktejpou nepočítejte, to je ďábelskej vynález imperialistickýho západu. A to tu co? No správně soudruzi, to tu nestrpíme. My si ten ojrosojuz rozvracet necháme. URAAAAAAAAAAA =_=
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

BussterX (104/130/150)
oprava: všechny tyhle podniky nepřežily Havla
A čo s tým mal spoločné Havel ?
oprava: všechny tyhle podniky nepřežily Havla
A čo s tým mal spoločné Havel ?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Neřekl havel v americkým kongresu 4 měsíce potom, co si ho ústřední výbor KSČ jednohlasně zvolil za prezidenta českopomlčkaslovenska, že nebudeme už vyrábět zbraně a američtí kongresmeni mu za to vestoje tleskali? :D
jo tos vlastně eště nebyl na světě, soryjako, sem zapomněl :D
jo tos vlastně eště nebyl na světě, soryjako, sem zapomněl :D
Nahlásit

Tak bohužel, kindrvajicka jsou hoax.
Nahlásit

BussterX (104/130/150
, že nebudeme už vyrábět zbraně
Za tie zbrane nedostal štát ani korunu, ale robošov, elektrinu a materiál platiť musel, preto o ukončení výroby rozhodla posledná komunistická vláda.
, že nebudeme už vyrábět zbraně
Za tie zbrane nedostal štát ani korunu, ale robošov, elektrinu a materiál platiť musel, preto o ukončení výroby rozhodla posledná komunistická vláda.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Takže havel v kongresu USA přednesl rozhodnutí československé bolševické vlády a sklidil za to potlesk amerických senátorů a pak se tím bolševickým rozhodnutím polistopadová demokratická vláda řídila? O_o tady je něco špatně... :D
Nahlásit

Buřte všimnul sis že tvoje komenty maj evidentně strach pluSSkovat, nebo minuSSkovat. O_o Tvle z tebe musí jít hrůza. =_=
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Já to spíš vidim tak, že mý komenty nikdo nedokáže pochopit takže neví, jestli s nima má souhlasit nebo nesouhlasit :D:D
Nahlásit

Spíš si nejsou jistí jestli obsahují schválenou pravdu. Dneska to totiž není enem tak. ^_^ Jen nastává drobnej problém, když jednoznačně nesouhlasíš se schválenou proudou je problém. Seš doZZolát. Dle posledních schválených hodnot je špatně i mlčet, musíš jednoznačně souhlasit. S neschválenou praudou, která se zrouna nehodí musíš jednoznačně nesouhlasit, kdo mlčí je opět deZZolát. A navíc ještě záleží na tom kdo tu praudu říká. Teda dle posledních stanov lepšolidu. =_=
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Burtovy komenty jsou unikátní v tom, že dokážou nasrat všechny strany, nikoho nevyjímaje:-)
Nahlásit

Což je samozřejmě špatně, doba si žádá, aby si člověk vybral jednu stranu, černou nebo bílou, ne nějakou šedou uprostřed... protože společnost by měla bejt řádně polarizovaná - rozdělená, a bejt uprostřed je těžkej hřích kterej neodpuští ani bílá ani černá strana :D
Nahlásit

Rád bych se ohradil, nepamatuji si, že by mne někdy Bussův komentář vytočil, natož nasral.
Sám to vnímám tak, že se preferují emoce před rozumem. Pak se snadno nasedá na prázdné marketingové bláboly. A podle nich se rozhoduje, jedno jestli nakupuješ žrádlo nebo vládu.
Sám to vnímám tak, že se preferují emoce před rozumem. Pak se snadno nasedá na prázdné marketingové bláboly. A podle nich se rozhoduje, jedno jestli nakupuješ žrádlo nebo vládu.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pak jsou ještě lidé kterým je to uplne jedno a nezajímá je to. :-) ale takovi by to ani nekomentovali. Což je svým způsobem zřejmě ideální varianta.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

To není prauda, minule mi to vysvětloval jeden lepšopán. Komu je to jedno je deZZolát. :-) Protože se jasně neohradí proti tomu špatnému, neschválenému, čili s tím souhlasí jelikož mlčí. A zároveň když striktně nesouhlasí s tím dobrým, schváleným, čili to znamená že je proti tomu. Protože mlčí. ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Aneb jak tatrman na hoax skocil .... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.