Odhlašování/Přihlašování

06. 05. 2025 v 00:43
Anonym

Jsem zde jediný který se odhlašuje/přihlašuje každých zhruba 30min, aby můj profil šel vidět na pravé straně webu co nejčastěji? :D

Ono myslim se to na tom panelu objevi, i kdyz se neodhlasis a jen prihlasenej nahore stiknes v liste prohlizece Aktualizovat.. stejnej efekt podle me ma, kdyz se neodhlasujes a jen zavres v prohlizeci zalozku a kdyz pak seznamku znovu otevres jako novou zalozku, uz prihlasenej jsi a taky se to podle me v panelu objevi :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak kazdej rozumnej server te pri neaktivni sesne po nejaky dobe odhlasi. Pokud nechces, zaklikni si Neodhlasovat me. Mozna to funguje. Nebo si do.prohlizece nainstaluj plugin, co bude treba kazdou minutu reoladvat stranku. Reseni je tedy spousta ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

06. 05. 2025 v 02:58
Anonym

Myslel jsem to v tom smyslu, že to dělám naschvál, aby co nejvíce lidí vidělo můj účet. Zajímalo mě jestli někdo jiný taky takhle přemýšlí :D Druhá možnost je přidat nové fotky ale to je moc práce ;(
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Takhle trapně fakt nikdo jinej nepřemýšlí:)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jo aha anonyme, ja myslel, ze to je k necemu dulezitymu a ne proto, ze jsi exbibous ... :-)
Nahlásit

Pro něj to evidentně důležitý je, víš co.
Nahlásit

Anonyme, nejsi jediný s tím co děláš. Je to většinou praxe ( napíšu to slušně) kluků, kteří se chtějí zviditelnit, aby si někdo napsal o sex s nimi, protože vědí, že aktivní predátoři čekají, který mladý se přihlásí na stránky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Predátoři, jo? xddd tak největší predátor na děcka seš tady ty, jezinko!
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Frederiku, jsi stejný, ovlivnitelný přitakávač jako ti, kteří věří druhým víc, než sobě.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
aktivní predátoři čekají, který mladý se přihlásí na stránky.
------------
Tak to je ok, ty jsi jen pasivni predator, tak cekej ... :-)
Denis36 (61/-/-)
Frederiku, jsi stejný, ovlivnitelný přitakávač jako ti, kteří věří druhým víc, než sobě.
-----------
A tohle moudro nam vysvetlis, aby jsme to nepochopili spatne? ... :-)
aktivní predátoři čekají, který mladý se přihlásí na stránky.
------------
Tak to je ok, ty jsi jen pasivni predator, tak cekej ... :-)
Denis36 (61/-/-)
-----------
A tohle moudro nam vysvetlis, aby jsme to nepochopili spatne? ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tobě není třeba něco vysvětlovat, ty si stejně vše vysvětluješ po svém.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Znaš tuhle, jak jedna baba povídala?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A hele, Jezina se probral z delíria.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Chtit aby můj profil.videlo.co nejvíce lidí, a zároveň to napsat jako anonym je slušný myšlenkový pochod:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

07. 05. 2025 v 18:07
Anonym

Ano chci aby ho lidi viděli na pravé straně a ne v zrovna ve vyslulé Poradně. :D Nechci vypadat jak Jezina a ostatní kteří tady otevřeně na všechno odpovídájí a všechno zveřejňují.
Nahlásit

A kde na "prave strane" ho chces videt? Na prave strane nikdo online videt neni ... :-)
Nahlásit

08. 05. 2025 v 00:03
Anonym

Pravé straně obrazovky kde se zobrazují nově přihlášení uživatelé...? :D Hej už chápu proč Poradna je rotace asi 5-6~ zoufalců, který nemaj nic jinýho na práci než mít jen trapný připomínky aby si pohonili ego. O_O
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Stejne tam nebudes, protoze ten online trigger nezobrazuje vsechny profily, co prejdou do online, ale jen nektery podle "jistyho" filtru. Vic nepovim ... :-)
Anonym
Hej už chápu proč Poradna je rotace asi 5-6~ zoufalců, který nemaj nic jinýho na práci než mít jen trapný připomínky aby si pohonili ego. O_O
-----------
Rika nekdo, kdo je tak zoufaly nechtenim, ze chce bejt porad na ocich. Smutny ... :-)
Anonym
Hej už chápu proč Poradna je rotace asi 5-6~ zoufalců, který nemaj nic jinýho na práci než mít jen trapný připomínky aby si pohonili ego. O_O
-----------
Rika nekdo, kdo je tak zoufaly nechtenim, ze chce bejt porad na ocich. Smutny ... :-)
Nahlásit

Ten skript bych chtěl vidět :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Každou radost mi sebereš :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

08. 05. 2025 v 21:04
Anonym

Tak jsem ten magický filtr asi vyřešil no. Ale co íčko neví. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

07. 05. 2025 v 18:07Off-line Anonym NOVÉ
Ano chci aby ho lidi viděli na pravé straně a ne v zrovna ve vyslulé Poradně. :D Nechci vypadat jak Jezina a ostatní kteří tady otevřeně na všechno odpovídájí a všechno zveřejňují.
Proč na pravé straně, když stačí si kliknout na on-line profily a klikat na příhlášený ( ne na zaregistrovaný). Nemusíš čekat, až se objeví na pravé straně.
Proč na pravé straně, když stačí si kliknout na on-line profily a klikat na příhlášený ( ne na zaregistrovaný). Nemusíš čekat, až se objeví na pravé straně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jezino, kdyz vubec nechapes, co chce, nepis prosim ... :-)
Nahlásit

Dědečku náš vševědoucí, pochopil a nastínil mu lepší alternativu se zviditelnit, což tvá vymatlaná hlavička ještě nepochopila.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lepsi alternativu? V cem? Ze musi vic klikat, nez to uvidi? To je vazne lepsi, fakt ze jo. Navic by se porad soupal dozadu ... :-)
Nahlásit

No ty by ses dozadu 100% svým myšlením došoupal sám.
Tady pravda stačí jen klikat na první stránky nově příchozích protože někdy se přihlašuje plno lidí za sebou kde jsou i vteřinové rozdíly.
Tady pravda stačí jen klikat na první stránky nově příchozích protože někdy se přihlašuje plno lidí za sebou kde jsou i vteřinové rozdíly.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.