Vážný vztah

07. 05. 2025 v 07:31
Anonym

Dokázali byste chodit a mít vztah s tzv. flastencem?
Definice flastence:https://cestina20.cz/…k/flastenec/
Já tedy ne!
Definice flastence:https://cestina20.cz/…k/flastenec/
Já tedy ne!

Jak uz jsem psal jinde, s partnerem je nutny sdilet podobny nazory, hodnoty, vize a cile, jinak to casem nedopadne dobre. U nas to tak nastesti funguje ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tím myslíš s Tygříkem, nebo máš na mysli někoho jiného?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Beru to podle toho, jak ti Tygřík našel zapadlá vajíčka, který jsi nemohl najít. . . :-))))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
-----
Tygrik neni muj partner, se kterym ziju, ale fajn kamarad. To ti mozna uniklo. Ale ty prave kvuli tyhle tvy ukazkovy hlouposti nebudes mit v zivote ani jedno z toho ... :-)
-----
Tygrik neni muj partner, se kterym ziju, ale fajn kamarad. To ti mozna uniklo. Ale ty prave kvuli tyhle tvy ukazkovy hlouposti nebudes mit v zivote ani jedno z toho ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Možná nebudu, tebe to trápit nemusí.
Ostatně Kamarád taky Ráááád. . . že?
Ostatně Kamarád taky Ráááád. . . že?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

On tomu každý říká jinak, ale většinou to tak i tak skončí v posteli.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Bože, denisi! proč nekušuješ (aspoň) pro jednou?!
Nahlásit

Prasečí mamka Frederic.... kua to je smrad nemytý až sem :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Proc jsi powere smazal ten svuj prvni prispevek, ze jsem to tema zalozil ja? Moralni kocovina? Nebo malo souhlasu? ... :-)
Nahlásit

Mít mě v posteli powere, tak uchcáváš blahem xdd takže najdi si kluka, kterej ti tu tvoji frustraci, co tady furt šíříš, v****á z hlavy ;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Presne mamko! To by power chtel, ale nikdo nechce jeho, uchylnyho ctyricatnika se zaparenou p***li v elastakach ... :-)
Nahlásit

I8051 (54/184/97)
Opět si se zmohl akorát na dementní příspěvek..... plesnivou p***l máš samozřejmě akorát tak ty ze tvého žlutého neoprénu..... :-))
Opět si se zmohl akorát na dementní příspěvek..... plesnivou p***l máš samozřejmě akorát tak ty ze tvého žlutého neoprénu..... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ja ti nevim powere, ja ale zadnej zlutej neopren nemam a ani jsem nemel, ale mozna znas mhj satnik vic, nez na ... :-)
Btw o prispevek vejs sis nedal uz 2 hodiny souhlas, tak to ihned naprav ... :-)
Btw o prispevek vejs sis nedal uz 2 hodiny souhlas, tak to ihned naprav ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Zpravidla neřešim co kluk uznává za politiky apod. ale tohle by mě asi hodně vadilo když si vzpomenu na kolegu kterej mi v autě pouštel různý písničky co tyhle lidi pouští. Měl jsem pocit že mi vyteče mozek z hlavy…
Nahlásit

Powere, za roky jsi sem nedal jedinej vtipnej nebo relevantní komentář. meleš furt to samý dokola a píšeš urážlivý komentáře. škoda tolik hnusný energie, co šíříš. chovej se trošku. je to smutný.
Nahlásit

Frederic urážlivý píšeš akorát tak ty demente spolu s blbkou i8051. Pokud já něco píšu, tak je to akorát zpětná reakce.
Nahlásit

Jasný: dement, blbka, howno v neoprénu... nepamatuju si, že bych tě kdy urazil... ale když myslíš, piš si, co chceš. ale rozhodně s tím tady nezáříš.
Nahlásit

Power (24/180/65)
Frederic urážlivý píšeš akorát tak ty demente spolu s blbkou i8051. Pokud já něco píšu, tak je to akorát zpětná reakce.
-----
Jasne, prvni prispevek v tomhle tematu (kterej jsi pak smazal) byl, ze tohle tema zalozilo hovno v zlutym neoprenu a druhej, ze mamka smrdi az sem. Do ty doby ti nikdo z nas nepsal. Ale chapeme, ze jsi frustrovany single nestastnik, kteremu v nalezeni partnera na honeni do detskejch slipu nepomohlo ani snizeni veku o 20 let. Proste jsi takovej ten nechtenej a zbytecnej tunta, smutna existence bez budoucnosti.
Power (24/180/65)
D***lní téma i8051 .... blbky ve žlutým neoprénu :-))
Power (24/180/65)
* bacha, tady sis nedal souhlas
Tak a ted nam to zase muzes vratit. Zase sloz vetu z 50 slov, co znas (blbka, mamanek, hovno, neopren, EU, chripecka19, uhlikova neutralita, dementni, plesniva p***l, gauc, slepice, flusanec ... atd) a sekni si hned souhlas ... :-)
-----
Jasne, prvni prispevek v tomhle tematu (kterej jsi pak smazal) byl, ze tohle tema zalozilo hovno v zlutym neoprenu a druhej, ze mamka smrdi az sem. Do ty doby ti nikdo z nas nepsal. Ale chapeme, ze jsi frustrovany single nestastnik, kteremu v nalezeni partnera na honeni do detskejch slipu nepomohlo ani snizeni veku o 20 let. Proste jsi takovej ten nechtenej a zbytecnej tunta, smutna existence bez budoucnosti.
Power (24/180/65)
D***lní téma i8051 .... blbky ve žlutým neoprénu :-))
Power (24/180/65)
* bacha, tady sis nedal souhlas
Tak a ted nam to zase muzes vratit. Zase sloz vetu z 50 slov, co znas (blbka, mamanek, hovno, neopren, EU, chripecka19, uhlikova neutralita, dementni, plesniva p***l, gauc, slepice, flusanec ... atd) a sekni si hned souhlas ... :-)
Nahlásit

. ale rozhodně s tím tady nezáříš
------
Frederic od kdy jako je potřeba zářit, blbko mamákovská? :-))
------
Frederic od kdy jako je potřeba zářit, blbko mamákovská? :-))
Nahlásit

Vyborne! Davam lepsi trojku ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.