Proč maj všichni tlustý chlapi malý péro?

07. 05. 2025 v 19:07
Anonym

A ne, není to tím, že mají p**o kus v pupku. Prostě i kdyby zhubli, furt bude malý. Co si myslíte? A proč většinou malý p**o mají starší pánové. To byla dřív nějaká epidemie nebo co? ;-)

Počkej, až zestárneš, také budeš mít malé p**o. To není tím, že by ho měli malé i dříve... A rozhodně se ohrazuji proti tvrzení, že všichni tlustý chlapi mají malé p**o. Jsem tlustý a mám 16.5cm a rozhodně se to nebojím přiznat, zatímco ty se schováváš za anonymitou příspěvku hulváte.
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

07. 05. 2025 v 19:49
Anonym

Nebuď potrefená husa. 16,5 je cajk. :D Mám prostě takovou zkušenost. To není žádnej hejt. Stačí se podívat kolem sebe nebo třeba na amatéry. Proč bych měl mít až budu starej malý p**o? Jakože se mi zmenší na půlku? Checht :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Ano ano anonyme. P**o je taky sval kterej ti časem ochabne a zcvrkne se:)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Anonyme, to že máš malé p**o, ještě neznamená konec světa.
Stejně ho máš beztak jen na chcani :))
Stejně ho máš beztak jen na chcani :))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je to tak, že nás kteří máme malý p**a nikdo nechce, a protože nás nikdo nechce tak se aspoň místo sexu dobře nažerem ať z toho života něco máme, a proto my s malýma p**ama sme vyžraní... 8) nějaké další dotazy? eště něco tě trápí anonyme? :*
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

07. 05. 2025 v 20:12
Anonym

Že jste všici jak vosy? To jsem jedinej, kdo si toho všiml? Až bude p**o sval, co se scvrkává, tak uvěřím, že uprostřed tvrdýho p**a je kost. :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Asi budu vyjimka, co tohle tvy pravidlo potvrzuje. No co, pojdme dal ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já to spíš vidím na anonymuv psychický problém, kterej prostě musí s někým řešit a protože se za to stydí, tak musí anonymně :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A kde to vzal? Vyzkoumal sám? Jaká byla použita metodika? Nebo četl v impaktovanem časopise? :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

07. 05. 2025 v 20:24
Anonym

Checht! Jasně Rosju, můj tlustej strejda s malým sedí vedle mě a diktuje mi to do mobilu. :D Tohleto je pro tuhle poradnu typický. Místo tématu urážíte a řešíte anonyma. A proč anonymně? Protože každej to radši napíše anonymně, než by pak poslouchal ty vaše chytristiky. K problému se nevyjádřil skoro nikdo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Já jsem se k problému vyjádřil, heč :P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No já si myslím, anonyme, že kdyby jsi nebyl zakomplexovany, osamělý moula, tak by si trávil večer rozhodně zajímavějším způsobem než psaním těchto "mimořádně inteligentních " příspěvků :)
Nahlásit

07. 05. 2025 v 20:31
Anonym

@Rosju
Nebo ty :D kdyby jsi nebyl zakomplexovany, osamělý moula, zkus trávit večer rozhodně zajímavějším způsobem, než čtením těchto "mimořádně inteligentních " příspěvků :)
Nebo ty :D kdyby jsi nebyl zakomplexovany, osamělý moula, zkus trávit večer rozhodně zajímavějším způsobem, než čtením těchto "mimořádně inteligentních " příspěvků :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Hmm,neuvěřitelný postřeh má ten chlapec :))
A ta prudká inteligence !!!!
A ta prudká inteligence !!!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ja se taky k tematu vyjadril, 2x hec ... :-)
Nahlásit

07. 05. 2025 v 20:35
Anonym

@ Tygr728
Zkus číst co píšu, nemusel by ses takhle ptát.
Zkus číst co píšu, nemusel by ses takhle ptát.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Četl jsem to, ale na nic jsem tam odpověď nenašel. Koukám kolem sebe, ale.pera tady nevidím, všichni jsou tady oblečení.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na vychcání mi to do 7,34°C stačí, proto můžu bejt tlustej. :-)
Nahlásit

Před 2 hodinamiOff-line Anonym
A ne, není to tím, že mají p**o kus v pupku. Prostě i kdyby zhubli, furt bude malý. Co si myslíte? A proč většinou malý p**o mají starší pánové. To byla dřív nějaká epidemie nebo co? ;-)
Epidemie jsou dnes anonymní trolí blbky.
Epidemie jsou dnes anonymní trolí blbky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Protože rádi nosí pytlíka v kalhotách, než přerostlou žížalu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Rozhodně je to tím, že je schovaný v tom tuku. Zkus si nějakého cvaldu případně prohmatat. Zjistíš že několik centimetrů je schovaných... Na druhou stranu mívají p**o tlustší a hezčí než vychrtliny.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nesouhlasím :) ve studentském věku jsem byl tlustý, dnes jsem spíš hubenější. Na velikost si zrovna nestěžuji a nevím o tom, že by mi postupně rostl s tím, jak jsem hubl :).
Ale mohu opravdu potvrdit jednu věc, že opticky skutečně vypadá menší u tlustých lidí. Ale je to dáno pouze vizuálem, kdy na fotografii stejně velký pes bude více vidět u menší boudy než u hradu :)
Ale mohu opravdu potvrdit jednu věc, že opticky skutečně vypadá menší u tlustých lidí. Ale je to dáno pouze vizuálem, kdy na fotografii stejně velký pes bude více vidět u menší boudy než u hradu :)
Nahlásit

Malo prokrveny penis a ucpane cevy to je vsechno
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Je malé, protože zbytek je utopený v sádle.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Definuj co je malé pero ?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Všichni určitě ne to vím :p
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.