Fico v Moskvě!

07. 05. 2025 v 22:15
Anonym

To bude krásná přehlídka na rudém náměstí. Akorát, jestli tam doletí, trapák. :-)

Každej halt jezdí žebrat jinam. Tam kde si mySSlí že z nich něco kápne. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Přesně tak, třeba Zelenský přijel žebrat k nám a Češi jsou tak blbí, že mu nenakapou, ale přímo nalijí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Mozna by tam mohl zustat, na vecne casy ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit

Fico ani jednému z vás co o něm píšete neublížil. On pouze chráni Slovenskou idenditu a nechce poslouchat Brusel nechce skákat jak Brusel píska. Dobře dělá, není jako Fiala a jeho poskokové kteří se mužou z Bruselu a Zelenskýho podělat. lezou mu do p***le a ponížujou se před ním. Zelenskyj toho využíva a jen somruje.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 17
Nahlásit

Rondo, ty jsi vazne k***t. Nechces odjet na to tvy milovany Slovensko? Nebo rovnou do Moskvy. Ja ti klidne koupim listek .. :-)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ale ten lístek musí bejt jednosměrnej!
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já navrhuji Tanzanii:-) ...ale klidně mi někdo kupte letenku do tadzikistanu:) ale zpáteční.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pro I8051 _ Kámo já jen rozumně a logický na rozdíl od tebe uvažuji. Ty jestli jseš zblblej Fialou, Pekárovou, Černochovou a našim generálem na hradě kteří jen eskalujou napěti v europě, překrucojou fakta a jsou války chtiví , je mi Tě líto. Zvláště ve Tvém věku. Kdyby Ti bylo 16 asi bych pochopil proč máš názor jak ho prezentuješ. Stačí jen pochopit fakta. Tobě se líbí že válku chtiví Zelenskyj za těžké prachy které obdržel ze západu ( a to není tajemství) před vstupem Ruských voj. sil na Ukrajinu nechal vraždit nevinné obyvatelstvo Rusky mluvící nevadilo mu že banderovci ( fašisti) vraždili děti ženy? Tobě se líbí že skoro 400 000 Ukrajinců u nás žijou nad naše poměry že jezdiou v drahých autech ověšený zlatem že všude dělají bordel že se u nás roztahujou jako kdyby naše krásná vlast patřila jim že vysávají (na náš úkor) soc. systém ? Podle Tebe to je vše v pořádku?, že naše zdr. není schopno zaplatit mladým holkám vyšetřeni prsu ale Ukrajinci mají vše zadarmo. Myslíš že je to v pořádku? Většina Ukrajinců žijící u nás využívají nás ke svým zájmům. Tobě nevadi, že nechtějí se podřídit naším zákonům vražděj znásilnují. To Ti vážně nevadi? Fico dobře ví co dělá neleze Bruselské bandě do p***le. Naprosto schválují jeho názor postoj k situaci na Ukrajině. Dyt všichni vidíme že Zelenskyj jen somruje aby hrstka Ukrajincu rozkradla to co on vysomruje a na chudé lidi se nedostane ani jedná Hrivna.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit

Jak pisu Rondo, jsi kotot. To sahodlouhym odstavcem nesmyslu nezmenis. Fajn den dezolate ... :-)
Btw vysetreni koz maji holky zadarmo hrazeny pojistovnou a UA do socialniho systemu prinesli uz vice, nez nas stali. Ale cti dal aeronet ... :-)
Btw kde UA u nas znasilnujou a vrazdej? Mas nekde zdroj a statistiky nebo to jen rikali kluci u vas v hospode? :-)
Btw vysetreni koz maji holky zadarmo hrazeny pojistovnou a UA do socialniho systemu prinesli uz vice, nez nas stali. Ale cti dal aeronet ... :-)
Btw kde UA u nas znasilnujou a vrazdej? Mas nekde zdroj a statistiky nebo to jen rikali kluci u vas v hospode? :-)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Z analýzy súčasnej Ficovej vlády, ktorú nikto nemôže podozrievať zo sympatií k Ukrajine:
"...Ukrajinci u nás na daniach z príjmov, odvodoch, DPH, spotrebných a ostatných daniach minulý rok zaplatili 231 miliónov eur. Všetky štátne výdavky na nich (teda všetky príspevky vrátane humanitárnej pomoci na území Ukrajiny) boli vlani 98 miliónov, z nich nám však až 65 miliónov uhradila EÚ. Z týchto dát tak vyplýva, že sme na ľuďoch z Ukrajiny zarobili 198 miliónov eur..."
___
"...V roku 2023 prispeli ukrajinskí utečenci k rastu poľského HDP o 0,7 až 1,1 percenta, čo predstavuje približne 3,3 až 5,2 miliardy eur. Minulý rok zasa prispeli do poľského štátneho rozpočtu sumou približne 3,6 miliardy eur, čo bolo výrazne viac, než im poľský štát vyplatil na rôznych dávkach, ktoré boli vo výške necelých 670 miliónov..."
___
"...Aj údaje z Česka hovoria, že utečenci z Ukrajiny krajine viac dávajú, než od nej dostávajú. Počas prvých troch štvrťrokov minulého roka zaplatili na daniach a odvodoch zhruba o 233 miliónov eur viac, než im štát vyplatil na rôznych dávkach..."
(dennikn.sk 6.5.2025)
Iste, že pre Ronda a miestnu armádu jemu podobných to nie je žiadny argument a budú ďalej trvať na prokremeľských naratívoch, oslavných manipuláciach a lžiach donekonečna, ale zopár ľuďom to môže pomôcť potvrdiť smerovanie ich morálneho kompasu. Vedomé klamstvo nie je názor, lži sú vždy lži.
"...Ukrajinci u nás na daniach z príjmov, odvodoch, DPH, spotrebných a ostatných daniach minulý rok zaplatili 231 miliónov eur. Všetky štátne výdavky na nich (teda všetky príspevky vrátane humanitárnej pomoci na území Ukrajiny) boli vlani 98 miliónov, z nich nám však až 65 miliónov uhradila EÚ. Z týchto dát tak vyplýva, že sme na ľuďoch z Ukrajiny zarobili 198 miliónov eur..."
___
"...V roku 2023 prispeli ukrajinskí utečenci k rastu poľského HDP o 0,7 až 1,1 percenta, čo predstavuje približne 3,3 až 5,2 miliardy eur. Minulý rok zasa prispeli do poľského štátneho rozpočtu sumou približne 3,6 miliardy eur, čo bolo výrazne viac, než im poľský štát vyplatil na rôznych dávkach, ktoré boli vo výške necelých 670 miliónov..."
___
"...Aj údaje z Česka hovoria, že utečenci z Ukrajiny krajine viac dávajú, než od nej dostávajú. Počas prvých troch štvrťrokov minulého roka zaplatili na daniach a odvodoch zhruba o 233 miliónov eur viac, než im štát vyplatil na rôznych dávkach..."
(dennikn.sk 6.5.2025)
Iste, že pre Ronda a miestnu armádu jemu podobných to nie je žiadny argument a budú ďalej trvať na prokremeľských naratívoch, oslavných manipuláciach a lžiach donekonečna, ale zopár ľuďom to môže pomôcť potvrdiť smerovanie ich morálneho kompasu. Vedomé klamstvo nie je názor, lži sú vždy lži.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

--
Asi to četl někde na aeronetu nebo někde na facebooku, tam se podobní magoři sdružujou a sdílej si mezi sobou poodobný howna.
--
Asi to četl někde na aeronetu nebo někde na facebooku, tam se podobní magoři sdružujou a sdílej si mezi sobou poodobný howna.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Roz**d (18/-/-)
Skoro padesatiletý Roz**de, že nějak nevím o tomhle : Partner:
vážný vztah s Bellingcat :) Můžeš to už zrušit?
Skoro padesatiletý Roz**de, že nějak nevím o tomhle : Partner:
vážný vztah s Bellingcat :) Můžeš to už zrušit?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Bellingcat ty se zruš :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já hlavně doufám, že u nás ukrajinci zůstanou aji po válce a že se tu mladí ukrajinci usadí a nezdrhnou nám dál na západ... potřebujem mladou krev jinak tady vychcípáme a nebude mít kdo vydělávat na můj důchod, česi se nechcou množit -_-
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A to já bych byl z ekonomických důvodů radši kdyby šli dál ať už na západ nebo jakýmkoli jiným směrem. Sou pro nás jen přítěž tak můžou třeba do Německa ať srovnáme ty platy jak pan fijala sliboval:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Já myslim že už na daních odvedli víc než kolik "nás stáli" když sem přišli :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Bussterixi tak nabídni Čechům víc lásky, hahůůůů.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buřte jenže realita se neptá co ty si myslíš:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

A hlavně oni nás nestáli nic když sem přišli ale až sem přišli:)
Nahlásit

Před 25 minutamiOn-line BussterX (104/130/150) NOVÉ
----
Hele ten byl jako fakt špicovej, za ten by se nemuseli stydět ani Šimek s Grossmannem ^_^ a Menšík by se lochčil až by se za tu břucho popadal. :-) 1 pluSS. =_=
----
Hele ten byl jako fakt špicovej, za ten by se nemuseli stydět ani Šimek s Grossmannem ^_^ a Menšík by se lochčil až by se za tu břucho popadal. :-) 1 pluSS. =_=
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No já teď čumím na statistiky a vidim že už se fakt ukrajici začínají čechům vyplácet, se prostě integrovali víceméně... zaujalo mě, že přesně víme kolik je u nás ukrajinských uprchlíků mužského a kolik ženského pohlaví... ALE u deseti uprchlíků je poznámka: neni určeno jejich pohlaví... a to je přesně TO co by nás TADY mělo zajímat :D:D
Nahlásit

On si Fico bude tak dlouho zahrávat, dokud ho putin nevykáže z ráje.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To jsou ty statistky které schválil pan Fyjala, nebo to jsou ty oficiální? O_o Aj když v tomhle případě se to hodí do krámu, takže to budou aj ty schválený.^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Dúfam že sa pilot obetuje a zachráni Slovensko
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Samozřejmě že vždy bezpečně přistane.:-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Kdybysem byl putin, tak bysem doufal, že ukrajinci zaútočí drony nebo prostě NĚJAK na přehlídku na rudým náměstí, abysem z nich udělal z**dy a měl další záminku proti nim útočit na jejich civilní cíle... a pokud bysem se nedočkal, tak bysem měl nachystaný plán B - operace false flag... 8) takže su zvědavej na zítřek...
Nahlásit

Jediný co se zejtra stane že se tam bude špacírovat, mašírovat a pochodovat. :-)
Nahlásit

No já bysem si skoro tipnul, že zejtra na rudým náměstí bude defilujícím hrdinům mávat z tribuny putinův dvojník :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

To bude mozna trojnik, ne-li ctvernik :-)
Nahlásit

Před 9 hodinamiOff-line BussterX (104/130/150) NOVÉ
No já teď čumím na statistiky a vidim že už se fakt ukrajici začínají čechům vyplácet, se prostě integrovali víceméně...
Tak to vzali celkem šupem když ještě před dvouma měsícama byli asi 170 miliard v mínusu a to samozřejmě nepočítám 400mld za který sme se zaručili a který i zaplatíme ani další závazky jako třeba úvěry hrazený z ruských aktiv který ale taky budeme platit ze svojeho:)
No já teď čumím na statistiky a vidim že už se fakt ukrajici začínají čechům vyplácet, se prostě integrovali víceméně...
Tak to vzali celkem šupem když ještě před dvouma měsícama byli asi 170 miliard v mínusu a to samozřejmě nepočítám 400mld za který sme se zaručili a který i zaplatíme ani další závazky jako třeba úvěry hrazený z ruských aktiv který ale taky budeme platit ze svojeho:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

I8051 - Hold když já jsem k***t Ty jseš vyloženě blb nebot používáš mozek ČT i rozhlasu kde jen lžou a nám oblbujou hlavu proti Putinovi. To jako myslíš že Putin nás zhrabne? Jseš na omylu. Dyt u nás ani není co zhrabnout když porevoluční vlády všechno rozkradli rozprodali. Co si na nás Putin veme když doma má to o čem se nám ani nezdá.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Ale tož, kdyby už byl tady, to bych s nim na pár vodek a Poliček skáknul. =_=
Nahlásit

Taky by mě zajímalo na základě čeho si někdo myslí že o nás má zájem. I když by nám mělo dělat radost že aspoň někdo:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

09. 05. 2025 v 05:09Off-line Bombakul (30/176/75)
Tak to vzali celkem šupem když ještě před dvouma měsícama byli asi 170 miliard v mínusu a to samozřejmě nepočítám 400mld za který sme se zaručili a který i zaplatíme ani další závazky jako třeba úvěry hrazený z ruských aktiv který ale taky budeme platit ze svojeho¨
xxx
to ale nesmíš číst neschválené statistiky :P
Tak to vzali celkem šupem když ještě před dvouma měsícama byli asi 170 miliard v mínusu a to samozřejmě nepočítám 400mld za který sme se zaručili a který i zaplatíme ani další závazky jako třeba úvěry hrazený z ruských aktiv který ale taky budeme platit ze svojeho¨
xxx
to ale nesmíš číst neschválené statistiky :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Slovenský premiér Robert Fico dnes jako jediný lídr EU dorazil do Moskvy na vojenskou přehlídku ke Dni vítězství. Tu však nakonec zřejmě neuvidí, protože krátce po svém příletu byl hospitalizován v moskevské nemocnici. Vlezl totiž ruskému prezidentovi tak hluboko do zadku, že ho ochranka v Kremlu nedokázala sama vytáhnout a musí být vyjmut chirurgicky.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Můžem být hrdí, na přehlídce v Moskvě EU reprezentovali akorát dva politici z EU, Fico ze Slovenska a europoslanec Dostál z české republiky... ani Orbán tam nebyl, ale Česko tam nemohlo chybět :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kdo by se tam taky tahnul když si stačí počkat až přehlídka bude i tady :-)
Nahlásit

Tak Dostal tam jel proto, ze to po nem volici prej chteli ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak zaspievajme si s vymletym detskym rozumcekom, naplna ma to nadejou, ze bude uz len lepsie
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nááááhodou to tam muselo bejt super. Ti hoši tam uměj dost dobře pochodovat. Všade se mrskaj mosiny až bajonety sviští, špagin v každým stánku, svěží vůně TTček. ^_^ Jednou to chcu vidět osobně. :-)To zato stojí. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No, dej si to tedy na bucket list ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak samozřejmou věc si nemusim nikam dávat. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na prio***y se nezapomíná. :-) A navíc buchanka se sama nedoveze. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Na tej prehliadke to mali celkom pekné
https://x.com/…654295806128
https://x.com/…654295806128
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.