Vztah při vysoké škole

08. 05. 2025 v 00:08
Anonym

Myslíte, že by fungoval vztah s klukem který je na výšce a já v praci?
Myslíte, že by to fungovalo?
Myslíte, že by to fungovalo?

Ano, fungovalo, kdyz si to vhodne zaridite ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Asi opravdu záleží na škole a jeho kariéře: není vysoká škola jako vysoká škola.
Já to vidím podle svých zkušeností 50/50.
Než se budeš ptát polo patě proč?, tak ti odpovím.
1. Širší okruh nových přátel z oboru.
2. Možné zahraniční stáže, které mohou otevřít oči a obzory.
3. Chuť pracovat mimo ČR nebo mít zahraniční budoucí nabídky.
Já to vidím podle svých zkušeností 50/50.
Než se budeš ptát polo patě proč?, tak ti odpovím.
1. Širší okruh nových přátel z oboru.
2. Možné zahraniční stáže, které mohou otevřít oči a obzory.
3. Chuť pracovat mimo ČR nebo mít zahraniční budoucí nabídky.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ta otázka je v principu nesmyslná. Pokud by zněla třeba ve smyslu, mám základní školu a vozím drahá vejce do coopu. Můj kluk studuje medicínu. Bojím se že to nebude fungovat, protože bude v jiné společnosti a já také. Bojím se že to časem mezi námi vytvoří bariéru, máte s tím někdo zkušenost?
Ale tohle je moc obecné.
Ale tohle je moc obecné.
Nahlásit

Záleží na obou, já jsem z toho taky měl většinou strach protože to vidím u svého kámoše s kterým se bavím od základky. Je na VŠ a vidím ho velmi velmi zřídka.
Plus zde se celkem dost těhle lidí umí nad lidma s učňákem jako jsem já celkem povyšovat a koukat na vás z patra. Neplatí to pro všechny ale je to často.
Plus zde se celkem dost těhle lidí umí nad lidma s učňákem jako jsem já celkem povyšovat a koukat na vás z patra. Neplatí to pro všechny ale je to často.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dneska maj sikovny lidi s ucnakem vyrazne vetsi sanci se uplatnit a dost casto i za lepsi penize. Za kasou totiz sedi dost absolventu ekonomky nebo genderovych a socialnich studii ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

To já budu třeba jednou sedět za katrem. ^_^
Nahlásit

Už vidím, jak někdo někoho v dněšní době zaměstná s pouhým učňákem......i8051 je tradičně úplně mimo :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ja nikde powere nepsal, ze ho musi nekdo zamestnavat, ty koukam ani nerozklicujes obsah vety a uz jen spechas napsat nejakou blbost, co? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je pravda, ale neplatí to absolutně:) strejc je vyučený švec, a nikdo mu ruce netrha :-))) ale je už v důchodu tak má v pici. :)
A hlavně sociální a ekonomické studie se za kasu hodí, je to práce plná peněz a sociálních kontaktů;-)
A hlavně sociální a ekonomické studie se za kasu hodí, je to práce plná peněz a sociálních kontaktů;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme, budeš ten dotaz nějak upřesňovat? O co skutečně jde?
Nahlásit

Myslim že tenhle katr moc prken a tramku nenakraji, ale zase se jich na něj hodně vejde :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to by s tím katrem nejdřív musel udělat nějaký průser:) on totiž není Katr jako katr ;)
Nahlásit

Presne, ja se vcera z katru vratil ... :-)
Nahlásit

Bez katru by vám pršelo na ty vaše makovice. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

No pokud ty nepracuješ zrovna v Chebu a on nestuduje zrovna v Košicích tak by to fungovat mohlo. :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ičko maá pravdu o vyučený v oboru je nouze, takže klidně vezmou i vyučenýho bez matu***y. Maturantů je dost ze škol, jenže ti nic z manuálních řemesel, kromě čumění do mobilů, neumí.
Co se týče otázky, pokud budete v jednom městě, aby jste se vídali mohl by vztah fungovat.
Co se týče otázky, pokud budete v jednom městě, aby jste se vídali mohl by vztah fungovat.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jako jo, teď jsem se zkoušel hlásit na pozici konstruktéra HW pro lékařský přístroje. Jako cajk chtěli VŠ, no nakonec byli, teda s kecama, ochotni couvnout když viděli co umim, byť mam jen učňák a matu***u. Ale shořelo to na tom, že když se otevřely dveře do kanclu a vylez ten slizkej tvor pasující se do role HR managera, utíkal jsem od tamtud jak Messerschmidt. Neb to jsou přesně ty typy gestapáků kvůli kterým chcu jít do p**e ze stávají kolbenky. Von teda taky čuměl jak p**a, neb sem tam byl jedinej v kůži s helmou na motorku v ruce. No co, jejich smůla. :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nějak nevím proč by to nemělo fungovat :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Kde si přišel na takovou blbost, že člověk s matu***ou nebo s vysokou neumí udělat manuální práci? :))
Kde si přišel na takovou blbost, že člověk s matu***ou nebo s vysokou neumí udělat manuální práci? :))
Nahlásit

Kolik jich takovejch je, kteří na práci nepotřebují čuráčka?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

09. 05. 2025 v 00:13
Anonym

Můj kluk jde na VŠ a nejsem ji jistý jestli ten vztah takhle nadálku vydrží.
Nahlásit

Vydržet může, prostě proč to nezkusit.
Ale pokud máš pocit, že za zkoušku to nestojí, pak ten váš vztah asi moc pevný nebude.
Ale pokud máš pocit, že za zkoušku to nestojí, pak ten váš vztah asi moc pevný nebude.
Nahlásit

Tak zrovna HáEr managéra bych neřešil. Na těch konstrukcích byla s lidma celkem řeč co pamatuju.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.