Nikdo nemá svůj byt?

Ahoj, proč je takový problém sehnat chlapa s vlastním bytem? Podotýkám, že nehledám žádné studenty, ale starší chlapy, kde už bych předpokládal, že ve 40-50 letech už mají své zázemí. Nepočítám ženaté. Když už někdo má, tak to hraničí se squatem nebo je to ubytovna...

Sqat je super, tam se člověk vydovádí s fankou a míchačkou. ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To ty ve 34 letech máš, nebo brzy budeš mít vid, tak to už nemusíš hledat staršího, ale naopak mladého a poskytnout mu své hnizdecko
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Měl jsem opačně dilema, před tím než mi bylo 27 let, buď většina chlapů měli domy nebo byty nebo si pořizoval vlastni bydleni za hotové, nebo druha skupina meho veku tehdy se nakonec vydala na stáže do zahraničí, chtěla cestovat….atd. Nikdo nechtěl koupit byt 50/50 a usadit se, nebo jako investici.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

A to ty nemáš svůj vlastní byt v jednatřicíti? To já už měl vlastní byt ve třiadvaceti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Technická poznámka: když někdo napíše "hledám někoho na sex, zázemí nemám" tak to eště neznamená že nemá byt nebo barák, ale třeba že je ženatej 8)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

A nebo si nechce do bytu nakýblovat nějakou vyžírku.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

A nebude spíš problém v tom, že si nějáké cizí smetáky nechcou tahat k sobě do bytu?
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ja jich par mam, ale lepsi je je pronajimat. A na lod si taham jen kamose ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Zlatě vůbec nic nemít a nic neumět, to pak nikdo neotravuje. :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já ho mám ale nikoho si do bytu nepustím.
Nahlásit

Jako vlastní bydlení mám ale píšu že nemám jsou tu tací jedinci, který neumí pochopit že když už se nechci sejít tak to furt zkouší že přijdou ke mě domů a zvoní.
Nahlásit

Ja nevím, ale já mám vlastní barák a to je mi 29 let
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.